- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.950
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.541
O ağrı bende de vardı çok fena bebeğim benim bugün karnımda çok fena kasılmalar oldu hareket edemedim resmen normal mi sende de oluyor muCanım benim en belirgin belirti göğüslerinin büyümesi ve adete yakın küçülmememsi ama ağrı yok. Bir de her ay çıkan sivilcemin cıkmamış olması bazen e gün önce bazen bir gün önce çıkardı.
Ama sırt bel agrısı desen offf ne ağrı ama hamileliği yormazdım mesela
benim bel ağrısı geçti akıntı da yok gögüs ağrısı ara ara oldu çok net değil yani aslında en belirginler yok ondan umudum da yokCanım erken belirti olarak bende sadece göğüs hassaslığı ve şişmesi birde bel ağrısı vardı
cıkma ıhtımalı 8.gune gore daha yuksek diyebilirim :)Umarım herşey dilediğiniz gibi olur :)
Yuce rabbim işte hiç belli olmazKızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Kuzum gonlunu ferah tut bence senden haber beklıyoruz merakla <3Kızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Benimde bakmadı canım zaten daha gözükmez çok erken diye 4hafta sonra tekrar çağırdı iki buçuk haftam kaldı direk kalp atışını duyarız inşallah dört gözle bekliyorum sanki vakit geçmiyor gibime geliyorCanım alttan bakmadı doktor gidince benimde testlerde çıkıyor ama ultrason yüzünden diyorum ki beklim gidince gözüksün die bugün gecikmenin ikinci günündeyim
Yaa hayırlı olsun canım benimKızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Kasılma mı gaz ağrısı mı bilemiyorum ama bir sancı giriyor ara ara bazen şiddetli bazen hafif ama var yaniO ağrı bende de vardı çok fena bebeğim benim bugün karnımda çok fena kasılmalar oldu hareket edemedim resmen normal mi sende de oluyor mu
Valla bana bugün 4 5 dakikalık süren bir sancı girdi hareket edemedim eşim diyor susam kadar bile yok bu kadar sancı yapabiliyor muKasılma mı gaz ağrısı mı bilemiyorum ama bir sancı giriyor ara ara bazen şiddetli bazen hafif ama var yani
Cey1an cano senin muhtemel doğum tarihin hayırlısıyla benim doğum tarihim olabilir benim bebeler hep son adet tarihimde geldi yani tam 9 ayda doğuyorlar. En son 24 Kasım, abisi ablasına çekerse 24 Ağustosta gelir
Emoji düzeltme
Benimde meme hassasiyetim yumurtlama itibariyle başladı normalde7 gün kala baslardi ama incir kürü yaptim 6 gün o etkilemis olabilit belkiCanım benim en belirgin belirti göğüslerinin büyümesi ve adete yakın küçülmememsi ama ağrı yok. Bir de her ay çıkan sivilcemin cıkmamış olması bazen e gün önce bazen bir gün önce çıkardı.
Ama sırt bel agrısı desen offf ne ağrı ama hamileliği yormazdım mesela
Yaa minik kalp atışları duy hayırlısıyla tatlı bekleyişlerBenimde bakmadı canım zaten daha gözükmez çok erken diye 4hafta sonra tekrar çağırdı iki buçuk haftam kaldı direk kalp atışını duyarız inşallah dört gözle bekliyorum sanki vakit geçmiyor gibime geliyor