- 26 Aralık 2015
- 11.595
- 18.626
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can @savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlarKuzum
Kuzum sen doktora gitmedin mi kanama alanı için ilaç kullanmak gerek tutunması için sen önlemşn al aşkım gerisini allah bilirSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can @savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Gayet iyi ilerlemiş canım bata kaç gün kala testte çıkmıştı benimde 4 gün kaldı yarın yapsam çıkar mıSon durum bu kizlaarrr en alttaki bugünün ama ilk idrar değil
Bugün 3 günüm var canım en alttakini bugün yaptım ilki 5 6 gün varken yapmış çok silik çizgi görmüştümGayet iyi ilerlemiş canım bata kaç gün kala testte çıkmıştı benimde 4 gün kaldı yarın yapsam çıkar mı
Baya erken öğrenmişsiniz maşallah sağlıkla ilerlesin belirtiniz varmıydı22.5 çıktı canım daha adetime 5 gün var.
Balım istersen bugün hastaneye git en doğrusunu doktorun söyleyecek bu şekilde olmaz senin de için rahat değilYok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat
Ve benim regle 3 günüm var canım22.5 çıktı. Sizin kaç çıktı.
Yani biraz ilerleyene kadar söylememe taraftarıyım bende ama yapacak bir şey yok artık Tabiki tevekkül edelim ama elimizden geleni de yapalım. Hadi doktora git ilaç kullanman gerekliyse kullan sonrasını Allah’a bırakalımYok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat
Yarın ilk idrar la test yapayım bende inşallah vardır bebişim dualarınızı bekliyorumBugün 3 günüm var canım en alttakini bugün yaptım ilki 5 6 gün varken yapmış çok silik çizgi görmüştüm
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahYarın ilk idrar la test yapayım bende inşallah vardır bebişim dualarınızı bekliyorum
Hayırla sağlıkla nasip olur inşAllahYarın ilk idrar la test yapayım bende inşallah vardır bebişim dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağlıkla tutunacak minnak ama progestan desteği için dr a gitmek iyi fikir gibi geliyor şu aşamada. Ben hep laboquick kullandım. Ovulasyon testlerini de kullandım. Memnunum canım@savascii melegim can @ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
@pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 @ekimm24 @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @destinesiaa @Esveed @Cgh @Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka
Amin çok sağolasın canımTestin çok güzel çıkmış canım sağlıkla büyüsün
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın ilk idrar la test yapayım bende inşallah vardır bebişim dualarınızı bekliyorum
Ben değildim canım Sirius2023 tü oKuzum sen doktora gitmedin mi kanama alanı için ilaç kullanmak gerek tutunması için sen önlemşn al aşkım gerisini allah bilir
Amin inşallah çok heyecanliyim çıkmaz diyede korkum var hayırlısı olsun inşallahHayırla sağlıkla nasip olur inşAllah
Hımm pardon canım karıştırdım o zaman yerleşme olabilir seninki kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Sabah belli olacak az kaldı canım bende heyecanlandım senin içinAmin inşallah çok heyecanliyim çıkmaz diyede korkum var hayırlısı olsun inşallah
Gayet görünüyo@savascii melegim can @ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
@pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 @ekimm24 @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @destinesiaa @Esveed @Cgh @Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka