Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ben kızımda yerleşme yaşadım, o yuzden bekleyelim bence duracak olan durur, durmayacak olan ne yaparsak yapalım. Hayırlısı ne ise o olsun Bekleyelim biraz daha, yarına bir çıkalım, sabah diğer testi de yapalım. Ben tocamı tanıyorum hayatta gitmez doktora, gidipte o minnacık yavruya radyasyon mu bulaştıralım der. Onunla uğraşıp daha çok strese girmek istemiyorum

Yavrum bi yandan haklısın ama önce tedbir sonra tevekkül. Yine de sen bilirsin tabi.

Yani sen öyle diyorsan öyledir Hayırlısı olsun İnşAllah

Iki gün dür grip gibi oldum ayrica sol kasigimda iğne batar gibi ara ara bi batma var ilk defa oluyor o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum belkide vücudumun oyunu bilmiyorum yarın varsa bisey cikar
Dinleme kendini strese girme Varsa var yoksa önümüzdeki maçlara bakalım. Sonuçta gitgide yaklaşıyoruz bebişlerimize Bakalım yarın kendini gösterecek mi minnak

Artimed 4 küsür hcg göstermiş bir test arkadaşlar, önceki topikte olmuştu. Arkadaş test yaptı, artimed silik çizgi sonra kan verdi 5 küsür çıktı, iki gün sonra hcg 4 küsür çıkmıştı test yaptı yine gördü ve sonra o arkadaşın hcgsi bir sonraki kanda yükseldi. Önce düştü sonra yükseldi yani ama sonrasını takip edemedim veya yazmadı sonuç ne bilmiyorum.
Ama t1 t2 li olan artimed.

Evet canım benimkide o orjinal

Eklentiler

• 5CFE3CB4-3E69-4D60-AB22-14F041526E63.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 56
Catlamanin 7.gunu demişsin canım iğnemi ovulasyonla mi takip ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…