- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Her gün sevisse de biyolojik olarak günler sınırlı ya ondanHer gün sevistikleri için bu kadar ureyebildiler
Aynen öyleGerçekten bazen cahillik mutluluk...ureyebilmen sadece 24 36 saate bağlı sonra kendini yirtsan yok
Ay bizim zamanımızmı var bulduğumuz her yerde sevişmeye bazen yemin ederim kolumu kaldıracak halim olmuyorda yinede diyorum yapmamız lazımYa eskiler zaten bence bir fenaymiseşim hep diyor ya millet eskiden tarlada tapanda çalışırken kaşla göz arasında samanlıkta hamile kalıyormuş, nereden biliyormuş ovulasyon testi yok yumurtlama niye zamane kadınları olarak her şeyi abartıyorsunuz anlamıyorum diyor önceden hangi kadın kocasını ay yumurtluyorum diye tarladan bagdan çağırıyordu hey gidi hey, Allah da maşallah bazılarına onar onar bahsetmis hem de
Bende dostinex kullandım canım 1 kutu dahada yükselmişti sonra doktor dozunu arttırdı o ay düşmüşta bence çünkü hamile kalmıştım. Bende adet olunca bi gideyim belki direk klomen artı çatlatma isterim yine aylarca deneyip uğraşmak istemiyorum yaBiz bu yaz 1-1.5 ay bir denedik olmadı sonra da yazın keyfini çıkaralım erteleyelim dedik çok stres olduk diye bu ay yeniden başlayacağız aralık ayı için. Adet gecikmesi ile dün doktora gittim pcos çıktı bir miktar moralim bozuk ☹ doktor adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel dedi yumurtlama tedavisine başlayacağız bakalım. Prolaktin yüksekliği bir ara bende de vardı stres sebepli yüksek gelmiş olabilir dostinexdi sanirim onu kullandim 1 aya düzeliyor caniminsallah en yakın zamanda bebeğin sana gelir
Bir sürü çeşidi varmış ya anlamadım kafam karıştı :)Kapsül canım bitkisel ilaç degil dr mehmet fatih karslı yaz instgrama takip et orda hamile kalanları oku dahada güvenirsin her gün canlı yayında yapıyor zaten
Her gün sevisse de biyolojik olarak günler sınırlı ya ondanmantıken böyle tavşan gibi ureyebilmek için ya her gün yumurtlamak ya da bir kere de on tane filan doğurmak lazım millet çok şanslı heralde her attıkları hedefi vuruyor haha
Aynen öyle
Arkadaşım var bir tane çocuk düşüncesine bile tahammül edemiyor hiç sevmez çocuklarısosyal medyada hamile fotoğrafı falan görünce ayy sanki üremek çok bir şeymiş gibi paylaşın bir de ya doğada her canlı ürüyor üremek bir başarı değil falan diye söyleniyor.
O öyle konusunca içimden ahh keşke bir bilsen deme öyle demeee diyorumama anca içimden işte
İnşallah canım Rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsin :)Merhaba beni de ekler misiniz SAT 12 kasım BAT 12 Aralık gecen ay erken doğum yaptim kolay hamile kalamiyorum o yuzden beklemiyorum ben takviye olarak c life kullanarak hamile kaliyorum Allah bekleyen herkese nasip etsin
yansın gecelerdeyizkızlar nasılsınız bugün neler yapıyosunuz
ben adetten yenı cıktım daha ya yumurtlama zamanı bekle dur sımdıyansın gecelerdeyiz
benim yumurtlama haftasındayım mecbur çocuk için yanacak gecelerben adetten yenı cıktım daha ya yumurtlama zamanı bekle dur sımdı
Gün gelecek bu yollardan geçecek demedi demeHer gün sevisse de biyolojik olarak günler sınırlı ya ondanmantıken böyle tavşan gibi ureyebilmek için ya her gün yumurtlamak ya da bir kere de on tane filan doğurmak lazım millet çok şanslı heralde her attıkları hedefi vuruyor haha
Aynen öyle
Arkadaşım var bir tane çocuk düşüncesine bile tahammül edemiyor hiç sevmez çocuklarısosyal medyada hamile fotoğrafı falan görünce ayy sanki üremek çok bir şeymiş gibi paylaşın bir de ya doğada her canlı ürüyor üremek bir başarı değil falan diye söyleniyor.
O öyle konusunca içimden ahh keşke bir bilsen deme öyle demeee diyorumama anca içimden işte
ahahah sonrada dolanır pesındebenim yumurtlama haftasındayım mecbur çocuk için yanacak gecelereşim diyor artık gelsin bu çocukta kurtulalım mahvetti beni
işte salamıyoruz ki kendimizi görev gibi günler kacmasın diye diye gercekten mahvolduk yınede bebişlerimiz için feda olsun yeterki gelsinlerahahah sonrada dolanır pesındeama hakkketten kadın ıcın de erkek ıcınde , olay hallolduktan sonra bır salma gelıyor kı sorma gıtsın
süper :)yansın gecelerdeyiz
ben de başladım dün takibe ilk defa bakalım :)ben adetten yenı cıktım daha ya yumurtlama zamanı bekle dur sımdı
siz de şey gibi hissediyo musunuz ya hani aslında istek yok ama karşındakini zorluyo gibi.hani içinden gelince sevişmek değil de görev bilinci işte.bana kötü hissettiriyo kendimi.sizde de oluyo mubenim yumurtlama haftasındayım mecbur çocuk için yanacak gecelereşim diyor artık gelsin bu çocukta kurtulalım mahvetti beni
ondan bahsediyorum zaten eşimle birbirimizi çok seviyoruz o ayrı ama şimdi günler belli olunca istek olsada olmasada yapmamız gerektiği için tabiki kötüde hissettiriyosiz de şey gibi hissediyo musunuz ya hani aslında istek yok ama karşındakini zorluyo gibi.hani içinden gelince sevişmek değil de görev bilinci işte.bana kötü hissettiriyo kendimi.sizde de oluyo mu
valla başladık bakalım dün gece ama nolur bilmiyorum henüz yumurtlama olmadı takipteyim :)ondan bahsediyorum zaten eşimle birbirimizi çok seviyoruz o ayrı ama şimdi günler belli olunca istek olsada olmasada yapmamız gerektiği için tabiki kötüde hissettiriyosende nasıl gidiyor durumlar
İnşallah yaAy bizim zamanımızmı var bulduğumuz her yerde sevişmeye bazen yemin ederim kolumu kaldıracak halim olmuyorda yinede diyorum yapmamız lazımhele çatlamayı gördüğüm zaman adamı uykusundan uyandırdık kalk kalk işimiz var diye hayırlısı ile bir hamile kalsaydık normale dönerdik