Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar merhaba. İlk kez test yapmayı düşündüğüm için fikrinizi almak istiyorum. Yukarıda biraz önce artimed in hassas olduğunu öğrenince sevindim onu almıştım. Henüz test yapmadım. Yarın bat tarihim araya haftasonu gireceği için ve bazı belirtilerim olduğu icin yarın sabah testi yapmayı düşünüyorum. Ancak erken gebelik testi değil normal kaset test. Yarın bat tarihim olduğu için birşey varsa çıkar herhalde değil mi?

Beklemedeyim canım, duruma göre bakalım

Canım içini açıp bak bakalım nasıl, bize foto at. Ama senin bat gününmüş yarın varsa %80 90 doğru çıkar

Baya erken öğrenmişsiniz maşallah sağlıkla ilerlesin belirtiniz varmıydı
Evet kasıklarım da ağrı var. Gece uykusuzluk göğüs hassasiyeti . Zaten tedavi görüyordum. Dr un 28 inde yap dedi testi ama o kadar emindim ki varlığından

Canım içini açıp bak bakalım nasıl, bize foto at. Ama senin bat gününmüş yarın varsa %80 90 doğru çıkar
Ahahah bende şuan merak ediyorum nasıl birşey ama erkek oda arkadaşım acaba erken gebelik testi mi almam gerekirdi. Tedirginim bazı belirtilerim var ama o kadar birliktelikte olmadı muhtemelen kendimi kandiriyorum ama hayırlısı bakalim

Tabiki çıkar canım artimed zaten çok hassasmış

Canım haklısın ama önce tedbir sonra bekleyiş. Tedbir senden takdir Allahtan ama sen bilirsin inşallah her şey gönlünce olur kuzum

Canım daha kan gelmemiş sonuçta inşallah yerleşmedir bende bişey yok daha hakkımızda hayırlısı kan versen bi hem öğrenirdin için rahat ederdi

Evet İnegöl'deyim yeni hamileyim hangi doktor iyi bilmediğim için araştırıyorum
canım ınegolde devlete gıdeceksen bekır ve ısmaıl sağ onerırım bekır beyde cok ıyı bı doktor ama ıletısım cok fazla kurmuyormus soylemesı gerektıgı kadarını soyluyormus ısmaıl bey ıse bırazdaha renklı bı kısılık ben ona daha yakın hıssettım , ha özele gıdıcem dersen ben oglumda hakan ıbrahıme gıttım 5 aylıktı ansızın hastaneden ayrıldı baska bı doktrola devam ettım suan burda yok fatma hanım .. ama menundum kendısınden terkedılınce x attım cıgdem ergun var arıtmıde her ıkısı ıcınde ara sıra bazı bazı ıyı de yorum var kotu de . birde öel muayenesı olan bır adam varmıs adını unuttum butcene gore secım yapabılırsın .. ilk gebeliğin mi :) nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…