- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Ay harika yaaaa.Kesinlikle ben de öyle söylüyordum spor yapamam diyordum hatta on dakka yürüsem oturup kalıyordum yerimde nefes nefese kalıyordum hiç sevmiyordum sporu ama ne zaman şu çocuk olayı kafama yattı başladım pilatesi inanılmaz iyi geliyor yani ben herkese öneririm spor gibi de değil çok değişik o rahmi yumurtalıkları esnetiyor özellikle ben pilatese başladığım ay çok kaliteli yumurtladım pco olmasına rağmen
Pilates çok farklı doğurganlık sporu gibi bisey her seansta kasıklarımda hissediyorum hareketlenmeyi
hakkınızda hayırlısı canım uğur getirsin eşinin yeni yolu da ailenizeahahahah inşallah oyle de olur bakalım tecrube edıcez
valla ayrıldıgını duyan yabancı bir musterısı benimle calısmak ıstermısın demiş bızımkıde kabul etmıs , bıyere baglı olmadan adamın turkıyedekı ıslerını yonetmek gıbı bısey sonuc ne olur bılınmez ama boyle bır yola gırdı ,inşallah güzel olur hayırlısıyla
2 kızım var canım normalde istemiyordum doktora gittim menopoz başlangıcı çıktı menepozy ertelemek adına olsun dedim sonra hormonlarıma baktı amh düşük 0.68 fsh 19 mfk kullandım hayıt macunu kullandım kaldım hamile sonra düşük olduKürtajdan önce ikinci ayımda hamile kaldım..şimdide bu ay ikinci ayım..Sende çocuk varmı?
Benşmde fsh 19 du 4 de düştü çok şükür mfk sayesindeMfk nedir acaba
Ben sigara kullanıyorum canımKızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
Ayy Allah korusun canım..Bende hiç yok..bende ondan korkuyorum..menopoza girerim..en azından 2 cocuğum olsun istiyorum..sonra girsem bile umrumda diğil2 kızım var canım normalde istemiyordum doktora gittim menopoz başlangıcı çıktı menepozy ertelemek adına olsun dedim sonra hormonlarıma baktı amh düşük 0.68 fsh 19 mfk kullandım hayıt macunu kullandım kaldım hamile sonra düşük oldu
Kapsül canım bitkisel ilaç degil dr mehmet fatih karslı yaz instgrama takip et orda hamile kalanları oku dahada güvenirsin her gün canlı yayında yapıyor zatenmacun olarak mı aldınız yoksa kapsullu es paketı mi acaba
İnşallah olur canım allahın izni ile yaa bende öyle düşünüyordum girersem girim dşye ama erken yaşta menopoz çok sıkıntılı doktor bebek olursa erteler biraz daha dedi ama hayırlısı bakalımAyy Allah korusun canım..Bende hiç yok..bende ondan korkuyorum..menopoza girerim..en azından 2 cocuğum olsun istiyorum..sonra girsem bile umrumda diğil
Amin Allah.Benim annem erken menopoza girmiş..ama sıkıntısını görmedim..Ama bu gönül işi canım..Allah her kese isteğini versinİnşallah olur canım allahın izni ile yaa bende öyle düşünüyordum girersem girim dşye ama erken yaşta menopoz çok sıkıntılı doktor bebek olursa erteler biraz daha dedi ama hayırlısı bakalım
Biliyorum bende advıctor ve folik asit kullanıyorumKapsül canım bitkisel ilaç degil dr mehmet fatih karslı yaz instgrama takip et orda hamile kalanları oku dahada güvenirsin her gün canlı yayında yapıyor zaten
yok canım daha köşeye çekilmedim bugün akıntım fazlaydı şu uzayan akıntı heralde yumurta catladı bugün yarını da degerlendirebilirsek sonrası artık olurunaBen de öyle düşünüyordum ama dediğin gibi illa bir şey çıkıyor yaneyse nasip kısmet artık şartları zorlayacağız
Sen köşeye çekildin ve beklemeye başladın o zaman artık bu ay en zorlu kısım test günü bekleme kısmı
malesef ben de.hem antidepresan hemde sigarayı aynı anda bırakmak nasıl olcak bilmiyorum benim için.seviyorum da sigara içmeyiBen sigara kullanıyorum canım
malesef ben de.hem antidepresan hemde sigarayı aynı anda bırakmak nasıl olcak bilmiyorum benim için.seviyorum da sigara içmeyi
ya eşim için düşünüyorum bende inceledim biraz atlasla antox u gördüm etkilimidir bırakması içinİnşallah tiksinirsin bak MFK nın antoxu azalttırıyor. Zararlı etkilerini de minimize ediyor. Antioksidan var içinde glutatyon
inşallah canım bakayım ona bi.İnşallah tiksinirsin bak MFK nın antoxu azalttırıyor. Zararlı etkilerini de minimize ediyor. Antioksidan var içinde glutatyon
ya eşim için düşünüyorum bende inceledim biraz atlasla antox u gördüm etkilimidir bırakması için
Ben ondan mıdır bilmem ama baya azalttim
Haydi hayırlısı canımyok canım daha köşeye çekilmedim bugün akıntım fazlaydı şu uzayan akıntı heralde yumurta catladı bugün yarını da degerlendirebilirsek sonrası artık oluruna