Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım benimm😍😍 çok çok sağol 🥰🥰 Allah razı olsun burda hepimiz can yoldaşı olduk birbirimize😍😍 ailemden kimse bilmeden haberi ilk burdan paylaştım insan görmeden de gönül dostu olabiliyormus🌼🌼 Rabbim en yakın zaman da senin ve diğer arkadaşlarımızın da haberini almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏😘😘
Yani nasıl heyecanlıyım anlatamam sanki ben hamileyim öyle ki çok sevindim kesinlikle görmeden de insan gönül dostu olabiliyormuş buna burada çok inandım❤️ sağlıkla ilerlesin sağlıkla tutunsun sana minnak bebişimiz❤️ inşallah duan için de çok teşekkür ederim Rabbim bizlere isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸💜💜

Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu fnd_50 fnd_50 @Deepblues Sirius2023 Sirius2023 @melisaa93
Allah isterse her şey mümkün. Yeter ki O ol desin kurban olduğum ❤️❤️❤️ tüp kapalı mapalı dinlemez işte böyle 😍

Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu fnd_50 fnd_50 @Deepblues Sirius2023 Sirius2023 @melisaa93
Canım ben rahim filmi çekileceğimde adetin hemen bitiminde olması gerektiğini söylemişlerdi. Senin çekilirken döngü ortasına mı denk geldi?
Rahim filmi çekilemedim ama histereskobi oldum o zaman da doktor o ay korunmamızı ve adet bitiminde gelmemi söylemişti. Siklus ortasında yapılmayan işlemler senin neden böyle olmuş anlayamadım, mutlaka doktoruna bilgi ver

X