- 22 Eylül 2022
- 61
- 55
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
31 Ekim son adet zamanimİnsallahgüzel haberlerle gelelim
Sizin son adet ne zamandı
İki şekilde de deniyim ben o zaman yarım avokado tavsiye ediyorlar zaten insallah hayirli haberler alırız teşekkür ederimBen regl biter bitmez başladım yemeye, sabah kahvaltıda yiyeceksem çatalla ezip limon tuz karabiber ekleyip kızarmış ekmeğe sürüyorum bazen biraz peynir de katıyorum içine
Akşam yiyeceksem tatlı yapıyorum, muzu avokadoyu robottan çekip ya da çatalla ezip içine azıcık da erimiş bitter çikolata katıyorum kakaolu puding gibi oluyor
6 aydır deniyoruz 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum insallah bu son ay olur31 Ekim son adet zamanim
Test ile çok iyi olur çok geçmez hamile kalırsınız6 aydır deniyoruz 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum insallah bu son ay oluradetlerim düzensiz onun için suan hayit tohumu içiyorum insallah ise yarar
Bizim de 5. Ayımız bu ay, dokuz senelik evliyiz senelerdir sanki bir kere korunmasak hemen hamile kalacakmışım gibi nasıl korkuyorduk, spermleri havada yakalayıp öldürecektik neredeyse öyle bir korkmak6 aydır deniyoruz 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum insallah bu son ay oluradetlerim düzensiz onun için suan hayit tohumu içiyorum insallah ise yarar
Bende hep öyle sanıyordum ya bir kezden hemen hamile kalınır falan hatta şöyle oldu mesela Eylül ayında benim adetime 1 gün kala korunmasız içime geldi imkansız yani yumurtlama bile değilBizim de 5. Ayımız bu ay, dokuz senelik evliyiz senelerdir sanki bir kere korunmasak hemen hamile kalacakmışım gibi nasıl korkuyorduk, spermleri havada yakalayıp öldürecektik neredeyse öyle bir korkmak
Meğer o işler öyle olmuyormuşçevremde de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabilen çok kişi yok en kısa deneyen bile dört ay denemiş en az, elimizden geleni yapıp umut edeceğiz bebisler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar gerçekten inşallah hayırlı olan ay bu aydır inşallah bu ayı seçerler artık
Bende hep öyle sanıyordum ya bir kezden hemen hamile kalınır falan hatta şöyle oldu mesela Eylül ayında benim adetime 1 gün kala korunmasız içime geldi imkansız yani yumurtlama bile değilacaba oldu mu olacak mı diye diye gecikmişti adetim
Bi de mesela yok tek geceyle korunmayla hamile kalanlar cart curt filmler diziler nasıl etkilemişseYa ne güzel aslında cahillik cidden mutluluk bazen, yumurtlama falan bilmeden önce her an her şekilde hamile kalabilirim sanıyorsun. Yumurtlama meselesini çok önce de biliyordum ama aralığın bu kadar kısa olduğunu bu işlere girince öğrendim ve resmen şok oldum hamile kalma şansı resmen ayda sadece birkaç günmüş meğer sonrası yok, uzun bir süre hayatı sorguladım bu kadar düşük bir yüzdeyle bu insanlık nasıl bu kadar üreyebilmis diye
Ayın her günü hamile kalabiliyor olsak olacakları düşünemiyorum insanlar gezegene sığmazdı heralde bu kadar az şansla bile dünya nüfusu 8 milyar olduysa
Bizi anlatıyor gibisinBizim de 5. Ayımız bu ay, dokuz senelik evliyiz senelerdir sanki bir kere korunmasak hemen hamile kalacakmışım gibi nasıl korkuyorduk, spermleri havada yakalayıp öldürecektik neredeyse öyle bir korkmak
Meğer o işler öyle olmuyormuşçevremde de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabilen çok kişi yok en kısa deneyen bile dört ay denemiş en az, elimizden geleni yapıp umut edeceğiz bebisler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar gerçekten inşallah hayırlı olan ay bu aydır inşallah bu ayı seçerler artık
Benden birilerini gördükçe psikolojik olarak rahatlıyorum tek deli biz degiliz kızlar inanınBi de mesela yok tek geceyle korunmayla hamile kalanlar cart curt filmler diziler nasıl etkilemişsebu kadar zor olacağını bilseydim gerçekten önceden yapmaya başlardım ben
Ay inşallah ya bu ay olsun inşallah isteyen herkesinBizim de 5. Ayımız bu ay, dokuz senelik evliyiz senelerdir sanki bir kere korunmasak hemen hamile kalacakmışım gibi nasıl korkuyorduk, spermleri havada yakalayıp öldürecektik neredeyse öyle bir korkmak
Aynı ben bizde 3 sene korunduk adetim 1 gün gecikse ödüm kopardı o kadar korunmamıza rağmen. Sanırdım ki ilk ilişkide hamile kalıcam hemenYa ne güzel aslında cahillik cidden mutluluk bazen, yumurtlama falan bilmeden önce her an her şekilde hamile kalabilirim sanıyorsun. Yumurtlama meselesini çok önce de biliyordum ama aralığın bu kadar kısa olduğunu bu işlere girince öğrendim ve resmen şok oldum hamile kalma şansı resmen ayda sadece birkaç günmüş meğer sonrası yok, uzun bir süre hayatı sorguladım bu kadar düşük bir yüzdeyle bu insanlık nasıl bu kadar üreyebilmis diye
Ayın her günü hamile kalabiliyor olsak olacakları düşünemiyorum insanlar gezegene sığmazdı heralde bu kadar az şansla bile dünya nüfusu 8 milyar olduysa
Ama suan hamile kalmakta zorluk çeken çok insan var eskisi gibi değil malesef sanırım yediklerimiz falan etkiliyo eltim 1 de 1 hamile kaldı meselaAynı ben bizde 3 sene korunduk adetim 1 gün gecikse ödüm kopardı o kadar korunmamıza rağmen. Sanırdım ki ilk ilişkide hamile kalıcam hemenbide annem teyzelerim felan patır patır doğurmuş hiç sorun yaşamamış korunmayı bıraktığı ay hamile kalmışlar sandımki bende öyleyim. Meğerse işler hiçte öyle ilermemiyormuş
Balayında hamile kalan arkadaşım var ya Allah sağlıklı ömür versin ailesine onu duyunca da baya şaşırmıştımAynı ben bizde 3 sene korunduk adetim 1 gün gecikse ödüm kopardı o kadar korunmamıza rağmen. Sanırdım ki ilk ilişkide hamile kalıcam hemenbide annem teyzelerim felan patır patır doğurmuş hiç sorun yaşamamış korunmayı bıraktığı ay hamile kalmışlar sandımki bende öyleyim. Meğerse işler hiçte öyle ilermemiyormuş
Benimde görümcem 3. Ayında hamile kaldıAma suan hamile kalmakta zorluk çeken çok insan var eskisi gibi değil malesef sanırım yediklerimiz falan etkiliyo eltim 1 de 1 hamile kaldı mesela
Bizim balayı uzadıkça uzuyor deseneBalayında hamile kalan arkadaşım var ya Allah sağlıklı ömür versin ailesine onu duyunca da baya şaşırmıştım
Aman aman uzamasın daha tez vakitte sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahBizim balayı uzadıkça uzuyor desene
Bebegin haftasına göre degişebiliyormuş canım ben 7 hafta bitmişti düşük yaptıgında ama gelişimi 5.5 haftalıkken durmuş boş gebelikti benimki bebegi hiç görmedik
Bebegin haftasına göre degişebiliyormuş canım ben 7 hafta bitmişti düşük yaptıgında ama gelişimi 5.5 haftalıkken durmuş boş gebelikti benimki bebegi hiç görm
Benimkine de boş gebelik dediler ama düşük başladığında başka doktor beslenme kesesi duruyor demişti. Boş gebelikte beslenme kesesi olur mu ki. 10 haftalıktı geç döllenme olabilir demişti. Çok karışıktı. Temizlik yaptığımda kanamam çoğalıyor nedense.Bebegin haftasına göre degişebiliyormuş canım ben 7 hafta bitmişti düşük yaptıgında ama gelişimi 5.5 haftalıkken durmuş boş gebelikti benimki bebegi hiç görmedik
Benim sadece kese vardı canım boş kese doktor ultrasonda gösterdi yolk kesesi şimdiye oluşması lazımdı dedi hiç bir şey yoktu kürtajla alaalım dedi aldırmadım devlete gittim progeston verdi kanamam iyice çogaldı evde düşük yaptım benğm kese felan hepsi evde düştü alıp baktım içi boş keseydi. Kanamanın şekli yogunlugu haftanın uzunluguna göre degişiyor ne kadar ilerlemiş olursa kanama o kadar çok oluyor canımBenimkine de boş gebelik dediler ama düşük başladığında başka doktor beslenme kesesi duruyor demişti. Boş gebelikte beslenme kesesi olur mu ki. 10 haftalıktı geç döllenme olabilir demişti. Çok karışıktı. Temizlik yaptığımda kanamam çoğalıyor nedense.