- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.701
1 kız 1 oğlan teyzesi, ellerinden öpersende bız kız bı oglan mı var ıkı kız mı var ıkı oğlan mı var
o zaman bır kız ıle beklıyoruz 3 lemeni1 kız 1 oğlan teyzesi, ellerinden öper
çekmemiş ya 12 sıne yanı ovulasyona gore duzenleyebılırmıyız dedım ama belkıde ıkı yuksek ates fln daha olsa ceker 12 gıbıBebişim ne diyorsunPapatyamaviss
evet evet burda iş bitti artık ocaga ekleyelımTopiği yarısı ateş ölçüyor neredeyse ama link paylaşan yok
Ben de y gün kala yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı canım, erken olabilir. Sağlıkla gelsin kuzunHamile olan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim sat 27 kasım bat 25 aralık dün miratecth erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken mi davrandım acaba aslında bekleyecektim ama sanki covid olmuşum gibi bel ağrısı var ve arasıra ateşim çok yükselmiş gibi hissediyorum yumurtlamadan beri de kasığımda geçmeyen bir ağrı var arasıra rahmim kasılıyor. Erken mi yaptım acaba tekrarlasam mı ?
Mervenur277 Ooooo nasıl güzel bir sabahhh sen Ocak topiğini açan güzel anne değil misinn Cokk cokl sevindiim vallaa Rabbim hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahh ayağımı fena sürttüm demiştimm
Kız ben de dün gördüm yazacaktım tablo masallah inşallah sonu da yeşillenir canım benimGözünden kaçmıyor bata iki gün var canım, benim ateş regle düşüyor o nedenle umutlanmamaya çalışıyorum cuma günü infertiliteye randevu aldım düşün
AminKız ben de dün gördüm yazacaktım tablo masallah inşallah sonu da yeşillenir canım benim
Ahahaha ay kız Allah iyiliğini versin totem yapmak istemiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı evlat olsun inşallah@imagination foreverVeziir KeriminHilali @mucizeOldu @Ginnys ve unuttuklarım kızmayın bana, sabahki telaşla unutmuşum teyzoş oluyorsunuz Allah'ın izniyle
ates gırdıgın yerın hemen altında temperature dıscarded var tıkle on
Bunu işaretleyince noluyor bilgi verir msn canmates gırdıgın yerın hemen altında temperature dıscarded var tıkle onu
Acaba benim ateşimle ovülasyon testlerim neden uymuyor birbirineçekmemiş ya 12 sıne yanı ovulasyona gore duzenleyebılırmıyız dedım ama belkıde ıkı yuksek ates fln daha olsa ceker 12 gıbı
Eli ayağı düzgün, sağlıklı bir evlat olsun canım, hepimize gönlümüzdekini hayırlı eleyerek nasip etsino zaman bır kız ıle beklıyoruz 3 lemeni
Fena mı oldu işte oh ne güzelAhahaha ay kız Allah iyiliğini versin totem yapmak istemiştim
yumurtlama tarıhınde oynacak mı dıye baktım canım atesı yok sayıyor yanı o gunku
amın amın Rabbım gönlümüzdekileri hayırlı eylesin sağlıkla versin inşallah :)Eli ayağı düzgün, sağlıklı bir evlat olsun canım, hepimize gönlümüzdekini hayırlı eleyerek nasip etsinRabbim
bır gun daha yuksek ates gırsene yarın ıcın bakayım ne verecek beklıyorumAcaba benim ateşimle ovülasyon testlerim neden uymuyor birbirine