- 17 Nisan 2021
- 4.170
- 3.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.721
tamam canım
Böyle oldu bebişbır gun daha yuksek ates gırsene yarın ıcın bakayım ne verecek beklıyorum
İyi oldu iyiFena mı oldu işte oh ne güzel
Yaaaaa öyle mi diyorsunBöyle pek bi güzel oldu sanki
@pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 @merve_eymen Childdevelopment @Safransari sevayd @savascii trkn0709 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Kan sonucu mu çıktı@pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 @merve_eymen Childdevelopment @Safransari sevayd @savascii trkn0709 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve aklıma gelmeyen canlar, Rabbim binlerce şükürler olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bizlere de sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Bence test yapmaya gerek yok olan bebek zaten kendini belli edecektir er ya da geç şahsen ben yapmicam (aminKızlar bu en erken test yaparken çatlamadan 10 gün sayıyoruz dimi
Ben de yapmak istemiyorum aslında. Merak sadeceBence test yapmaya gerek yok olan bebek zaten kendini belli edecektir er ya da geç şahsen ben yapmicam (amin)
Valla benim diğerlerinden Öğrendiğim kadarıyla gayet güzel mantıklı oldu bu şekilde ovülasyonunla tuttu mu peki böyle oluncaYaaaaa öyle mi diyorsunbiraz anlasam keşke ben de nolduğunu
Senle aynı duyguları taşıyorum ama gelecek o veletler hissediyorume canım onu biliyorum yaşımız genc olsa olsa hiç umursamam bile ama 35 olmuşuz insan bi ürküyor maşallah senin bi tane yavrun var allah bagışlasın biz daha ilkini bekliyoruz gelmiyor çok nazlı cıktı bizim yavru ne diyim mecbur beklicez
Yok canım, kan vermedim. Doktor istemediği sürece de vermem gibime geliyorKan sonucu mu çıktı
inşaallah canım senle de bat günlerimiz aynıydı galiba ne zaman test yapacaksınSenle aynı duyguları taşıyorum ama gelecek o veletler hissediyorum
En son kadın doğuma muayene olduğumda yaşımız sınırda falan gibi bı cümle kullandım,doktor bana ne sınırından bahsediyorsun millet 45te doğuruyor dedicanım hep dua ediyorum rabbim inşaalllah güzel bir zamanda verir olacxagına inanıyorum sadece kaygı, yaş stresi cevre etkisi bunlar cok etkiliyor ben okuldur sınavlardır iştir derken evliliğe gec kaldım daha doğrusu eşimi çok gec buldumnasip bu zamanaymış herşeyin hayırlısı bakalım