- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ufaktan paçaları sıvamaya başlaBende de bugün böyleli başladı bakalım. Ama ben 36.9 dan aşağısını 2 gün ardarda görmeden paçaları sivamam
sen ufaktan paçaları sıvamaya başla
tebrik ederim gayet iyi çıkmış ben burdayım diyor bebiş hayırlısıyla sağlıklı gelsin inşaallahGünaydın kızlar yumurtlamanın 12. Günü
Adete 3 gün kadar var kan testi icin bat geçmesini bekliyorum..
kasık ağrılarım var ama çok ilginç bir ağrı iki kasığın tam ortasına iğneler batıyor
Ara ara belime vuruyor
Göğüslerim çok şiş
Çenem yüzüm sivilce içinde
Boynum çene altım pütür pütür kaşınıp duruyor kıpkırmızı
hadi inşallah ateşin dediğin gibi çıkar ve devam ederYok bebişim ben daha önce 3 gün üstüste 36.8 gördüm, hatta tek bir gün 37 de gördüm. ama önceki gebeliklerimden tecrübeliyim en az 36.9 a çıkıp 3 gün devam ederse işte o zaman tamam derim :)
hadi inşallah ateşin dediğin gibi çıkar ve devam eder
Ben yumurtladım mı yumurtlamadım mı bu halde acaba :)Hadi hayırlısı olsun bebiş, sen yap Lh ı da ama ben anlamıyorum ondan :) Bazı döngülerde dağ gibi görüntü olabiliyor çıkıntılı şekilde. Yum dan sonra düzelir inş
Tam da öyle mesela ben o ateşin düştüğü gün gündüz inanılmaz kasık ağrısı çektim ve yumurtlama akıntım oldu. Ama gecesine değerlendirdik. Sabahına da ateş yükseldi. Tuttuğuna göre de o arada yakalamış oldukBende okudum oyle dıyorlardı ama tabıkı yükselme ve oncesı en onemlı zaman yanı düşüp yükseldiği o ara en kıymetlı zaman aslında
Geliyor gelmekte olan (bebişşşşşş)Bende de bugün böyleli başladı bakalım. Ama ben 36.9 dan aşağısını 2 gün ardarda görmeden paçaları sivamam
Hadi hayırlısı geliyor galiba bebiş :) Sağlıkla ilerlesin süreç inş.Günaydın kızlar yumurtlamanın 12. Günü
Adete 3 gün kadar var kan testi icin bat geçmesini bekliyorum..
kasık ağrılarım var ama çok ilginç bir ağrı iki kasığın tam ortasına iğneler batıyor
Ara ara belime vuruyor
Göğüslerim çok şiş
Çenem yüzüm sivilce içinde
Boynum çene altım pütür pütür kaşınıp duruyor kıpkırmızı
Ben ovulasyon testi de kullandım zamanda ama beni strese sokmaktan başka bir işe yaramadı testte kaç kere de yakaladım güya ama olmadı o testler yüzünden sanki habire ilişkiye girmem gerekiyor gibi hissediyorum görev gibi yani. Bana iyi gelmediği için bıraktım ateşe bir iki ay oldu başlayalı. Kesinlikle net sonuç veriyor yumurtlama zamanı hakkında, adetin geleceği zaman hakkında, ateş düşerse hamile olmadığın yüksek kalırsa hamile olduğun net cevabı alıyorum. Bu ay mesela benim hep yüksek gitti ateşim dedim tamam hamileyim bata 2 gün kala test yaptım ve pozitifi gördüm sonraki gün ateşim düştü eyvah dedim kimyasal oluyor galiba o gün de test yaptım ve aynen negatife döndü adet geldi ateş düştükten sonra.kızlar bu ateşle takip olayı çok mu karışık bana mı öyle geliyo?hangisi daha kolay sizce?ateşle takip mi yoksa ovülasyon testi mi?ya da hangisi daha doğru sonuç veriyo?ben ilk defa bu ay ovülasyona başladım açıkçası çok da bilgim yok?siz ne diyosunuz?
İnşallah canım dualarım seninleHastaneye geldim dua edin bana olur mu Bu ay kendim karar vermiştim bebek çalışmalarına. O kadar belirtiye rağmen olmadı doğumdan 5 ay geçti vücudum normale dönmedi belkide.İnşAllah bir sıkıntı yoktur