Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

En son kadın doğuma muayene olduğumda yaşımız sınırda falan gibi bı cümle kullandım,doktor bana ne sınırından bahsediyorsun millet 45te doğuruyor dedi
doğru demiş daha bugün 42 yaşında biri dogum yapmış hatta 47 yaşında bile doğuran varmış ama bizimkiler gelmiyor bi turlü gelselerde 40larda tekrar doğursak

Kuzu erken belirtilerin nelerdi anlatır mısın rica etsem
Bebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordum hadi dıyorum regl gelsin rahatlayım artık 1.gecıkme gunu oldu 2oldu 3 oldu bi baktım tum regl belırtısı gitti sanki olmusumda 3.4. Günde gibiydim gece ve sabah mide yanması yasıyodum ve mıdem agzıma gelıyodu ama uc dort gun surdu artık tutunuyo muydu o an bılmıyorum sonra dahada gecıktıkce deee sonuç malum öfff ne cok konusmusum

doğru demiş daha bugün 42 yaşında biri dogum yapmış hatta 47 yaşında bile doğuran varmış ama bizimkiler gelmiyor bi turlü gelselerde 40larda tekrar doğursak
İşte doktora diyemedim ki anam da 47de doğurdu,desem terlikle kovaları,hatta istememe rağmen amh bile bakmadı o doktor

@melegim can yok kız benim ateş nanay milletin nasıl yüksek ateş tablosu benimki ancak 36.2 lerde geziyor bu ayda nanay zaten tutmadı hissediyorum yani
Ayy bende buna yakınıyorum bu ara ateşler havada uçuşuyor herkesin benimde 36.2 36.3 bazen sadece 36.0 yani ama onun dışında birçok belirtim tavan hatta lekelenmem oldu dün çok minicik bu saate kadar oda yok kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…