Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tamam canım benim iki kız var ikizde erkek olsun istiyorum inşallah. Allahım mervenura tek yumurta ikizi nasip et gönlünden geçeni ver allahm. Kız sen hamişsşn sende bana et aşko ikiz olmasada tek erkek de olsa olur 😂😂
Allah'ım meleğin dualarını kabul et inşallah 😂🙏🏻 Allah'ım meleğe de sağlıklı erkek evlat nasip et inşallah amin 🙏🏻

İşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Atalarda olan hastalıklı genler nesiller sonrasına aktatılıyorsa, bence ikiz genleride aktatılıyordur. Sen en yakın 2 kuşak bilemedin 3 kuşak sonrasına gidip bilebilirsin, belki daha eskilerde var. Rabbim ol derse olur. 🤲

Gelelim yeni hamişlerin bebelerinin cinsiyetini tahmine🤔🤔🤔
@Deepblues ♀️👼
@Bir hayale yolculuk ♂️👼
@ekimm24 ♀️👼
Mervenur277 Mervenur277 ♀️👼
Kaktushane Kaktushane ♂️👼
Sirius2023 Sirius2023 ♂️👼
@pozitifbiri ♀️👼
T TASUU ♀️👼
Bunlar hatırladıklarım, unuttukları varsa, etiketleyin beni anacım m, pozitifcim bunu Ağustos topiğinin bir yerine ekle de 20 hafta sonra güncelleriz hayırlısıyla...
Sıradaki hamişlere de tahmin yapmadan gitmeyeceğim canalor, don't panik😊😊
Yaaa hadi bakalım hayırlısıyla o vakit gelince paylaşırız inşallah tahminlerin tuttuğunu 💕💕
Minnacık 4 5 haftalık ultrason görüntüleriyle tahmin edenler de vardi topikte var mi acaba o genç yeteneklerden lazım olacak gibi

İşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Mfk kullananların oluyor ikizi 😂😂

Anladım evet tüp bebekte ikiz gebelik ihtimalide oluyor .daha biz tüp bebek asilama başlamadık. Doktor yeni test fln yapmıştı. İnşallah gerek kalmadan doğal gebeliğim sağlıkla ilerler

Benim ailemde de eşimin ailesinde de ikiz yok. Klomen kullandığım ay iki yumurta büyümüş biri 24 biri 22 mm. Doktor ikiz olma ihtimali var demişti ☺️ Nasip tek olmuştu ama ailelerde olmasa bile olabiliyor

Aaa nasil tahmin ediyorsun kız 4 5 haftalık diyor ha anlar mısın o kadar erken 😂😍
Canım o kadar çok araştırdım ki tahminde bulunur egleniriz inşallah görelinde bi minnoşları arkadaşım hamileydi atardı ultrasın resmini dontordan çıkar çıkmaz kız bu dedim bariz belli oluyor. Bilirsem tabi benim bir yıldır ilgi alanım bunlar

Çok güzel yaaa ilk ultrason fotimizi sizinle paylaşıcam o günleri görürsekk🌸🌸😍
İnşallah bebegim hepimiz yorumlar egleniriz canım çok güzel olur ne olursa olsun saglıklı olsunlar bu bize yeter ama heycanlı olur haaa inşallah hamileyimdir ya sabah olmaz bana bugün

X