- 13 Ekim 2022
- 524
- 869
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Çok teşekkür ederim canımCanım kendi çektiğim fotoları ekleyemedim boyut çok büyük diyor nedense netten aldım fotoları bunları kullanıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımCanım kendi çektiğim fotoları ekleyemedim boyut çok büyük diyor nedense netten aldım fotoları bunları kullanıyorum ben
İnşallah canım senenin son ayı umarım uğur getirir hepimizeİnşallah canım çok sagol mfk kullanıpta hamile kalmayan yok canım ben çok inanıyorum olacak inşallah sende umarım mfk ya gerek kalmadan kalırsın hamile
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Canım o zaman tüp bebek tedavilerinde neden doktorlar ananas yediriyor. Şimdi benim kafam allak bullak olduAaa bunu bilmiyordum kuzum öğrendiğim iyi oldu ben zaten çok yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor bana tadı ama eşim çok sever o alınca azıcık tadına bakıyordum
İlla gerekli diye bir şey yok canım destek olması amaçlı kullanıyoruz deneyebilirsin eğer bilinen bir rahatsızlığınız vs yoksa varsa mutlaka doktora danışmak gerek vitamin bile olsa
Hayır ayrıca kullanmıyorum çünkü folik asitin fazlası da zarar diyorlar günlük 400mcg alınması lazım o da zaten multivitamin içinde var
Aminnnnnİnşallah canım senenin son ayı umarım uğur getirir hepimize
Bilmem ki canım ben hep avokado önerildiğini duydum ananasla ilgili olumlu olumsuz hiçbir şey duymamıştım daha önce gebelikle ilgili açıkçası sadece bromelain içerdiği için sindirime iyi geliyor diye biliyordum, Amerikalı arkadaşlarımız var barbekü yaptıktan sonra ızgarada ananas pişirip ikram ediyorlardı merak edip sormuştum onlar anlatmıştı o zaman et güzel sindirilsin diye yiyorlarmis özellikle pişmiş şekildeCanım o zaman tüp bebek tedavilerinde neden doktorlar ananas yediriyor. Şimdi benim kafam allak bullak oldu
Benim ayın 30 da iki gün leke geldi sonra iki gün damla damla sonra biraz biraz çogaldı 30 dan tuttum ben günümü ve 10 gün oldu hala bitmiyor az az geliyor ama beni düşükten sonraki ilk adetim normal galibaBu ay ilk defa adetim bu kadar çok geliyor klomen kullandım o etki eder mi? Ayrıca benim satım ne acaba iki gün lekelenme oldu sonra bir gün gelmedi iki gündür de haldır huldur hiç ara vermiyor. Sat 5 kasım mı 8 kasım mı
Omepa balık yağı aslında içinde Q10 takviyesi de var mfk urunlerinin içeriğini bilmiyorum ama kullandığın ürünlerde balık yağı yani omega3 tarzı bir şey yoksa yanında bunu da kullanabilirsin belki ama kullandıkların çok kapsamlı şeylerse gerek yok benceMfk nin folik asitini kullanıyorum 2 aydr bir iki takviyesi daha ama omepaq10 söylemişlerdi bilinen bir rahatsızlığım yok şükür
Ben direk 1 aylık eş paketi aldım düşükten öncede 10 gün kullandım hamile kalmıştım ama düşük oldu tekrar aldım ek olarak bebegin tutunması için adendo aldım progetoranıda düzenliyor diyeMfk nin folik asitini kullanıyorum 2 aydr bir iki takviyesi daha ama omepaq10 söylemişlerdi bilinen bir rahatsızlığım yok şükür
Bende normal geldiği günden sayayım o zaman. Canım seninki düşük bazen bir ay bile damla damla geliyor inşallah o kadar sürmez canımBenim ayın 30 da iki gün leke geldi sonra iki gün damla damla sonra biraz biraz çogaldı 30 dan tuttum ben günümü ve 10 gün oldu hala bitmiyor az az geliyor ama beni düşükten sonraki ilk adetim normal galiba
Bunların içinde gerekli olan herşey var hamile ikende devam edilebiliyor bitkiselBen direk 1 aylık eş paketi aldım düşükten öncede 10 gün kullandım hamile kalmıştım ama düşük oldu tekrar aldım ek olarak bebegin tutunması için adendo aldım progetoranıda düzenliyor diye
İnşallah canım bi bitse önümüze bakarız inşallahBende normal geldiği günden sayayım o zaman. Canım seninki düşük bazen bir ay bile damla damla geliyor inşallah o kadar sürmez canım
Omepa balık yağı aslında içinde Q10 takviyesi de var mfk urunlerinin içeriğini bilmiyorum ama kullandığın ürünlerde balık yağı yani omega3 tarzı bir şey yoksa yanında bunu da kullanabilirsin belki ama kullandıkların çok kapsamlı şeylerse gerek yok bence
Ben direk 1 aylık eş paketi aldım düşükten öncede 10 gün kullandım hamile kalmıştım ama düşük oldu tekrar aldım ek olarak bebegin tutunması için adendo aldım progetoranıda düzenliyor diye
Bende sipariş vereceğim. Fırsatçılık yapıyorlar çok pahalı bir aylık eş paketi 2500 TLBunların içinde gerekli olan herşey var hamile ikende devam edilebiliyor bitkisel