Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hayırlı olsun Sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🧿
Ben senin yerinde olsam yarın o ilk gittiğin yere gidip bu sonucu ve test saatini de gösterip paramı geri isterdim 😂😂 parayla moral bozukluğu satın aldın sanki 😡
Parasında değilim ama yarın diyeceğim o beni sonra aradı galiba var dedi emin değil ki kendinden

Ama şunu söylemek isterim biz hep abdest almadan yapıyorduk eşim dediki hayırlısıni istiyoruz abdesti yapalım ilk kez her ilişkiye girmeden abdestli yaptık ve tuttu şükür öncekiler tutmadı bence bu da önemli
Annem kardeşime hamile kalacağı gece abdest alıp niyetine girmiş ve tutmuş o yüzden hep kardeşin cuma gecesi oldu der😄 gününü bilir yani

Parasında değilim ama yarın diyeceğim o beni sonra aradı galiba var dedi emin değil ki kendinden
Sosyal medyada heryere yazcam sizi şikayet forumlarına her yere nasıl bir test yapıyorsunuz da yok deyip sonra arayıp aaa oladabilir ay bilemedim şimdi acaba mı diyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu böyle hassas bi konuyu işinizde yetkin yeterli değilsiniz demekki üstelik utanmadan özel hastaneden bile daha fazla ücrete … gibi gibi gider çığırırdım valla zılgıt çeker gibi kolay kızmam ama çok sinir oluyorum böyle şeylere😡

Sosyal medyada heryere yazcam sizi şikayet forumlarına her yere nasıl bir test yapıyorsunuz da yok deyip sonra arayıp aaa oladabilir ay bilemedim şimdi acaba mı diyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu böyle hassas bi konuyu işinizde yetkin yeterli değilsiniz demekki üstelik utanmadan özel hastaneden bile daha fazla ücrete … gibi gibi gider çığırırdım valla zılgıt çeker gibi kolay kızmam ama çok sinir oluyorum böyle şeylere😡
Oyuncak gibi oldu zaten bir de insanın o an aklınq gelmiyor nutku tutuyor şoktan

Eklentiler

• 20221208_214008.jpg
    20221208_214008.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 66
Bende ovolosyon testini kullanarak yumurtlamayı tutturdum rica ederim 🤗❤️
Sağol canim bu sefer olmazsa bi denerim 💛
Pik olunca üst üste mi yaptın peki ben adetimin bittiği günden beri gün aşırı yapıyorum ve yumurtlama olduğunu düşündüğüm zaman üç gün üst üste yaptım ama işte bu durum olunca kafa karışıklığı oldu hayırlısı artık ❤️😘

X