- Konu Sahibi Papatyamaviss
Benim biraz karışık ya orası kullanım dozuna pek uymadm ilk ay günde iki olanları 1 kullandm vs 1.5 ay sonra hiç ara vermeden hemen doktora gittm bakalm şimdi panecae fodega minera kullaniyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bunda hepsi varVitaminlerin çoğu var ama Q10 yok diye biliyorum birazda o yüzden karıştı kafam
Bende uymuyorum canım hepsini birer tane içiyorum bence yeterli sadece bee olanı sabah akşam içiyorumBenim biraz karışık ya orası kullanım dozuna pek uymadm ilk ay günde iki olanları 1 kullandm vs 1.5 ay sonra hiç ara vermeden hemen doktora gittm bakalm şimdi panecae fodega minera kullaniyorm
Bak bunda hepsi var
Ben temel bir aylık eş paketini yeni aldım 800 tl canım eşime sadece panega veriyorum bir tane digerlrini ben içiyorum bir ay yetiyorBende sipariş vereceğim. Fırsatçılık yapıyorlar çok pahalı bir aylık eş paketi 2500 TL
Yani önerisi 3 ay ama 1. Ayda 2. Ayda hamile kalan çok en fazla 3 ay kullanacaksın 3 ayda bekleme süresi var sabredecez önce allahın izni ile sonra da mfk tankı vesilesi ile olcak inşallah canımAa iyi hadi kullaniyorm panecae en az 3 ay sonra 3 ay ata diyorlar zatn bakalm kullanalm:)
Bende uymuyorum canım hepsini birer tane içiyorum bence yeterli sadece bee olanı sabah akşam içiyorum
Bir buçuk ay kadar çok düzenli kullandım ve bence çok da faydasını gördüm ben advictor, athena ve adendo da kullandım. Bu ay düzenli kullanamadım ama. On gün kadar içtim gerisi duruyor sıkıldım sanırım gebelik bu ay da olmazsa devam ederim içmeyeBunların içinde gerekli olan herşey var hamile ikende devam edilebiliyor bitkisel
Bunlar ikişer tane canım ben birer tane aldım hepsinden ben tek kullanıyorum eşime gerek görmüyorum benim hormonlarımda sıkıntı var ve amh düşük
Kız devam etsene varmış zatenBir buçuk ay kadar çok düzenli kullandım ve bence çok da faydasını gördüm ben advictor, athena ve adendo da kullandım. Bu ay düzenli kullanamadım ama. On gün kadar içtim gerisi duruyor sıkıldım sanırım gebelik bu ay da olmazsa devam ederim içmeye
Anladım canım o zaman bunların siparişini vereyim eşim gereksiz görüyor bu paketleriBunlar ikişer tane canım ben birer tane aldım hepsinden ben tek kullanıyorum eşime gerek görmüyorum benim hormonlarımda sıkıntı var ve amh düşük
Ya sıkıldım bir de sanki kilo aldım gibi geldi fazla vitamin yüklemesi oldu gibi geldi düzenli spor yaptığım halde. Biraz ara verdim sonra devam edeceğimKız devam etsene varmış zaten
Eşim bir aylık paketi yirmi gün kullandı kalanı da ben içmiştimAnladım canım o zaman bunların siparişini vereyim eşim gereksiz görüyor bu paketleri
Amh düşükse ek olarak athena alBunlar ikişer tane canım ben birer tane aldım hepsinden ben tek kullanıyorum eşime gerek görmüyorum benim hormonlarımda sıkıntı var ve amh düşük
Yani önerisi 3 ay ama 1. Ayda 2. Ayda hamile kalan çok en fazla 3 ay kullanacaksın 3 ayda bekleme süresi var sabredecez önce allahın izni ile sonra da mfk tankı vesilesi ile olcak inşallah canım
Evet düşük canım 0.68 hemen onuda alimAmh düşükse ek olarak athena al
Ben ondan adetin birinci günü başlayıp sabah akşam içiyordum yumurtlama akıntımı görene kadar. Buradaki arkadaşlar öyle demişti 15 gün kadar içiyordum. Sen istersen danış Mfk asistanlarına. Çok iyi gelmişti bana henüz hamile kalamadım ama bir şeyleri düzene soktuğu çok kesinEvet düşük canım 0.68 hemen onuda alim
Boşa gitmesinEşim bir aylık paketi yirmi gün kullandı kalanı da ben içmiştim