- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.381
Ay yok sen bana bakmaHoşgeldin yeni hobiyakında bende çifter yapmaya başlarım
Ben 10 tane artimedi 30-40 tl ye alınca para vermemişim gibi hissediyorumAy yok sen bana bakmaboşuna para saçıyorum testlere. Onun yerine ihtiyacı olana versem daha makbule geçer bu ay böyle yapmayacağım İnşAllah
Nerden aldınız ya bana eczane tanesini 15tl istiyorBen 10 tane artimedi 30-40 tl ye alınca para vermemişim gibi hissediyorum
Neee ben 7,5 TL’ye alınca kazıklandım diyordum kayserililiğim tutuyorduNerden aldınız ya bana eczane tanesini 15tl istiyor
Valla İstanbul'da eczaneler böyle fiyat veriyor malesef .. internetten de güvenemiyorumNeee ben 7,5 TL’ye alınca kazıklandım diyordum kayserililiğim tutuyordu
Hayır kuzum ama testler negatif yumurtlama belli olduğu için burdan dönmez herhalde, sen naptınCanım regl mi oldun?
Ben artimed eccaneden 10 tl ye aldımNerden aldınız ya bana eczane tanesini 15tl istiyor
E nabiza düşmüştür canım hastaneden verdiysen.Benim 100 ün üstünde vardır o zaman 11 Aralık da benim yumurtlama oldu sabah 10 da verdim
Çok şükür canım teşekkür ederim desteğiniz için. Test yaptın mı bakicam şimdi geçmiş mesajlarına merak ettimSirius2023 canım benim çok sevindim iyi çıkmasına iyikide gitmişsin doktora çok şükür saglıkla ilerlesin inşalalh kuzum
Ovülasyon ile takip ettim çatlamayi 8.gunu silik çizgi çıktı başka markada da yaptım o da silik çıktı ertesi gün akşam yaptım o da pembiş silik çıktı 10.gun sabah yaptığımi topicte paylaştımKız elimde 10 tane test var bidamı alayımpazara kadar işer dururum napayım ovülasyon takip ettinmi kuzum çatlamanın 8. Günündemi kesin öğrendin ona göre yarın bida test yapayım
Ya ptt avmde bi kampanya vardıNerden aldınız ya bana eczane tanesini 15tl istiyor
Neee ben 7,5 TL’ye alınca kazıklandım diyordum kayserililiğim tutuyordu
Benimde böyle olmuştu catlama 8.gunde@pozitifbiri canımcım bu dün yaptıgım testim ama buraya atmamıştım zaman geçtikten sonra böyle oldu. Ve şuan vajinamda bir yanma oldu anlatamam sendede olmuştu bilirsin
O zaman yarın test yapıyorumOvülasyon ile takip ettim çatlamayi 8.gunu silik çizgi çıktı başka markada da yaptım o da silik çıktı ertesi gün akşam yaptım o da pembiş silik çıktı 10.gun sabah yaptığımi topicte paylaştım
Paylaş canım. Ben garantici değişik bir insanım diyorum ya illaki emin olacam öyle işlem yaparım. Ovülasyon testi takibini bile aynı saatte aynı idrarla farklı marka iki testle yapıyordumO zaman yarın test yapıyorumama ben 10. Günü beklemeden direk paylaşırım
Ama sadece artimed de böyle çıkıyor canım 2 çeşit daha aldım onlarda kuruma çizgisi gibi çizgi görüyorum sadece yarın 9. Günüm benim tahminim ovulasyon yapmadım benBenimde böyle olmuştu catlama 8.gunde
Diğerlerinin markası ne kuzumAma sadece artimed de böyle çıkıyor canım 2 çeşit daha aldım onlarda kuruma çizgisi gibi çizgi görüyorum sadece yarın 9. Günüm benim tahminim ovulasyon yapmadım ben
Rol bebeto felan canim ben bakınca onlarda gölge görüyorumda resimde imkansız görünmüyorAma sadece artimed de böyle çıkıyor canım 2 çeşit daha aldım onlarda kuruma çizgisi gibi çizgi görüyorum sadece yarın 9. Günüm benim tahminim ovulasyon yapmadım ben
AbooooPaylaş canım. Ben garantici değişik bir insanım diyorum ya illaki emin olacam öyle işlem yaparım. Ovülasyon testi takibini bile aynı saatte aynı idrarla farklı marka iki testle yapıyordum
Abooooo kadarda değil ya neyse yarın bida yapayım bakalım ne çıkacak
NE DEMEKKK NE DEMEKKK :dYa ptt avmde bi kampanya vardıPapatyamaviss sağolsun grupta söyleyince hepimiz alıp dibini sıyırmıştık şuan yok inşallah yine öyle bişeye denk gelirsek burda haber veririz
Bende 2 paket almadığıma pişmanım şuanda 2 paket alsaydım sabah akşam işerdim kesin