Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

En hassasi laboquik eczaneye bi sor bakiim var mı. Walla ben 8.gun öğrendim de ses etmedim topice

En hassasi laboquik eczaneye bi sor bakiim var mı. Walla ben 8.gun öğrendim de ses etmedim topice
Kız elimde 10 tane test var bidamı alayım pazara kadar işer dururum napayım ovülasyon takip ettinmi kuzum çatlamanın 8. Günündemi kesin öğrendin ona göre yarın bida test yapayım

Sağol canım bu arada ocean mummy folik asit Multi vitamin kullaniyordum. Dr 12 nci haftadan sonra tavsiye ediliyoruz şimdilik şunu kullan dedi belki sizede faydası olur diye paylaşayım dedim
Şimdilik iyiyiz çok şükür aynı benimde yavru ağzı gibi çok az akıntı ile geldi. Ara ara akıntı devam ediyor sümüksü bazen, bazen şeffaf
Benimde öyle korkulacak bişey yok kuzum.

Eklentiler

• IMG_20221223_171344.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkür ederim yorumun için bende bundan tedirgin olduğum için devlete gitmek istiyorum ama doktorlar hakkında da bilgi olmaması kötü yorumlarda da herkes özele gitmiş bakalim deneyimleyip görücem
dediğin kadın doktoru bılmıyorum valla ben sprıal vs donemlerınde gıttım ısmaıl beye ve bu son zamanlar benım enerjım tuttu oyuzden ona gıderım hamıle kalırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…