- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.781
O zaman canım orda muhtemelen ateş ölçümünde sıkıntı olmuş olabilir aynı saat olmasına falan dikkat ettin mi bide ben mesela ilk ölçtüğümü değilde iki tane aynıyı tutturunca onu aldım hep farklı çıkaniliyor çünkü özellikle ilk ölçüm çoğunlukla hatalı çıkıyor.çatlamadan sonra yani luteal faza geçtiğind vücut ısısı illaki artıyor dediğin gibi bi tutarsızlık car belki bir sonraki aya daha düzgün yakalarsın ya da görürsünEvet canım döngünün 12. Günü. 26 günde adet oluyorum
Dualarım sizinle Allah isteyen herkese versin amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım . Darısı başımızaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hafta sonu benle beraber yap kendime söz verdim üzülmicem artık herseyin hayırlısıYapmicam test ya ,gebe değilsem direk reglle göreyim belki daha az üzülürüm
Hep aynı saatte ölçüyorum canım. Alarm kurdum hafta sonu da aynı saatte uyanıp ölçüyorum. Bilemedim ben de.O zaman canım orda muhtemelen ateş ölçümünde sıkıntı olmuş olabilir aynı saat olmasına falan dikkat ettin mi bide ben mesela ilk ölçtüğümü değilde iki tane aynıyı tutturunca onu aldım hep farklı çıkaniliyor çünkü özellikle ilk ölçüm çoğunlukla hatalı çıkıyor.çatlamadan sonra yani luteal faza geçtiğind vücut ısısı illaki artıyor dediğin gibi bi tutarsızlık car belki bir sonraki aya daha düzgün yakalarsın ya da görürsün
Teşekkür ederim benimm yaklaşık 10 15 gündür acayip bel ve kasık ağrım vardı halsizliğim çoktuhayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi hastalık dedin gecmiş olsun hamilelikten vucut direncin düşmüş olabilir
Bat kaç gün geçmişti canımTeşekkür ederim benimm yaklaşık 10 15 gündür acayip bel ve kasık ağrım vardı halsizliğim çoktu
ben en son adeti 23.11 de oldum ondan sonra tamda şansa yumurtlama günümde birliktelik olmuş daha aslında adetime var 3 4 gün falan dün şansa kan testi verince doktor dedi gebesin diyeBat kaç gün geçmişti canım
Sürprize bak yaben en son adeti 23.11 de oldum ondan sonra tamda şansa yumurtlama günümde birliktelik olmuş daha aslında adetime var 3 4 gün falan dün şansa kan testi verince doktor dedi gebesin diye
hiç sormayın valla o kadar şans oldu ki inşallah 2 güne kadar da sağlıklı bir gebelik olurSürprize bak ya
İnşallah inşallahhiç sormayın valla o kadar şans oldu ki inşallah 2 güne kadar da sağlıklı bir gebelik olur
Amin dualarım sizinle inşallahİnşallah inşallahdarısı isteyen herkesin başına
Aminn inşallah canım benim kimler bekliyorsa tez vakit alsın o mucize haberiAnladım canım inşallah hamilesindir pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım darısı sana olsunAllahım hamişlerle doldu buralar gözün aydın olsun inşallah canım❤
SENIN DOgru cıkmıyor mu kuzum
daha dogru oldu bence boyle kuzum dımıBöyle oldu bebiş
Çatlama 16 Aralık denk geldi mi sence.daha dogru oldu bence boyle kuzum dımı
ya valla kızıcam ha kusura bakmaa , 5 gün önceden test yapıp bu kadar net olmak neden 5 gün önce cıkmama olasılıg zaten bana gore yuze 90 lütfen yapmayın böyle , 5 gün önceden test yapıyorsanızda zaten negatıf cıkacagını bıle bıle yapınDayanamadım daha regle 5 gün var test yaptım.malesef bariz negatif .. galiba yine kırmızılar benimle
kuzum catlaman 16 sı degıl 15.günü pıke gore rengı acılmaya baslamıs o gun zaten ve 15.günde ateşin artmıs yanı catlamıs kı hormonun salgılanmıs . oyuzden yarında atesını net gırdıkten sonra tamamen ates tablonda ovulasyonların uyumlu bır sekılde gıdıyor olacakBöyle oldu bebiş
Yaaaaa sen hamilesin tebrik ederim kuzum çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin büyüsün inşallahGeldimmm
Yaa çok sağol canım prolaktin değerlerime baktırmadım eğer bu ayda olmasaydı baktırıcaktım ama çok şükür gerek kalmadı.Canım hamilemisin çok sevindim tesadüf gördüm Allah tamamına erdirsin prolaktin düştü demekki şükür endişelerin geçmiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin