- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Hastalık bakımından sıkıntılar olabiliyor canım allah korusunAmin Allah.Benim annem erken menopoza girmiş..ama sıkıntısını görmedim..Ama bu gönül işi canım..Allah her kese isteğini versin
Ben bırakamıyorum canım 1 paket içiyorum günde geçiyor bile yapacak birşey yok canımmalesef ben de.hem antidepresan hemde sigarayı aynı anda bırakmak nasıl olcak bilmiyorum benim için.seviyorum da sigara içmeyi
Maalesef eve fare de giremedi , üstüne beni de nöbete çağırdılarFare miÇok Kreatifsin Naptın nasıl gidiyor döngüler :)
Aminnnn canım inşallahHadi gözün aydın rast gelsin inşallah banada bu ay nasip olsun geçen ay göremedim
Hahahha kıyamamMaalesef eve fare de giremedi , üstüne beni de nöbete çağırdılar
Ben de senin gibi 2ay görmedim canım korkma elinde sonunda geliyor,bu üçüncü ayım ve bugün ilk kez yumurtlma gördümKizlar merhabalar ben 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum daha yumurtlamam olmadı gebelik icin avokado nasl ne zaman tüketilmeli bilgisi olan yardım edebilir mi
Avokadoyu ben muzla karıştırıp yiyorum puding gibi oluyor burda bı arkadaş söylemişti sankiKizlar merhabalar ben 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum daha yumurtlamam olmadı gebelik icin avokado nasl ne zaman tüketilmeli bilgisi olan yardım edebilir mi
Havuç yiyin bir de o da çok önemli benim de yumurtlamam olmamıştı havuç yedim avokado yedim oldu normal avokadoyı ben kaşıkla yedim iki daKizlar merhabalar ben 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum daha yumurtlamam olmadı gebelik icin avokado nasl ne zaman tüketilmeli bilgisi olan yardım edebilir mi
Tadida bi tuhaf ben limonla yicem suan yemem uygun muŞu şekilde kaşıklıyorum hatta şuan
Bide havuc çatlama sağlıyor diye biliyodum yumurtlamaya yardımcı oluyo mu ben geçen ay adetime 10 gün kala yumurtlamam oldu ve 4 5 kere yumurtlama çıktı ama bisey olmadıŞu şekilde kaşıklıyorum hatta şuan
Cevize benziyor tadı ama çok yiyince bayıyor yağlı bir his oluyor yarım avokado üç dört kaşıkta bitiyor o açıdan iyiTadida bi tuhaf ben limonla yicem suan yemem uygun muyumurtlama haftası yenmesi gerek zannediyodum
Çatlama icin diyorlar ama beta karoten var içinde o da yumurta kalitesi ve doğurganlık icin iyiymiş ben çok abur cubur yiyordum onları kestim ağzım boş kalmasın diye yemeğe başladım bu ay fayda gördüm Kaliteli yumurta oluncaBide havuc çatlama sağlıyor diye biliyodum yumurtlamaya yardımcı oluyo mu ben geçen ay adetime 10 gün kala yumurtlamam oldu ve 4 5 kere yumurtlama çıktı ama bisey olmadı
Daha yumurtlamam olmadı ama bende yiyim o zaman havuc ve avokado insallah iyi gelir ve bebisim olur hepimizin insallah bu ay olur güzel haberler alırızÇatlama icin diyorlar ama beta karoten var içinde o da yumurta kalitesi ve doğurganlık icin iyiymiş ben çok abur cubur yiyordum onları kestim ağzım boş kalmasın diye yemeğe başladım bu ay fayda gördüm Kaliteli yumurta olunca
İnsallahDaha yumurtlamam olmadı ama bende yiyim o zaman havuc ve avokado insallah iyi gelir ve bebisim olur hepimizin insallah bu ay olur güzel haberler alırız
Ben regl biter bitmez başladım yemeye, sabah kahvaltıda yiyeceksem çatalla ezip limon tuz karabiber ekleyip kızarmış ekmeğe sürüyorum bazen biraz peynir de katıyorum içineKizlar merhabalar ben 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum daha yumurtlamam olmadı gebelik icin avokado nasl ne zaman tüketilmeli bilgisi olan yardım edebilir mi