Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kız elimde 10 tane test var bidamı alayım pazara kadar işer dururum napayım ovülasyon takip ettinmi kuzum çatlamanın 8. Günündemi kesin öğrendin ona göre yarın bida test yapayım
Ovülasyon ile takip ettim çatlamayi 8.gunu silik çizgi çıktı başka markada da yaptım o da silik çıktı ertesi gün akşam yaptım o da pembiş silik çıktı 10.gun sabah yaptığımi topicte paylaştım

Nerden aldınız ya bana eczane tanesini 15tl istiyor
Ya ptt avmde bi kampanya vardı Papatyamaviss sağolsun grupta söyleyince hepimiz alıp dibini sıyırmıştık şuan yok inşallah yine öyle bişeye denk gelirsek burda haber veririz
Neee ben 7,5 TL’ye alınca kazıklandım diyordum kayserililiğim tutuyordu
Bende 2 paket almadığıma pişmanım şuanda 2 paket alsaydım sabah akşam işerdim kesin

O zaman yarın test yapıyorum ama ben 10. Günü beklemeden direk paylaşırım

O zaman yarın test yapıyorum ama ben 10. Günü beklemeden direk paylaşırım
Paylaş canım. Ben garantici değişik bir insanım diyorum ya illaki emin olacam öyle işlem yaparım. Ovülasyon testi takibini bile aynı saatte aynı idrarla farklı marka iki testle yapıyordum

Ama sadece artimed de böyle çıkıyor canım 2 çeşit daha aldım onlarda kuruma çizgisi gibi çizgi görüyorum sadece yarın 9. Günüm benim tahminim ovulasyon yapmadım ben
Rol bebeto felan canim ben bakınca onlarda gölge görüyorumda resimde imkansız görünmüyor

Paylaş canım. Ben garantici değişik bir insanım diyorum ya illaki emin olacam öyle işlem yaparım. Ovülasyon testi takibini bile aynı saatte aynı idrarla farklı marka iki testle yapıyordum
Aboooo o kadarda değil ya neyse yarın bida yapayım bakalım ne çıkacak

NE DEMEKKK NE DEMEKKK :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…