- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.761
NolduuKız tablom bozuldu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NolduuKız tablom bozuldu zaten
neresı bozuldu en son bıraktıgımız halı ıle ıyıydıKız tablom bozuldu zaten
Böyle görünüyo gerisi yokNolduu
Hahahahah şekli bozuldu adet olacağım zamanı göstermiyor. Sen bana hangi gün demiştin. Yumurtlamaneresı bozuldu en son bıraktıgımız halı ıle ıyıydı
Birkaç güne daha ateş girsene gün ekleyecek miBöyle görünüyo gerisi yok
14.gün 18 aralık .. adet gosteren tarıhe gıt perıodu yes de genısler yıneHahahahah şekli bozuldu adet olacağım zamanı göstermiyor. Sen bana hangi gün demiştin. Yumurtlama
Tamamdır Ayşenurcum birbirimizin dualarında olalım kimin duasi kime geçer bilinmez ben de ÖzlemAlırım bı dal bende Ayşenur
Tekrar tanıstığıma memnun oldum <3 ben senı oglumda da hatırlıyorum sankı ya ozamanlarda varmıydın kk da 2018-2019 , 2019 ocak annelerındeydım. Sagol kzuum diline göönlüne enerjine sağlık :)Tamamdır Ayşenurcum birbirimizin dualarında olalım kimin duasi kime geçer bilinmez ben de Özlem
Güzel gidiyorKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya
2019 temmuz annesiyim ben de, denklesmisizdirTekrar tanıstığıma memnun oldum <3 ben senı oglumda da hatırlıyorum sankı ya ozamanlarda varmıydın kk da 2018-2019 , 2019 ocak annelerındeydım. Sagol kzuum diline göönlüne enerjine sağlık :)
ateşten hatırlıyorum cunku yine :)2019 temmuz annesiyim ben de, denklesmisizdir
Ne bileyim ya belli olsaydı erkendene kuzum ne ıstıyorsun sen olay zaten anca o zaman oluyor ates bu sonucta oda vucutta salgılanan hormonlara gore devam edıyor ee anca 7-10 gun sonra salgılanınca ıster ıstemez yanı
Kızlar bi şey sorucam ateş ölçen arkadaşlar özellikle bugün ben sabah kalktıktan sonra abdest aldım mutfakta bi iki iş yaptım namaz kıldıktan sonra ateş ölçmek geldi aklıma 36.4 çıktı, yorumlayabilir misiniz yani yataktayken ölçünce daha mı yüksek çıkıyo abdestle hareketle azalmış olabilir mi
Kızlar erken gebelik belirtilerinizi yazar misinjz
İnşallah ben de yapmak isterim. Önce şu fitil işi bitse namazlarımı düzenli kılmak dileğim. Onu yapamadıgım için çok mutsuzum. Hazır regl de yokkken mis gibi kazalar falan kılmak var bambambam ama işte nefis agır geliyor Ama yapacağım inşaallah Allahın da yardımı ile...KIz bebek için bol bol Meryem Suresi, erkek bebek için Yusuf Suresi okunabilir. Tabii daha cinsiyet aşamasına geçemedik ama öğrenene kadar ikisi de okunabilir.
Tamamdır Ayşenurcum birbirimizin dualarında olalım kimin duasi kime geçer bilinmez ben de Özlem
Kişiden kişiye değişir bazen 3-4 gün öncesinden düşer bazen de aktif kanamanın başladığı gün düşer canım ilk tablon mu aslında kendini tanıyorsun bir nevigünaydn kızlar 4 5 gün önce leke sonra adet oluyorm bu ateş ölçerken leke başladığında mı ateş düşer yoksa tam adet başlangıcında mı
Hiç sorma aşko ama ben Şuan daha kötü durumdayım daha yumurtlamadım yumurtlasam da geriye doğru saymaya başlasamBekle bekle şiştik
daha başlamdımda ölçmeye niyetim var adetten sonra ama tablo biraz karışık geldi birde lekenme yanıltırmı bilemedimKişiden kişiye değişir bazen 3-4 gün öncesinden düşer bazen de aktif kanamanın başladığı gün düşer canım ilk tablon mu aslında kendini tanıyorsun bir nevi
evet askım onuda bılıyorum o zamanlar ates cok yaygın degıldı ff ın appı bıle yoktu hergun pcden gır ısaretle fln ugrasıyordum topıkte cok takıldım daha cok okudum ama bana yorum yapmıslıgı vardır :)Ateş topiğinde çok takıldım Veson bilir misin