Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Eki Görüntüle 3174659 Kızlar Buda benim sabah ki ateş tablom daha yeni yükledim . Ben de yaptım uyudum :) bata 3 kaldı. Ama benim belim çok ağrıyor regli olucam gibiyim. Yani korkuyorum ben her an gelebilir benim. 3 gündür ağrım var, hala gelmedi gelecek gibi ağrım bugün daha şiddetli ya göğsü hassasiyetim var. Reglde de böyle oluyorum. Ama ağrım 3 gün sürmüyordu ağrım olduğu gibi geliyordu belki bugün gelir. İnş gelmez tabi ki
Yaa süper canım düşmemiş 😍

Ama ateş güzel gidiyordu.
Bir de ateş adet günü de düşebilir ya da benim hcg genelde 2 gün kala yansıyor öncesinde bir kere daha böyle olmuştu bir gün öncesi negatif ertesi gün silik çıkmıştı:) negatif olsa da şaşırmayacağım bu ay çünkü fitil kullandım akıntı için

Kızlar gören var mı? Ben görüyorum ama pek güvenmiyorum böyle görüp hayal kırıklığına uğrayan çok ve batıma daha 8gün var erken yaptım çünkü kan pıhtılaşmam var eğer varsa iğneye başlama gerek ve geçen hafta yumurtlama olduysa 10-12günüm deyim şimdi günlük test yapıp koyulaşmaya bakıcam inşallah koyulaşır vardır 🥰
Ay bende gördüm 😍 İnşAllah vardır yanılmıyoruzdur

Canım en azından geçen aylardaki gibi gölge cıkıp tereddütte kalmadın benimde testim gelmedi gelse ben de yapıcam ama bi sey hissetmiyorum nasip diyelim allah dogru zamanda versin
Amin canım zaten bu ay negatif çıksa da şaşırmam demiştim çünkü akıntı için 5 gün fitil kullanmıştım yumurtlamaya da denk gelmişti. Gerçi daha 3 gün de var bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥰

Eklentiler

• IMG20221210104022.jpg
    IMG20221210104022.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG20221210104013.jpg
    IMG20221210104013.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 83
X