- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.761
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başınaGözün aydın olsun inşallah canım❤
Ben 24 25 bekliyorum canım ama test yapmaya korkuyorum dünde minik bir lekelenme geldi sonra hiçbirşey yokMerhaba 24-25 aralığı bekleyen kimler var arkadaşlar? Benim bat 25 aralık sabah idrar testi yaptım negatif.
Bebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordumhadi dıyorum regl gelsin rahatlayım artık 1.gecıkme gunu oldu 2oldu 3 oldu bi baktım tum regl belırtısı gitti sanki olmusumda 3.4. Günde gibiydim gece ve sabah mide yanması yasıyodum ve mıdem agzıma gelıyodu ama uc dort gun surdu artık tutunuyo muydu o an bılmıyorum sonra dahada gecıktıkce deee sonuç malum öfff ne cok konusmusum
Gebe kalınca insanın diline vuruyor demekki kankaBebeğim aslında ilk oldugu için ben hiç anlamadım regl belirtileri zannettim taa 7.8. Gün gecikmesine kadar. Bildigin regl belirtisi benim belim çok aşırı ağrır kopacak gibi yerınden böyle daha sonra göğüs hassasiyeti çok artıyor şişlik sertlik ağrı sonraa gaz cok olduu halada cok var sonraaa böyle ıkı uc gün oldugum yerde gözün kapanıyordu ben gece bile uyku problemı yasayan biriyim gunduz gözü böyle olduğum yerde gözlerim kapanıyordu orda bi tuaflık sezdim aslında . Sonra duygu degısımı durduk yere duygusal olmayan bıseye bıle ağlıyordum bı andada gülebiliyordumhadi dıyorum regl gelsin rahatlayım artık 1.gecıkme gunu oldu 2oldu 3 oldu bi baktım tum regl belırtısı gitti sanki olmusumda 3.4. Günde gibiydim gece ve sabah mide yanması yasıyodum ve mıdem agzıma gelıyodu ama uc dort gun surdu artık tutunuyo muydu o an bılmıyorum sonra dahada gecıktıkce deee sonuç malum öfff ne cok konusmusum
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dün verdiğin kan ile 30.58 HCG çıkan sonuç öncesinde yaptığın kaset test mi bu yoksa bugünün mü testiMerhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Öncelikle geçmiş olsun canım ama her şerde bir hayır gizlenirmiş gözün aydın olsun inşallah.Merhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Evet canım döngünün 12. Günü. 26 günde adet oluyorumYani döngünün 12. günü
yani döngünün 12. günü diyorsun adet döngün 26 gün civarı mı o zaman
Korkma cesur ol canım benim bat 27 Aralık olmasına rağmen yaptım testiBen 24 25 bekliyorum canım ama test yapmaya korkuyorum dünde minik bir lekelenme geldi sonra hiçbirşey yok
Çok teşekkür ederim aminCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dün verdiğin kan ile 30.58 HCG çıkan sonuç öncesinde yaptığın kaset test mi bu yoksa bugünün mü testi
banada amh bakmadı ultrasonla bakınca gayet normal dedi bende üstelemedimİşte doktora diyemedim ki anam da 47de doğurdu,desem terlikle kovaları,hatta istememe rağmen amh bile bakmadı o doktor
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun canım ama her şerde bir hayır gizlenirmiş gözün aydın olsun inşallah.❤
Ovülasyon testlerimle ateş tablom birbirini tutmuyo bebişimKız ne oldu ne tutmadı
Ayyyyy maşallah sağlıkla artsın inşallahMerhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Haziranda düşükten sonra her ay negatif görmekten heves etmeye korkuyorum. Sabredersem pazartesi yaparım tabi kırmızı sürprizi olmazsaKorkma cesur ol canım benim bat 27 Aralık olmasına rağmen yaptım testi
inşallah çok sağol :)Ayyyyy maşallah sağlıkla artsın inşallah
hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi hastalık dedin gecmiş olsun hamilelikten vucut direncin düşmüş olabilirÇok teşekkür ederim aminYok kan testi verdim sonra kaset test yaptım
Senin 30 ile çıkan sonuç daha belirgin benim olsa olsa 15 dir dahaÇok teşekkür ederim aminYok kan testi verdim sonra kaset test yaptım
Çok teşekkür ederim canım Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 2 güne daha çok artarSenin 30 ile çıkan sonuç daha belirgin benim olsa olsa 15 dir daha
Çok güzel sürpriz olmuş sana annesi. Hayırlı olsun kuzum
Hayırlı olsun canım . Darısı başımızaMerhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Anladım canım inşallah hamilesindir pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzHaziranda düşükten sonra her ay negatif görmekten heves etmeye korkuyorum. Sabredersem pazartesi yaparım tabi kırmızı sürprizi olmazsa