- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.341
Kuzum seni ve etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarımın moral ve desteği için teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür canım birçok yazışma olmuş topicte inşallah hamile haberleri çoğalmıştır hepsini okuyacağım birazdan. Senden var mı güzel bir haberYaaa çok şükür canım benim çok sevindimsağlıkla huzurla kucağına alırsın İnşAllah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah balım
Dün saat 14.00 te vermiştim dün akşam çıktı sonucu 99 di. 10 Aralık'ta yumurtlama olmuştu canimBeta kaç çıkmıştı bebiş satlar aynı sanki yumurtlama ne zaman oldu
Ayy inşallahbenım baslamıstı canım , inşallah gebeliktir güzel haberlerini verirsin
Bel sırt kasık ağrısı çok var. Birde memelerim agriyoSağlıkla kucağına alırsın inşallah balım
Birde bel ağrısı oluyormu sende ben dün uykudan uyandım uyuyamadım ağrıdan
Ohhh be çok şükür canım
Canım benım bıraz karısıkYok daha çok var batayumurtlamadan kaç gün sonra başladı ağrın
Kuzum iyi misin 2 gün önce bende gördüm ama yavruağzı rengi gibi açık renkte önemsemedim geçti zatenSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Yok canım benim reglim yeni bitti dahaKuzum seni ve etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarımın moral ve desteği için teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür canım birçok yazışma olmuş topicte inşallah hamile haberleri çoğalmıştır hepsini okuyacağım birazdan. Senden var mı güzel bir haber
Çok şükür tatlımOhhh be çok şükür canım
ovulasyon testi takibine başla o zaman canimYok canım benim reglim yeni bitti daha
Yok yavrum benim daha var bata test falan hiç yapmadım. Allah mı söyletti kızÇok şükür tatlım
pozitif misin daha işten çıkmadım bakamıyorum geçmişe fazla
Senden umitliyimYok yavrum benim daha var bata test falan hiç yapmadım. Allah mı söyletti kız
HahahahahSenden umitliyim
Ateş takibi yapıyorum tahmini güne iki gün kala yapmaya başlayacağımovulasyon testi takibine başla o zaman canim
Dualarimdasiniz canım ateş takibini ben pek beceremedim adet bittikten sonra hep yükseldi ama hepAteş takibi yapıyorum tahmini güne iki gün kala yapmaya başlayacağımİnşAllah hayırlısıyla bu ay nasip olur Hamişler bizlere dua edim arkanızdan gelelim
Ya sabah benim testim bi pozitif olur gibi oldu ama ben testi kurcaladım çizgi kaybolduÇok sağol kuzum hadi bana güzel haberler verinmelegim can ve sende durum ne
Ohh çok şükür canım