- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.741
Tutmadı galiba 16 sında çatladıValla benim diğerlerinden Öğrendiğim kadarıyla gayet güzel mantıklı oldu bu şekilde ovülasyonunla tuttu mu peki böyle olunca
Gözün aydın olsun inşallah canımKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Kuzu erken belirtilerin nelerdi anlatır mısın rica etsemAy amin amin hepsinden güzel haberler bekliyoruz inşalllaahh
Beta hcg baktirdin sandim canimYok canım, kan vermedim. Doktor istemediği sürece de vermem gibime geliyor
doğru demiş daha bugün 42 yaşında biri dogum yapmış hatta 47 yaşında bile doğuran varmış ama bizimkiler gelmiyor bi turlü gelselerde 40larda tekrar doğursakEn son kadın doğuma muayene olduğumda yaşımız sınırda falan gibi bı cümle kullandım,doktor bana ne sınırından bahsediyorsun millet 45te doğuruyor dedi
daha zaman var canım 2 3 kala yap tekrarDayanamadım daha regle 5 gün var test yaptım.malesef bariz negatif .. galiba yine kırmızılar benimle
Döngünün 16. günü mü ayın 16 sı mıTutmadı galiba 16 sında çatladı
İnşallah gitmene gerek kalmaz Allah'ım çok aminGözünden kaçmıyor bata iki gün var canım, benim ateş regle düşüyor o nedenle umutlanmamaya çalışıyorum cuma günü infertiliteye randevu aldım düşün
Ahh çok güzel tebrik ederim kuzum rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahGeldimmm
Döngünün 16. günü mü ayın 16 sı mı
yani daha erken zaten ama ne bileyim umut iştedaha zaman var canım 2 3 kala yap tekrar
Bende seninle aynı durumdayımMerhaba 24-25 aralığı bekleyen kimler var arkadaşlar? Benim bat 25 aralık sabah idrar testi yaptım negatif.
Yani döngünün 12. günüBöyle oldu bebiş
yani döngünün 12. günü diyorsun adet döngün 26 gün civarı mı o zamanAyın 16 sı canım
Bebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordumKuzu erken belirtilerin nelerdi anlatır mısın rica etsem
Siz link paylaşırken ben yeni ölçmeye başlamıştım aman benim kötü tabloyu ne yapacaklar dedim paylaşmamıştımTopiği yarısı ateş ölçüyor neredeyse ama link paylaşan yok
Yapmicam test ya ,gebe değilsem direk reglle göreyim belki daha az üzülürüminşaallah canım senle de bat günlerimiz aynıydı galiba ne zaman test yapacaksın
Allahım hamişlerle doldu buralar gözün aydın olsun inşallah canım
İşte doktora diyemedim ki anam da 47de doğurdu,desem terlikle kovaları,hatta istememe rağmen amh bile bakmadı o doktordoğru demiş daha bugün 42 yaşında biri dogum yapmış hatta 47 yaşında bile doğuran varmış ama bizimkiler gelmiyor bi turlü gelselerde 40larda tekrar doğursak
Ayy bende buna yakınıyorum bu ara ateşler havada uçuşuyor herkesin benimde 36.2 36.3 bazen sadece 36.0 yani ama onun dışında birçok belirtim tavan hatta lekelenmem oldu dün çok minicik bu saate kadar oda yok kesildi@melegim can yok kız benim ateş nanay milletin nasıl yüksek ateş tablosu benimki ancak 36.2 lerde geziyor bu ayda nanayzaten tutmadı hissediyorum yani
Ayın 16 sı canım