Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Merhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan

Eklentiler

• 5B847389-0A19-4F15-807C-5AAF251528A3.jpeg
    5B847389-0A19-4F15-807C-5AAF251528A3.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 48
Bebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordum😂 hadi dıyorum regl gelsin rahatlayım artık 1.gecıkme gunu oldu 2oldu 3 oldu bi baktım tum regl belırtısı gitti sanki olmusumda 3.4. Günde gibiydim gece ve sabah mide yanması yasıyodum ve mıdem agzıma gelıyodu ama uc dort gun surdu artık tutunuyo muydu o an bılmıyorum sonra dahada gecıktıkce deee sonuç malum 😂🤩🤩😍😍 öfff ne cok konusmusum😂

Bebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordum😂 hadi dıyorum regl gelsin rahatlayım artık 1.gecıkme gunu oldu 2oldu 3 oldu bi baktım tum regl belırtısı gitti sanki olmusumda 3.4. Günde gibiydim gece ve sabah mide yanması yasıyodum ve mıdem agzıma gelıyodu ama uc dort gun surdu artık tutunuyo muydu o an bılmıyorum sonra dahada gecıktıkce deee sonuç malum 😂🤩🤩😍😍 öfff ne cok konusmusum😂😂😂🙊🙊
Gebe kalınca insanın diline vuruyor demekki kanka 🤣🤣 çok hayırlı olsun inşallah,sizlerden biri gebe kalınca bizlere de umut oluyor 🥰🥰 peki sırt ağrısı göğüs hassasiyeti falan tahmini kaçıncı günde oldu,ve bazıları alıntı demiş o var mı sende

Merhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dün verdiğin kan ile 30.58 HCG çıkan sonuç öncesinde yaptığın kaset test mi bu yoksa bugünün mü testi

X