- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.661
Papatyamaviss sonuç çıktı pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45Aaaa süper canım kaç çıkmış
Gözün aydın canım saglıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun çok aminnn
Nasıl fayda ediyor ki yani nane kokusu flanmiEki Görüntüle 3174111
Bak bende bunu kullanıyorum çok sağlıklı sadece iç çamaşırına bir damla damlatıyorsun öneririm canımcım
Çok güzel canım sağlıkla gelsin işallah evet hadi bakalım anlat belirtiler bata ne kadar var yumurtlama geçeli ne kdar oldutek mesajda yaz ki bekleyen hepimize öğretici olEvet sonuç geldi, pozitif çok şükür
Benim bat tarihimden sonra başlamıştı 3 gebeliğimde de herkeste farklı oluyor bu durum. Asla memelimden anlayamam hamile olup olmadığımıHamile olan kızlar göğüs ağrınız tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra başladı ben de belirti olarak bi o yok
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim amin inşallah hep dua ettim yine edeceğim isteyen herkese en kısa zamanda versin diye bat i gelmemiş arkadaşlar güzel haberler verir inşallah diğerleride bir sonraki bat gelmeden bebiş haberlerini verirler inşallahGözün aydın canım saglıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun çok aminnn
Yaaa çok şükür çok sevindim çok yarın sağlık kabinine gidip suratlarına çarpEvet sonuç geldi, pozitif çok şükür
Bat 11 Kasım aşırı göğüs ve bel ağrısı,iki gündür de baş dönmesi ve bulantı var yumurtlama takvim de gösterilen ile benim farklıydı ben ovulasyon ile takıp ettm takvimden önce yumurtlama oldu benimÇok güzel canım sağlıkla gelsin işallah evet hadi bakalım anlat belirtiler bata ne kadar var yumurtlama geçeli ne kdar oldutek mesajda yaz ki bekleyen hepimize öğretici ol
Tüm hevesimi kursağımda bıraktı oYaaa çok şükür çok sevindim çok yarın sağlık kabinine gidip suratlarına çarp
Bir de mfk advictor kullandım sadece bir ay folik asit zaten kullanıyorum ama folbiol onun dışında bişey kullanmadimAma şunu söylemek isterim biz hep abdest almadan yapıyorduk eşim dediki hayırlısıni istiyoruz abdesti yapalım ilk kez her ilişkiye girmeden abdestli yaptık ve tuttu şükür öncekiler tutmadı bence bu da önemli
Biraz rahatladım ya böyle düşüneceğimBence yüksel ihtimal
Ne kadar kesin konuşuyor bir de sen kadınlar klübü uzmanlarına güvenTüm hevesimi kursağımda bıraktı o
Neye uğradığımi anlamadım,Ne kadar kesin konuşuyor bir de sen kadınlar klübü uzmanlarına güven
Bebeğimmm sen de iyi ki varsın her şey güzel olacakKızlar hepiniz iyi ki varsınız. Ben de kendi hayatımda kötü bir dönemden geçiyorum. Sizinle tanıştığım için ve bu kadar duyguyu paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
İnsülin direnci vs varmi genelde advictoru o zman oneriyorlarBir de mfk advictor kullandım sadece bir ay folik asit zaten kullanıyorum ama folbiol onun dışında bişey kullanmadim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBir de mfk advictor kullandım sadece bir ay folik asit zaten kullanıyorum ama folbiol onun dışında bişey kullanmadim
Hayır yok rahim vb iyi geliyor diye kullandimİnsülin direnci vs varmi genelde advictoru o zman oneriyorlar
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin