Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Birde benim tablo bu şekilde kalpli olanlar ilişki bugünde piki gördüm bugün es mi geçeyim dün akşam yaptik yoksa yap gitsin mi dersiniz çünkü eşim cuma cumartesi gececi ya sabah 6 da yakalicam onu yada akşam üstü 3 gibi

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-22-12-19-12-667_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 53
Kızlaar öncelikle hamişleri tebrik ederimm, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

4 Aralık regl tarihim, 12 aralıktan itibaren de buradan görüp ateş ölçmeyi deniyim dedim. İlk defa deniyoruz yumurtlama dönemimi tam kestiremiyorum. Burada ateş yorumlayan çok kişi gördüm yardımcı olur musunuuuz :)

Eklentiler

• IMG_20221222_121814.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 53
Sperm kalitesi açısından ben olsam eşim ise gitmeden değerlendirirdim ama öyle de zor olur dersen bugünü de değerlendirin kafan rahat olsun canım

Kizlar 2 gündür sol kasigimda agri var ve bel ağrısıda var catlama 15indeydi 3 gün degerlendirdik adetime 1 hafta var baska belirti yok olabilir mi hamilelik sizce bu belirtilerle erken mi
benimle aynısın kuzu aynıları bende de var bende 15inde çatladı diye düşünüyorum kasık agrısı ve bel agrısı mahfetti içinde bebiş olsun verdigi acıda tatlı gelir kuzum

Yaaa kuzum aynen inşallah sağ salim gelsinde kuzu ben uygulamada yazan doğum tarihini yazdım bakalım ne zaman gelicekler kızım ilk erken gelmeye kalktı ilaç vs verildi soneada gelmek bilmediydi 40haftalıkken sezeryana alındım o yüzden bakalım bunlar nasıl olacak merakla bekliyorum

Yaa minik kalp atışları duy hayırlısıyla tatlı bekleyişler bende öyle düşünüyorum iki hafta sonraya ancak belli olur test aldım devamlı takip edicem kan çabuk çıksaydı şimdiye vermiştim
İnşallah canım hepimizde en kısa zamanda duyarız inşallah minik kalp atışlarını. Aynen tatlı bekleyişler bunlar dediğin gibi aynen canım ne kadar geç o kadar iyi bence yoksa tek keseyi görürsün biraz dayan kalp atışınıda direk duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…