- 1 Mayıs 2020
- 1.288
- 1.178
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.301
Canım içini açıp bak bakalım nasıl, bize foto at. Ama senin bat gününmüş yarın varsa %80 90 doğru çıkarKızlar merhaba. İlk kez test yapmayı düşündüğüm için fikrinizi almak istiyorum. Yukarıda biraz önce artimed in hassas olduğunu öğrenince sevindim onu almıştım. Henüz test yapmadım. Yarın bat tarihim araya haftasonu gireceği için ve bazı belirtilerim olduğu icin yarın sabah testi yapmayı düşünüyorum. Ancak erken gebelik testi değil normal kaset test. Yarın bat tarihim olduğu için birşey varsa çıkar herhalde değil mi?
Evet kasıklarım da ağrı var. Gece uykusuzluk göğüs hassasiyeti . Zaten tedavi görüyordum. Dr un 28 inde yap dedi testi ama o kadar emindim ki varlığındanBaya erken öğrenmişsiniz maşallah sağlıkla ilerlesin belirtiniz varmıydı
Ahahah bende şuan merak ediyorum nasıl birşey ama erkek oda arkadaşımCanım içini açıp bak bakalım nasıl, bize foto at. Ama senin bat gününmüş yarın varsa %80 90 doğru çıkar
Tabiki çıkar canım artimed zaten çok hassasmışKızlar merhaba. İlk kez test yapmayı düşündüğüm için fikrinizi almak istiyorum. Yukarıda biraz önce artimed in hassas olduğunu öğrenince sevindim onu almıştım. Henüz test yapmadım. Yarın bat tarihim araya haftasonu gireceği için ve bazı belirtilerim olduğu icin yarın sabah testi yapmayı düşünüyorum. Ancak erken gebelik testi değil normal kaset test. Yarın bat tarihim olduğu için birşey varsa çıkar herhalde değil mi?
Canım sen mart annelerinde var mıydın ismin tanıdık geldi hayırlı olsun bu aradaEvet kasıklarım da ağrı var. Gece uykusuzluk göğüs hassasiyeti . Zaten tedavi görüyordum. Dr un 28 inde yap dedi testi ama o kadar emindim ki varlığından
Kizlar kimse yok mu cevaplayacakKizlar dün ultra pikten sonra bugün aynı renk gibiydi test. Azalmaya başladığı için çatlama mi demek sizce
Canım sen mart annelerinde var mıydın ismin tanıdık geldi hayırlı olsun bu arada
agistos ayında kurtaj oldum . O zaman dogumum marta geliyordu. Nasip olmadı. Şimdi tekrar tedaviyle hamile kaldım.
Teşekkür ederim canım benim. İnşallah bu kez sağlıkla gelirrrCanım sen mart annelerinde var mıydın ismin tanıdık geldi hayırlı olsun bu arada
Sağol kuzucummHassasiyet seviyeleri canım
Canım bi daha atar mısın fotoğrafıKizlar kimse yok mu cevaplayacak
Çok teşekkür ederimTabiki çıkar canım artimed zaten çok hassasmış
Fotoğraf yokCanım bi daha atar mısın fotoğrafı
Canım haklısın ama önce tedbir sonra bekleyiş. Tedbir senden takdir AllahtanKızlar ben kızımda yerleşme yaşadım, o yuzden bekleyelim bence duracak olan durur, durmayacak olan ne yaparsak yapalım. Hayırlısı ne ise o olsunBekleyelim biraz daha, yarına bir çıkalım, sabah diğer testi de yapalım. Ben tocamı tanıyorum hayatta gitmez doktora, gidipte o minnacık yavruya radyasyon mu bulaştıralım der. Onunla uğraşıp daha çok strese girmek istemiyorum
YERLEŞMEDİR BELKI KUZUM KOTU DUSUNME HEMEN DUR HELESize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 @Mervenur277 melegim can @savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canlar
Canım daha kan gelmemiş sonuçta inşallah yerleşmedir bende bişey yok daha hakkımızda hayırlısı kan versen bi hem öğrenirdin için rahat ederdiSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 @Mervenur277 melegim can @savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canlar
GAYET GUZEL GOZUKUYOR BEBEGIM <3Son durum bu kizlaarrr en alttaki bugünün ama ilk idrar değil
canım ınegolde devlete gıdeceksen bekır ve ısmaıl sağ onerırım bekır beyde cok ıyı bı doktor ama ıletısım cok fazla kurmuyormus soylemesı gerektıgı kadarını soyluyormus ısmaıl bey ıse bırazdaha renklı bı kısılık ben ona daha yakın hıssettım , ha özele gıdıcem dersen ben oglumda hakan ıbrahıme gıttım 5 aylıktı ansızın hastaneden ayrıldı baska bı doktrola devam ettım suan burda yok fatma hanım .. ama menundum kendısınden terkedılınce x attımEvet İnegöl'deyim yeni hamileyim hangi doktor iyi bilmediğim için araştırıyorum