Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet ilk gebeliğim canım acemilik fazla bütçemden kaynaklı bi sıkıntım yok sadece cevremde özele gidenlerin çoğunu erken doğurma ve Sezaryen doğum olduğu için cok sıcak bakamadım devlette güler genç iyi demişlerdi daha gitme fırsatım olmadı

Kuzum ben ılkını arıtmıde yaptım yemın edıyorum son dk bıle keske devlete gıtseydım dedım . Eltim iki bebegını de devlette dogurdu normal.cook memnun kaldı.Ben malesef sez oldum o zamankı doktor fatma hanım tam bır normal dogum aurası vardı 13 saat bekledık , sez oldum ama ebelerden hıc memnun kalmadım bana sen doguramazsın olmayacak zaten dıye benı mahfettıler. herkes cook rahat gırıp cıkabılıyordu cevremden benı cok darladılar vs ıste yuzden devlette sessız sakın bı ortamda olsaydım belkı bu kadar stres yapmazdım dıye cok dusundum zamanında artık tabıkı herseyın hayırlısı boyleymıs dıyorum :)

İnşallah canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim ben de 1 Ağustosta kürtaj oldum kalbi durdu.
Ne tedavisi uygulandı canım?
Ben pkoluyum. . dondurulmuş embriyom vardı Dr da kürtajdan sonra gidip onu yaptirmaya karar verdim ama Dr um önce ilaçla doğal yoldan deneyelim sonra transfer yaparız dedi. Letu folik asit d vit ve matofin kullandım çok şükür yumurtalar güzel tepki verdi

Anladım canım bende de aynı pko var 1 ay daha kendime şans verip olmazsa tekrar doktora gidicem bana da dua et inşallah çok uzun sürmez bu süreç tekrardan hayırlı olsun

7 gün çok erken degilmi canım kusura bakma takip edemedim yazışmaları ondan soruyorum
Çok erken aslında canım normalde 10. Günde çıkıyor daha önce 10. Günde 20 beta ile öğrenmiştim ama artimedin sanırım hassasiyeti çok çok düşük bide benim yumurta belki 16 sında çatlamıştır akşam test yapmamıştım çünkü öyle olursa bugün 8. Gün oluyor. Yinede hiç bişey net değil belkide kuruma çizgisi çıkarttı bende yarın yapacağım test ile netleşir hepsi

İlişkiden 5 gün sonra dayanılmayacak bel ağrısı başladı 2 gündür ağrım kötü. Sabah geçmişti ama yine başladı. Hamile olan arkadaşlar arasında bu kadar erken bel sırt ağrısı yaşayan var mı? Psikolojik olmayacak kadar fazla ağrı. Ama başka bir sebeple mi yoksa hamilelik midir bilemedim

Sirius2023 ta doktora gidecekti dimi bugün? Hayırlı haberlerle döner İnşAllah
Canım öğleden önce gittim özel hastaneye doktor herşey yolunda henüz kese görünmüyor rahim kalinlasmis beta seviyen güzel kanama alanı yok devlet hastanesi cihazları eski yanlış görmüşlerdir diyor 28 Aralık'ta gel keseyi görelim dedi doktorum. Çok şükür kızlar
Sirius2023 canım naptın gittinmi doktora
fnd_50 T TASUU

Yaaa çok şükür canım benim çok sevindim sağlıkla huzurla kucağına alırsın İnşAllah

Çok şükür canımm cok sevındım vallahi bu devletteki doktorlar nasıl böyle rahatca konusabılıyor yaaa biz bile burda nasıl uzulduk senı dusunemıyorım ıcını ferah tut Allahın ıznıyle sağlıkla ılerlıyecek
Canım tabikiii bel ağrısı felakettii halada cok agrıyor regl sanmıstım bende ama gel gör ki. kesın hamilelik diyemem aama gecıkmen falan var mı

Yok daha çok var bata yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ağrın

Teşekkür ederim yorumun için bende bundan tedirgin olduğum için devlete gitmek istiyorum ama doktorlar hakkında da bilgi olmaması kötü yorumlarda da herkes özele gitmiş bakalim deneyimleyip görücem

benım baslamıstı canım , inşallah gebeliktir güzel haberlerini verirsin

Amin canım hepimizin hamileliği sağlıklı ilerler inşallah.

Beta kaç çıkmıştı bebiş satlar aynı sanki yumurtlama ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…