Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

O ağrı bende de vardı çok fena bebeğim benim bugün karnımda çok fena kasılmalar oldu hareket edemedim resmen normal mi sende de oluyor mu

Kızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Yuce rabbim işte hiç belli olmaz hayırlı olsun canım saglikla alırsın kucagina inşallah bize de söylersin doktorun neler dedi inşallah sağlıklı gebeliktir

Canım alttan bakmadı doktor gidince benimde testlerde çıkıyor ama ultrason yüzünden diyorum ki beklim gidince gözüksün die bugün gecikmenin ikinci günündeyim
Benimde bakmadı canım zaten daha gözükmez çok erken diye 4hafta sonra tekrar çağırdı iki buçuk haftam kaldı direk kalp atışını duyarız inşallah dört gözle bekliyorum sanki vakit geçmiyor gibime geliyor

Kızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Yaa hayırlı olsun canım benim demek ki öyle bir şey yokmuş. Bir daha başka doktorlardan teyit etmedikçe üzülmek yok. Bak resmen para tuzağı

Benimde meme hassasiyetim yumurtlama itibariyle başladı normalde7 gün kala baslardi ama incir kürü yaptim 6 gün o etkilemis olabilit belki

Döngünün 22.gununde sonunda pik gördüm. Ondan önceki 2 gün değerlendirdik.Sonra içim rahat etmedi akşama birdaha yapayım dedim testi. Siliklesmeye başladı yani çatlama oldu değil mi kuzular? Bu akşam da değerlendirmeye çalışayım. Yarına gerek var mı sizce. Tutacaksa bu akşam degerlendirmesemde zaten sperm yaşıyor tutacaktır inşallah siz ne yapardınız hadi Aralık ayını bende güzel haberle bitireyim

Eklentiler

• 1671640467374-01.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 52
Yaa minik kalp atışları duy hayırlısıyla tatlı bekleyişler bende öyle düşünüyorum iki hafta sonraya ancak belli olur test aldım devamlı takip edicem kan çabuk çıksaydı şimdiye vermiştim

Bugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştu Kürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Alttan iyice baktı yumurtlama olmamış ama dedi ki bak bunlar yumurtaların dedi gösterdi iki tarafta da içimi rahatlattı Allah razı olsun ondan , masallah rahim de tertemiz yavaş yavaş büyüyecek yumurtan , 2 hafta oldu kürtaj olalı
Muhtemelen 40. gün sonrası adet olursun dedi Ovulasyon testleri kalmıştı elimde adeti bekle ondan sonra sağlıklı yumurtlaman devam eder dedi , hala mantarla uğraşıyorum fitil ve probiyotik verdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…