Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yaaa çok şükür canım benim çok sevindim 😍🥳🥳 sağlıkla huzurla kucağına alırsın İnşAllah 🤲🏻
Kuzum seni ve etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarımın moral ve desteği için teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür canım birçok yazışma olmuş topicte inşallah hamile haberleri çoğalmıştır hepsini okuyacağım birazdan. Senden var mı güzel bir haber

Canım öğleden önce gittim özel hastaneye doktor herşey yolunda henüz kese görünmüyor rahim kalinlasmis beta seviyen güzel kanama alanı yok devlet hastanesi cihazları eski yanlış görmüşlerdir diyor 28 Aralık'ta gel keseyi görelim dedi doktorum. Çok şükür kızlar 🙏

@fnd_50 T TASUU
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah balım 😍🌹
Birde bel ağrısı oluyormu sende ben dün uykudan uyandım uyuyamadım ağrıdan

Canım öğleden önce gittim özel hastaneye doktor herşey yolunda henüz kese görünmüyor rahim kalinlasmis beta seviyen güzel kanama alanı yok devlet hastanesi cihazları eski yanlış görmüşlerdir diyor 28 Aralık'ta gel keseyi görelim dedi doktorum. Çok şükür kızlar 🙏

@fnd_50 T TASUU
Ohhh be çok şükür canım 😊

Yok daha çok var bata😃 yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ağrın
Canım benım bıraz karısık😂 yumurtlamadan 7-8gun sonra ilk kornmasız ılıskı yasadık bız regle ıkı hafta vardı. 1 hafta kala basladı zaten hep regl oncesı bı bel agrım olurdu ama uzun sürdğ ve hala agrı sürüyor fıtıkta olduğu için bende

😔😥😰🥺 Size bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı 🥺😔😥 geliyor mu gelmekte olan 🥺🥺🥺 hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 ekimm24 melisaa93 melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can savascii savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canlar
Kuzum iyi misin 2 gün önce bende gördüm ama yavruağzı rengi gibi açık renkte önemsemedim geçti zaten

Kuzum seni ve etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarımın moral ve desteği için teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür canım birçok yazışma olmuş topicte inşallah hamile haberleri çoğalmıştır hepsini okuyacağım birazdan. Senden var mı güzel bir haber
Yok canım benim reglim yeni bitti daha ☺️

@fnd_50 T TASUU
Ayyy çok şükür yaaa😍😍🤲🏻

Çok sağol kuzum hadi bana güzel haberler verin melegim can melegim can ve sende durum ne
Ya sabah benim testim bi pozitif olur gibi oldu ama ben testi kurcaladım çizgi kayboldu 😅 öğleden sonra erken gebelik yaptım bişey çıkmadı pazar gününden önce dayanabilirsem test yapmamaya karar verdim 😅😅

@fnd_50 T TASUU
Ohh çok şükür canım🤲🤲🤲 nasıl sevindim bilemezsin, demekki doktorda kendi makinesine güvenmediği için ilaç falan yazmamış ama insanı böyle kötü bir durumda da bırakmaları çok kötü 😡😡
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🤲🤲

X