Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ben kızımda yerleşme yaşadım, o yuzden bekleyelim bence duracak olan durur, durmayacak olan ne yaparsak yapalım. Hayırlısı ne ise o olsun 🤲🤲Bekleyelim biraz daha, yarına bir çıkalım, sabah diğer testi de yapalım. Ben tocamı tanıyorum hayatta gitmez doktora, gidipte o minnacık yavruya radyasyon mu bulaştıralım der. Onunla uğraşıp daha çok strese girmek istemiyorum 😅🤣

Kızlar ben kızımda yerleşme yaşadım, o yuzden bekleyelim bence duracak olan durur, durmayacak olan ne yaparsak yapalım. Hayırlısı ne ise o olsun 🤲🤲Bekleyelim biraz daha, yarına bir çıkalım, sabah diğer testi de yapalım. Ben tocamı tanıyorum hayatta gitmez doktora, gidipte o minnacık yavruya radyasyon mu bulaştıralım der. Onunla uğraşıp daha çok strese girmek istemiyorum 😅🤣
Yavrum bi yandan haklısın ama önce tedbir sonra tevekkül. Yine de sen bilirsin tabi.

Yani sen öyle diyorsan öyledir ☺️ Hayırlısı olsun İnşAllah 🤲🏻

Iki gün dür grip gibi oldum ayrica sol kasigimda iğne batar gibi ara ara bi batma var ilk defa oluyor o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum belkide vücudumun oyunu bilmiyorum yarın varsa bisey cikar
Dinleme kendini strese girme ☺️ Varsa var yoksa önümüzdeki maçlara bakalım. Sonuçta gitgide yaklaşıyoruz bebişlerimize ☺️ Bakalım yarın kendini gösterecek mi minnak 🥰

Artimed 4 küsür hcg göstermiş bir test arkadaşlar, önceki topikte olmuştu. Arkadaş test yaptı, artimed silik çizgi sonra kan verdi 5 küsür çıktı, iki gün sonra hcg 4 küsür çıkmıştı test yaptı yine gördü ve sonra o arkadaşın hcgsi bir sonraki kanda yükseldi. Önce düştü sonra yükseldi yani👀 ama sonrasını takip edemedim veya yazmadı sonuç ne bilmiyorum.
Ama t1 t2 li olan artimed.

Artimed 4 küsür hcg göstermiş bir test arkadaşlar, önceki topikte olmuştu. Arkadaş test yaptı, artimed silik çizgi sonra kan verdi 5 küsür çıktı, iki gün sonra hcg 4 küsür çıkmıştı test yaptı yine gördü ve sonra o arkadaşın hcgsi bir sonraki kanda yükseldi. Önce düştü sonra yükseldi yani👀 ama sonrasını takip edemedim veya yazmadı sonuç ne bilmiyorum.
Ama t1 t2 li olan artimed.
Evet canım benimkide o orjinal

Eklentiler

• 5CFE3CB4-3E69-4D60-AB22-14F041526E63.jpeg
    5CFE3CB4-3E69-4D60-AB22-14F041526E63.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can pozitifbiri pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Catlamanin 7.gunu demişsin canım iğnemi ovulasyonla mi takip ettin

X