Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok erken aslında canım normalde 10. Günde çıkıyor daha önce 10. Günde 20 beta ile öğrenmiştim ama artimedin sanırım hassasiyeti çok çok düşük bide benim yumurta belki 16 sında çatlamıştır akşam test yapmamıştım çünkü öyle olursa bugün 8. Gün oluyor. Yinede hiç bişey net değil belkide kuruma çizgisi çıkarttı bende yarın yapacağım test ile netleşir hepsi 😍
En hassasi laboquik eczaneye bi sor bakiim var mı. Walla ben 8.gun öğrendim de ses etmedim topice 😂

En hassasi laboquik eczaneye bi sor bakiim var mı. Walla ben 8.gun öğrendim de ses etmedim topice 😂
Kız elimde 10 tane test var bidamı alayım😅😅😅 pazara kadar işer dururum napayım😂😂 ovülasyon takip ettinmi kuzum çatlamanın 8. Günündemi kesin öğrendin ona göre yarın bida test yapayım 😅

Ohh çok şükür canım🤲🤲🤲 nasıl sevindim bilemezsin, demekki doktorda kendi makinesine güvenmediği için ilaç falan yazmamış ama insanı böyle kötü bir durumda da bırakmaları çok kötü 😡😡
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🤲🤲
Sağol canım bu arada ocean mummy folik asit Multi vitamin kullaniyordum. Dr 12 nci haftadan sonra tavsiye ediliyoruz şimdilik şunu kullan dedi belki sizede faydası olur diye paylaşayım dedim
Şimdilik iyiyiz çok şükür aynı benimde yavru ağzı gibi çok az akıntı ile geldi. Ara ara akıntı devam ediyor sümüksü bazen, bazen şeffaf
Benimde öyle korkulacak bişey yok kuzum.

Eklentiler

• IMG_20221223_171344.jpg
    IMG_20221223_171344.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkür ederim yorumun için bende bundan tedirgin olduğum için devlete gitmek istiyorum ama doktorlar hakkında da bilgi olmaması kötü yorumlarda da herkes özele gitmiş bakalim deneyimleyip görücem😁
dediğin kadın doktoru bılmıyorum valla ben sprıal vs donemlerınde gıttım ısmaıl beye ve bu son zamanlar benım enerjım tuttu oyuzden ona gıderım hamıle kalırsam :KK70:

X