- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.681
Iyi gelmiş demekki bende birkaç ürününü kullaniyormdaHayır yok rahim vb iyi geliyor diye kullandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gelmiş demekki bende birkaç ürününü kullaniyormdaHayır yok rahim vb iyi geliyor diye kullandim
Ya bende mantar enfeksiyon çok sık oluyo acaba düşük felan etkisi olur mu? Hamileler kullanıyor mu bunuEki Görüntüle 3174111
Bak bende bunu kullanıyorum çok sağlıklı sadece iç çamaşırına bir damla damlatıyorsun öneririm canımcım
Hayırlı olsun Sağlıkla devam etsin inşallah
Ben kutu kullandım ama çok beğenerek takip ettiğim bir DrIyi gelmiş demekki bende birkaç ürününü kullaniyormda
Parasında değilim ama yarın diyeceğim o beni sonra aradı galiba var dedi emin değil ki kendindenHayırlı olsun Sağlıkla devam etsin inşallah
Ben senin yerinde olsam yarın o ilk gittiğin yere gidip bu sonucu ve test saatini de gösterip paramı geri isterdim parayla moral bozukluğu satın aldın sanki
Annem kardeşime hamile kalacağı gece abdest alıp niyetine girmiş ve tutmuş o yüzden hep kardeşin cuma gecesi oldu der gününü bilir yaniAma şunu söylemek isterim biz hep abdest almadan yapıyorduk eşim dediki hayırlısıni istiyoruz abdesti yapalım ilk kez her ilişkiye girmeden abdestli yaptık ve tuttu şükür öncekiler tutmadı bence bu da önemli
Sosyal medyada heryere yazcam sizi şikayet forumlarına her yere nasıl bir test yapıyorsunuz da yok deyip sonra arayıp aaa oladabilir ay bilemedim şimdi acaba mı diyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu böyle hassas bi konuyu işinizde yetkin yeterli değilsiniz demekki üstelik utanmadan özel hastaneden bile daha fazla ücrete … gibi gibi gider çığırırdım valla zılgıt çeker gibi kolay kızmam ama çok sinir oluyorum böyle şeylereParasında değilim ama yarın diyeceğim o beni sonra aradı galiba var dedi emin değil ki kendinden
Bence bu önemliAnnem kardeşime hamile kalacağı gece abdest alıp niyetine girmiş ve tutmuş o yüzden hep kardeşin cuma gecesi oldu der gününü bilir yani
Oyuncak gibi oldu zaten bir de insanın o an aklınq gelmiyor nutku tutuyor şoktanSosyal medyada heryere yazcam sizi şikayet forumlarına her yere nasıl bir test yapıyorsunuz da yok deyip sonra arayıp aaa oladabilir ay bilemedim şimdi acaba mı diyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu böyle hassas bi konuyu işinizde yetkin yeterli değilsiniz demekki üstelik utanmadan özel hastaneden bile daha fazla ücrete … gibi gibi gider çığırırdım valla zılgıt çeker gibi kolay kızmam ama çok sinir oluyorum böyle şeylere
Bende ovolosyon testini kullanarak yumurtlamayı tutturdum rica ederimCanım eğer bu seferde olmazsa belki alırım hiç kullanmadım bu zamana kadar beni strese sokar diye korktum ama belki denerim teşekkür ederim canım
Sağol canim bu sefer olmazsa bi denerimBende ovolosyon testini kullanarak yumurtlamayı tutturdum rica ederim
Evet 45 çıkmış çok şükür Ağustos ayında ülke nüfusunda patlama bekleniyorrrr
Ayy çok şükür şimdi okuyordum daha okumadıklarımı. Teşekkür ederimEvet 45 çıkmış çok şükür Ağustos ayında ülke nüfusunda patlama bekleniyorrrr