- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.881
3 gün önce pozitif gördüm canım takip yapmadımNe zaman ilk testi yaptın kuzum ,hayırlı olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün önce pozitif gördüm canım takip yapmadımNe zaman ilk testi yaptın kuzum ,hayırlı olsun inş
Adetine var hala..iki gün sonra yine yap..tebrik ederim kuzum..darısı olmayanlaraKizlar pazar gününü bekleyemedim test yaptım pozitif hemen evin yakınında tıp merkezi vardı kan verdim 18 değerim sat 15 Kasım normal mi düşük olması değerin
Çok teşekkürlerCanım benim tebrik ederim
Çok teşekkürler, evet sağlıkla gelesin de farketmezCanim tebrikler çok merak ediyorum ilk söylediğinde de ikiz düşünmüştüm ama sağlıklı olsun da tek çift farketmiyor
Maşallah canım, acaba bende var mı :)3 gün önce pozitif gördüm canım takip yapmadım
OF OF of valla bende , bizim gelınınde cok yakın bı arkadası nobetten donuyor sabahına kulak kulagında olu bulunuyor kalp krızı , cok ağladım hele oyle seylere hıc dayanamam zaten kızz ne güzel ben de ılk ek gıdaya basladıgında ınternettten kenı capımda calısmıstım bogulma bogazına kacma gıbı durumlarda ne yapılmalı falan dıye D:Ben de öyleyim. Hatta bugün çok kötü bişey oldu. Bizim iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var. Cuma saati herkes namaza gitmiş onlar kalmış. Biri fenalaşmış. Kalp krizi. Kimse yok indim hemen kalp masajı falan. İlk Yardım biliyorum. Götürdüler çocuğu genç bi de. İçim ezildi çok etkilendim. Ağla ağla çocuk gittikten sonra. İyiymiş çok şükür anjiyo yapacaklarmış.
coooook normallll :)Kizlar pazar gününü bekleyemedim test yaptım pozitif hemen evin yakınında tıp merkezi vardı kan verdim 18 değerim sat 15 Kasım normal mi düşük olması değerin
Çok geçmiş olsun, en güzel vakitte sağlıklı şekilde nasip olur gebe kalmak ve bebeğinizi kucağınıza almak inşallah. Dua ve zaman ilaç gibidir çoğu zamanBebeğimi kaybettim kızlar sabaha karşı kanamam başladı adet gibi kan geldi 5+6 bugün, ilk gebeliğimdi hastaneye geldim hemen düşük baslamıs kürtaja aldılar çok fena bir psikoloji günlerdir mutsuzdum stresli zamanlardan geçiyordum çok üzgünüm..
İlk gebeliği kayıp olan arkadaşlarımız vardı burada hatırlıyorum allahım hiçbirimize bir daha yaşatmasın Sindirmeye çalışıyorum çok zormuş
Kuzum ne tatlısın Allah razı olsun böyle şeyler duymak ne kadar rahatlatıyor bilsen çok sağol bebeğim benimİçin ferah tut bol bol dua et stresden uzak durmaya çalış tabi biraz zor ama dene bol bol dinlen güzel şeyler izle herşeyin başı stres bende ne zaman strese girsem karnım ağrır dikkat et kendine bebişinde hisseder iyi değil önce stresden uzak durman gerek
Sağol kuzum ne demek burda hepimiz bir birimize detsek vermek için varız faydam olduysa ne mutlu bana canım benimKuzum ne tatlısın Allah razı olsun böyle şeyler duymak ne kadar rahatlatıyor bilsen çok sağol bebeğim benim
Kuzular karın ağrısı gebelikte olan bişey mi gün içinde özellikle akşamları çok karnım ağrıyor internette gördüm kimyasal belirtilerinde de bu var ben yine kendimi yemeye başladım pazara kadar test yapmicam tekrar
Canım bir ara listede hamileleri güncellesene çok hoşuma gidiyo oraya bakıp artışı izlemek garip bir hobiye sahip oldum buraya üye olduğumdan berifnd_50 of çok üzgünüm bile bile üzüldüm yınede kız olmayacağını bılıyordum zaten bu ay ama işte Sakarya’ya gıdıyoruz ıs çıkışı test alırmıyım yanıma bılemedım
Şiddetli mi yoksa hafif mi oluyoEvet öğrendiğimden beri surekli ağrıyor hatta bu hafta azaldı daha.
Demek ki kuruma çizgisiymiş. Moral bozmak yok regl olmadığın sürece umut varCanım dün akşam yaptım on dk bekledim çıkmadı bişey çöpe salladım bugün regli olöayı bekliyorum bezdummm
Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir şimdidenMerhaba kızlar, ben de 2 Aralık'ta aşılama yaptırararak aranıza yeniden katıldım :) gonal f sayesinde adetimin 8.günü yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum, 10.günü ise aşılama oldu. Şuan test günü için kafam karışık çünkü normal yumurtlama 14.gün oluyor ben bu ay 8.gün varsayıyorum, başına bu durum gelen varsa yorum yapabilir mi acaba? Bu arada bel, kalça ve rahim ağrısı beni benden alıyor içtiğim duphastondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendimi kaptırmamak adına gerçi daha önceki hamileliğimi de adet sancısı sanmıştım yani birebir aynı
Estağfurullah, sorun demek istemiyorum dediğim gibi doğal gebelik yaşadım hem de amh 0.8 iken, yani amh gebeliğe asla engel değilmiş sadece vakit kaybetmeyin ara vermeyin denildi bize, o yüzden aşılama ile takip ederek günü tutturmak istedik.Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir şimdiden
Neden aşılama ? Sorun neydi mahsuru yoksa
Ben de aşılama düşünüyorum ama boşa kürek mi olur bilmiyorum