- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.861
36.836.08 olarak mı ölçtü derece cidden yoksa 36.8 mi?
tabloya 36.08 olarak girmişin canım o yüzden grafiğin doğru görünmüyor
Ama aynı şey değil mi başka bir seçenek yok çünkütabloya 36.08 olarak girmişin canım o yüzden grafiğin doğru görünmüyor
Kızzz seni unutur muyummmmmHele bi beni al bakim beniiii 5 gün var bata onuda uçurarak beraber götürüürüz yavrumm
Hayır canım aynı şey değil birisi 36.08 diğeri 36.80 arada 0.72 yani neredeyse 1 derece fark varAma aynı şey değil mi başka bir seçenek yok çünkü
Allah Allah baktım ama bulamadım ben tekrar uygulama bakayım çok teşekkür ederimHayır canım aynı şey değil birisi 36.08 diğeri 36.80 arada 0.72 yani neredeyse 1 derece fark var
Sperm kalitesi açısından ben olsam eşim ise gitmeden değerlendirirdim ama öyle de zor olur dersen bugünü de değerlendirin kafan rahat olsun canımBirde benim tablo bu şekilde kalpli olanlar ilişki bugünde piki gördüm bugün es mi geçeyim dün akşam yaptik yoksa yap gitsin mi dersiniz çünkü eşim cuma cumartesi gececi ya sabah 6 da yakalicam onu yada akşam üstü 3 gibi
Takvimi güzel minnoşum benimKızzz seni unutur muyummmmmben ona bastan dedıgım için Yoksa sen sorsana haka bu topıkte bu kadar saat napıyosun diye ayrılamıyorum
benimle aynısın kuzu aynıları bende de var bende 15inde çatladı diye düşünüyorum kasık agrısı ve bel agrısı mahfetti içinde bebiş olsun verdigi acıda tatlı gelir kuzumKizlar 2 gündür sol kasigimda agri var ve bel ağrısıda var catlama 15indeydi 3 gün degerlendirdik adetime 1 hafta var baska belirti yok olabilir mi hamilelik sizce bu belirtilerle erken mi
36.40Hayır canım aynı şey değil birisi 36.08 diğeri 36.80 arada 0.72 yani neredeyse 1 derece fark var
36.80 gireceksin canım bende yaptım o hatayıAma aynı şey değil mi başka bir seçenek yok çünkü
Yaaa kuzum aynen inşallah sağ salim gelsinde kuzu ben uygulamada yazan doğum tarihini yazdım bakalım ne zaman gelicekler kızım ilk erken gelmeye kalktı ilaç vs verildi soneada gelmek bilmediydi 40haftalıkken sezeryana alındım o yüzden bakalım bunlar nasıl olacak merakla bekliyorumCey1an cano senin muhtemel doğum tarihin hayırlısıyla benim doğum tarihim olabilir benim bebeler hep son adet tarihimde geldi yani tam 9 ayda doğuyorlar. En son 24 Kasım, abisi ablasına çekerse 24 Ağustosta gelir
Öyle girdik bir uygulamada ama ekran görüntüsü aldırmıyor36.80 gireceksin canım bende yaptım o hatayı
İnşallah canım hepimizde en kısa zamanda duyarız inşallah minik kalp atışlarını. Aynen tatlı bekleyişler bunlar dediğin gibiYaa minik kalp atışları duy hayırlısıyla tatlı bekleyişlerbende öyle düşünüyorum iki hafta sonraya ancak belli olur test aldım devamlı takip edicem kan çabuk çıksaydı şimdiye vermiştim
Var canım var brn kızımda 10la öğrenmiştim iki günde bir iki katı artarsa demek ki herşey yolunda inşallahYa inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dedi
İnsllah bu sefer olurbenimle aynısın kuzu aynıları bende de var bende 15inde çatladı diye düşünüyorum kasık agrısı ve bel agrısı mahfetti içinde bebiş olsun verdigi acıda tatlı gelir kuzum
Bende gölge gördüm vallaaa gördüm@bebekheyecani kuzum beklemiş hali filtresiz gölge görüyormusunuz bana mı öyle geliyor