- 22 Eylül 2022
- 61
- 55
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Rabbim en yakın zamanda saglikli bi evlat nasip etsin inşallah sizede bizlerede insallahBenimde görümcem 3. Ayında hamile kaldıama ben korunmasız 1. Senemiz dolmak üzereyken gebe kaldım onuda kaybettik malesef umarım yine 1 sene beklemeyiz
1 senedir deniyorduk canım prolaktin yüksekliğim var. Klomen artı çatlatla yapacamız ay hamile kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım adet olunca tekrardan başlıcaz inşallahAman aman uzamasın daha tez vakitte sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahne zamandır deniyorsun kuzum bir problem var mı
Canım belkide sadece üşütmüşsündür. Havalarda bi tuhaf aklına kötü bişey getirip kendini strese sokma lütfenKızlar sat 26 ekim yumurtlama 9 ekim
İnanılmaz kasık ağrım var adet olmam imkansız adet olacakmış gibiresmen sökülecek gibi bir ağrı göğüslerim şiş ağrı içinde
Kist olmuş olamaz dimi çünkü dün doktora gittim catlamıs her şey yolunda dedi
İlk kez böyle oldum adete 2 hafta var daha panik oldum suan
Benım avokado hala sert elma yanındaydı muzun yanına gecırdımŞu şekilde kaşıklıyorum hatta şuan
Eki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık
savascii 22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 AralıkP Pozitiflerceee knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık15 Kasım 11 Aralık
Beni de ekleyebilir misiniz sat 15 Kasım bat 11 AralıkEki Görüntüle 3159460
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
6 Kasım 4 Aralık
31 Kasım 1 AralıkP Pozitiflerceee knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık
Enfeksiyon da olabilir canım bel ağrısı falan da varsaKızlar sat 26 ekim yumurtlama 9 kasım
İnanılmaz kasık ağrım var adet olmam imkansız adet olacakmış gibiresmen sökülecek gibi bir ağrı göğüslerim şiş ağrı içinde
Kist olmuş olamaz dimi çünkü dün doktora gittim catlamıs her şey yolunda dedi
İlk kez böyle oldum adete 2 hafta var daha panik oldum suan
Olmaz mıAllah'ım hayırlısı ile inşallah hepimiz bu ay hayırlısıyla pozitifleri görürüzzz aminnn çok heyecanlanıyorum her geçen günilişki anında gebeliği düşünmeyin diyorlar ama insan elinde olmadan düşünüyor sizde de oluyor mu kızlar
Eki Görüntüle 3159460
Hoşgeldiniz Hanımlar
6 Kasım 4 Aralık
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@Sonbahardan35 15 Kasım 13 Aralık
Canım ben sigara kullanıyorum. Anksiyetem var çarpıntım oluyor dönem dönem o zamanlarda ritim düzenleyici kullanıyorumKızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
Her gün sevistikleri için bu kadar ureyebildilerYa ne güzel aslında cahillik cidden mutluluk bazen, yumurtlama falan bilmeden önce her an her şekilde hamile kalabilirim sanıyorsun. Yumurtlama meselesini çok önce de biliyordum ama aralığın bu kadar kısa olduğunu bu işlere girince öğrendim ve resmen şok oldum hamile kalma şansı resmen ayda sadece birkaç günmüş meğer sonrası yok, uzun bir süre hayatı sorguladım bu kadar düşük bir yüzdeyle bu insanlık nasıl bu kadar üreyebilmis diye
Ayın her günü hamile kalabiliyor olsak olacakları düşünemiyorum insanlar gezegene sığmazdı heralde bu kadar az şansla bile dünya nüfusu 8 milyar olduysa
Ay değil miBi de mesela yok tek geceyle korunmayla hamile kalanlar cart curt filmler diziler nasıl etkilemişsebu kadar zor olacağını bilseydim gerçekten önceden yapmaya başlardım ben
Haha sorma işte cahillik ahh ahhhBizi anlatıyor gibisinbizde resmen spermlerle savaşıyorduk sanki her gün yumurta dut gibi orada bekliyor da ...
Amin canım insallah hepimiz öyle işte maalesef sen misin korkan modunda geziyoruz şimdilerdeAy inşallah ya bu ay olsun inşallah isteyen herkesinah bizde dikkat edelim soyle böyle bilsem hiç korunmazdim rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese aratmasın
Ya eskiler zaten bence bir fenaymisAynı ben bizde 3 sene korunduk adetim 1 gün gecikse ödüm kopardı o kadar korunmamıza rağmen. Sanırdım ki ilk ilişkide hamile kalıcam hemenbide annem teyzelerim felan patır patır doğurmuş hiç sorun yaşamamış korunmayı bıraktığı ay hamile kalmışlar sandımki bende öyleyim. Meğerse işler hiçte öyle ilermemiyormuş
Ya ne güzel aslında cahillik cidden mutluluk bazen, yumurtlama falan bilmeden önce her an her şekilde hamile kalabilirim sanıyorsun. Yumurtlama meselesini çok önce de biliyordum ama aralığın bu kadar kısa olduğunu bu işlere girince öğrendim ve resmen şok oldum hamile kalma şansı resmen ayda sadece birkaç günmüş meğer sonrası yok, uzun bir süre hayatı sorguladım bu kadar düşük bir yüzdeyle bu insanlık nasıl bu kadar üreyebilmis diye
Ayın her günü hamile kalabiliyor olsak olacakları düşünemiyorum insanlar gezegene sığmazdı heralde bu kadar az şansla bile dünya nüfusu 8 milyar olduysa
Biz bu yaz 1-1.5 ay bir denedik olmadı sonra da yazın keyfini çıkaralım erteleyelim dedik çok stres olduk diye bu ay yeniden başlayacağız aralık ayı için. Adet gecikmesi ile dün doktora gittim pcos çıktı bir miktar moralim bozuk ☹ doktor adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi yumurtlama tedavisine başlayacağız bakalım. Prolaktin yüksekliği bir ara bende de vardı stres sebepli yüksek gelmiş olabilir dostinexdi sanirim onu kullandim 1 aya düzeliyor canim1 senedir deniyorduk canım prolaktin yüksekliğim var. Klomen artı çatlatla yapacamız ay hamile kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım adet olunca tekrardan başlıcaz inşallahsen ne zamandır deniyorsun canım