Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed
ay bende eczaneden almıstım T1 2 siz silikti sabah baska test yapmıstım koca net ıkı cızgı yani neye gıvencez anlayamadım eczanede kandırıyorsa ne diyelim kii
Gelelim yeni hamişlerin bebelerinin cinsiyetini tahmine🤔🤔🤔
@Deepblues ♀️👼
@Bir hayale yolculuk ♂️👼
ekimm24 ekimm24 ♀️👼
Mervenur277 Mervenur277 ♀️👼
@Kaktushane ♂️👼
@Sirius2023 ♂️👼
@pozitifbiri ♀️👼
T TASUU ♀️👼
Bunlar hatırladıklarım, unuttukları varsa, etiketleyin beni anacım m, pozitifcim bunu Ağustos topiğinin bir yerine ekle de 20 hafta sonra güncelleriz hayırlısıyla...
Sıradaki hamişlere de tahmin yapmadan gitmeyeceğim canalor, don't panik😊😊
😍🙊🙊🙊yaaaa hadi bakallım ne tahminler gelecekkkkk
Kız bana da dua et bende ikiz istiyorum tek yumurta olsun ama 😂😂🤣🤣🙏🏻
Ayyy burda sessiz sessiz deli gibi ikiz isteyen biri daha var 😂🙈🙈🙈🙈 bizde esimle sevgililikten berii deli gibi ikiz istiyoruz ama ailelerde yok bir mucize Allahım diyoruz🤩🙈🙈🙈 veee ilk korunmayı bıraktıgımz gun eşimm diyokii dua ettım Allahım hayırlı ıkız evlat nasip et bize dedım nerden geldı aklına oan🙈🙈😂😂 😍😍🙊🙊🙊Allah benden isteyin diyor yeterkii bizde hayırlı saglıklı evlatlar ıstıyoruz. Insallah ya 😍🙊🙊🙊

ay bende eczaneden almıstım T1 2 siz silikti sabah baska test yapmıstım koca net ıkı cızgı yani neye gıvencez anlayamadım eczanede kandırıyorsa ne diyelim kii

😍🙊🙊🙊yaaaa hadi bakallım ne tahminler gelecekkkkk

Ayyy burda sessiz sessiz deli gibi ikiz isteyen biri daha var 😂🙈🙈🙈🙈 bizde esimle sevgililikten berii deli gibi ikiz istiyoruz ama ailelerde yok bir mucize Allahım diyoruz🤩🙈🙈🙈 veee ilk korunmayı bıraktıgımz gun eşimm diyokii dua ettım Allahım hayırlı ıkız evlat nasip et bize dedım nerden geldı aklına oan🙈🙈😂😂 😍😍🙊🙊🙊Allah benden isteyin diyor yeterkii bizde hayırlı saglıklı evlatlar ıstıyoruz. Insallah ya 😍🙊🙊🙊
Aynen öyle canım bende dua ediyorum 😂bizim ailede var ikiz

ekimm24 ekimm24 canım bizim mesajların en altında altı çizili yeri tıklarsan, sana adım adım anlatıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20221222-070822_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221222-070822_Samsung Internet.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 72
X