Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

😔😥😰🥺 Size bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı 🥺😔😥 geliyor mu gelmekte olan 🥺🥺🥺 hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can @savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canlarKuzum
😔😥😰🥺 Size bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı 🥺😔😥 geliyor mu gelmekte olan 🥺🥺🥺 hakkımızda hayırlısı 🤲🤲🤲@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can @savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canlar
Kuzum sen doktora gitmedin mi kanama alanı için ilaç kullanmak gerek tutunması için sen önlemşn al aşkım gerisini allah bilir 🥺🥺

Yok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde🤲 tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi 😔 halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat 🤦🤦🤦
Balım istersen bugün hastaneye git en doğrusunu doktorun söyleyecek bu şekilde olmaz senin de için rahat değil

Yok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde🤲 tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi 😔 halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat 🤦🤦🤦
Yani biraz ilerleyene kadar söylememe taraftarıyım bende ama yapacak bir şey yok artık ☺️ Tabiki tevekkül edelim ama elimizden geleni de yapalım. Hadi doktora git ilaç kullanman gerekliyse kullan sonrasını Allah’a bırakalım ☺️

@savascii melegim can melegim can @ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler 🤲🤲🤲 çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle 🤲🤲 çok şükürr 🤲🤲🤲 sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah 🙈
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 @ekimm24 @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani @destinesiaa @Esveed @Cgh @Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka
İnşallah sağlıkla tutunacak minnak🙏💓 ama progestan desteği için dr a gitmek iyi fikir gibi geliyor şu aşamada. Ben hep laboquick kullandım. Ovulasyon testlerini de kullandım. Memnunum canım 🌺
Testin çok güzel çıkmış canım sağlıkla büyüsün
Amin 🙏 çok sağolasın canım 🏵️🌺

@savascii melegim can melegim can @ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler 🤲🤲🤲 çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle 🤲🤲 çok şükürr 🤲🤲🤲 sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah 🙈
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 @ekimm24 @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani @destinesiaa @Esveed @Cgh @Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka
Gayet görünüyo ❤️

X