- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
MaalesefOnlar filmlerdeki gibi hemen olacak sanıyorlar ki bi süreye kadar bizde öyle sanıyorduk yalan değilama olay pekte öyle degilms
Bana da öyle geliyor ya böyle büyük büyük konuşanlar genelde yaşayarak hiç de öyle olmadığını öğreniyorGün gelecek bu yollardan geçecek demedi deme
Ay kahkaha attım vallaİnşallah ya
Geçen ay ben laborant titizliği ile ince hesaplar yapıyordum artık tahminen gece saat 03.00 da çatlayacak falan diye adamcağız da bekledi bekledi artık uykusu geldi gözleri kıpkırmızı olduen son ben yatıyorum sen uyumayacaksan gece 3 de beni uyandır emaneti al dedi ama ben kıyamadım tabii uyandırmaya yazsak roman olur cinsinden maceralar yaşıyoruz her ay Allah sonumuzu hayır etsin
Yok bebıs olduktan sonra gelen Salma dan bahsedıyorumişte salamıyoruz ki kendimizi görev gibi günler kacmasın diye diye gercekten mahvolduk yınede bebişlerimiz için feda olsun yeterki gelsinler
ay inşaallah gelsin o günler artık hayırlısıylaYok bebıs olduktan sonra gelen Salma dan bahsedıyorum
ben suan relax takılıyorum ateş ölçüyorum bakalım nolacağğuuuben de başladım dün takibe ilk defa bakalım :)
bu ay la ılgılı hiçbir his yok içimde yaaay inşaallah gelsin o günler artık hayırlısıyla
bu ay la ılgılı hiçbir his yok içimde yaa
Ateş ölçümünde neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba yardımcı olur msnzben suan relax takılıyorum ateş ölçüyorum bakalım nolacağğuuu
Boş ver olmasın kız bizim her ay içimizde his oluyor da ne oluyorbu ay la ılgılı hiçbir his yok içimde yaa
Ateş ölçümünde neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba yardımcı olur msnz
Ateş ölçümünde neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba yardımcı olur msnz
Hahahah mesela benMaalesef
Bana da öyle geliyor ya böyle büyük büyük konuşanlar genelde yaşayarak hiç de öyle olmadığını öğreniyor
Evet iki uygulamayı da kullanıyorum şu an. Peki yumurtlama günü düşük çatlama günü yuksek değil miVe saat. Her gün aynı saatte. Alarmınız çaldığğında kalkmadan ölçebilirsiniz. En az 3 saat kesintisiz uyku, dogru veri elde etmenize yarar.
Peki bisey dicem mesela suan mevsim geçisindeyiz çevremde herkes hasta ateşimiz iniş çıkış yapmaz mı acaba yanıltmasın hastalık havasıHer sabah yataktan kalkılmadan dilaltından çubuk ateşölçerle ölçüp kaydetmek önemli. mümkünse adet başında itibaren. Değilse de her türlü kardasınız. NE zaman balarsanız başlayın ateş ölçümü candır. Bir programa da kaydedin femometer gibi. O Türkçe çüünkü. Bir de Fertility Friend var İngilizce uygulama ama zor değil.
Baş ağrısı ile boğuşuyorumkızlar nasılsınız bugün neler yapıyosunuz
Böyle olmamalı.. bu durumu değiştirin aksi halde yalnızca anne baba olarak hayatınıza devam edersinizsiz de şey gibi hissediyo musunuz ya hani aslında istek yok ama karşındakini zorluyo gibi.hani içinden gelince sevişmek değil de görev bilinci işte.bana kötü hissettiriyo kendimi.sizde de oluyo mu
Yumurtlama günlerim geçmesine rağmen biz de durumlar devamKızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalarben bu ara çok yoğunum şehir disindaydim geldim düğün olayları var eşimle akşamları pertimiz çıkmış bir şekilde eve giriyoruz bugün adetimden itibaren 11. Gündeyim ovu de yapamıyorum umarım bu ayı kaçırmam
Var ya canlarına minnet bu sabah yumurtlama zamanım bile değil benimki diyo ki belkiİnşallah ya
Geçen ay ben laborant titizliği ile ince hesaplar yapıyordum artık tahminen gece saat 03.00 da çatlayacak falan diye adamcağız da bekledi bekledi artık uykusu geldi gözleri kıpkırmızı olduen son ben yatıyorum sen uyumayacaksan gece 3 de beni uyandır emaneti al dedi ama ben kıyamadım tabii uyandırmaya yazsak roman olur cinsinden maceralar yaşıyoruz her ay Allah sonumuzu hayır etsin
Canım sen direk birer kutu eş paketi al kapsül olandan digerleri de aynı içerigiBir sürü çeşidi varmış ya anlamadım kafam karıştı :)