- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.721
Hadi tekrar gözün aydın güzelce ilerlesin annesini üzmesin inşallah ❤Evet sonuç geldi, pozitif çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi tekrar gözün aydın güzelce ilerlesin annesini üzmesin inşallah ❤Evet sonuç geldi, pozitif çok şükür
Canım hamileler de kullanıyor bizzat instagramda birini takip ediyorum ve çok samimi biri onun sayesinde keşfettim bir çok şeye iyi geliyor. Hamileyken bile kullandı hatta akıntı bile gideriyor bazen çok akıntısı oluyor kızlar ona bile iyi geliyor. Bir araştır içine sinerse kullanırsın.Ya bende mantar enfeksiyon çok sık oluyo acaba düşük felan etkisi olur mu? Hamileler kullanıyor mu bunu
Görülen çizgi var inşallah güzelce ilerler yanıltmaz teyzelerini
Ama daha günün var regl ağrısı değildir belkiOoo bebiş tankına kurban benım regl gıbı bı agrım var ama hayırlısı :)
Yaaa amin inşallah canım benim inşallah böyle devam ederYaaaa bebikoo geliyor
Benım agrılarım uc dört gün önceden başlar ya benım bu aydan ümidim yok zaten oyuzden çokta şey etmiyorumAma daha günün var regl ağrısı değildir belki
Benımde bugun yoğun bi regl agrım var hayrolaKızçeler bata 4 ama dün regli Ağrısı gibi oldum bugün ara ara geliyor dünkü kadar hissedilir değil. Dün çatlama olalı 10.gündü fnd_50 , pozitifbiri , Papatyamaviss ve adını etiketleyemesiğim tüm ateşçiler. Eki Görüntüle 3174254
Eki Görüntüle 3174254
Eki Görüntüle 3174254 Eki Görüntüle 3174254 Eki Görüntüle 3174255
Benimde dün akşam işten gelince yatana kadar oldu, dedim gelecek heralde ama sabah gitmişti. Ateşte düşmemiş yerleşme ağrısı olabilir mi acaba ? 10. Gündü çatlama olalı kuzum.Benımde bugun yoğun bi regl agrım var hayrola
Bende kabız oldum 2 gün önce o ağrı diye düşündüm ama yok dün geceki regle benzerdi, sabahları korkuyorum ateş ölçmeye ya düştüyse diye :)Ya benım normalde düzeninde gitseydi reglim 8-9 Aralık cıvarı ıdı .. ama doktora teyıtledı yumurta catlamadıgını acaba regl olacakmıyım diğer bata bakarsak 15i bugunde sayarsak 7 gün var çok ilginç neye ınancagımı şaşırdım regl olcaksamda olam ya çok agrıyor
Günaydın:) son 4 gün kaldı:) kızlar etiketliyorum ama sona doğru yaklaştıkça heyecan basıyor sizinle de paylaşmak iyi geliyor Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @TASUU
Kızçeler bata 4 ama dün regli Ağrısı gibi oldum bugün ara ara geliyor dünkü kadar hissedilir değil. Dün çatlama olalı 10.gündü fnd_50 , pozitifbiri , Papatyamaviss ve adını etiketleyemesiğim tüm ateşçiler. Eki Görüntüle 3174254
Eki Görüntüle 3174254
Ben de bekliyorum aynı heyecanla bakalım ne olacakKızçeler bata 4 ama dün regli Ağrısı gibi oldum bugün ara ara geliyor dünkü kadar hissedilir değil. Dün çatlama olalı 10.gündü fnd_50 , pozitifbiri , Papatyamaviss ve adını etiketleyemesiğim tüm ateşçiler. Eki Görüntüle 3174254
Eki Görüntüle 3174254
:))) vallahi bir kez yükledim ama yüklenmedi bir türlü rezil bir görüntü çıktı bende gönderiyi görünce gördüm :)) dedim bu nedir ya , bende de kabızlık oldu inş benimde düşmez bakalım ya, dua et kuzum güzel haberler verelim inş sağlıklıKızlar kabızlık da belirti bu arada :) Progesteron şu an keçi b.ku gibi yapmama sebep oluyor ben ki günde 3 kez büyük abdeste çıkan adam 2 güne bir bazen 3 güne bir mahfoldum inanın...
Yavrum senin ateş de güzel gidiyor 2 gün daha sabret test yap derim ben :) bir de şu tablonu bir kez yükle kız
Şuna mahvoldum diyorsun ya ya da az önce lavinya gibi iki gün önce kabız oldum o ağrı mı dedim acaba ya da ay kabız oldum diyenlerin çoğu sadece bir iki gün ya gebeler hariç çok sinir oluyom kıskanıyom çünkü eşim bile dalga geçiyor haha ben pembe bile yapıyorum sen yapamıyorsun yazık falan diye benim kronik kabızlığım var ilaçsız çıkamıyorum 4 5 günde bir gelirse oh be diyorum kolonoskopi yaptırdım doğuştan gelen bağırsak uzunluğum varmış fazla kıvrımlıymış yolu bulamıyorlar demekki sizin mahvoldum dediğiniz nadir olan o ağrı benim artık kanıksadığım mecburi alıştığım bir ağrı (( Allah daha büyük dert vermesin gene de Yani tuvaletini yapabilmek bile büyük bir nimet benim gözümdeKızlar kabızlık da belirti bu arada :) Progesteron şu an keçi b.ku gibi yapmama sebep oluyor ben ki günde 3 kez büyük abdeste çıkan adam 2 güne bir bazen 3 güne bir mahfoldum inanın...
Yavrum senin ateş de güzel gidiyor 2 gün daha sabret test yap derim ben :) bir de şu tablonu bir kez yükle kız
İnş bu ay güzel haberler veririz kuzuuuumBen de bekliyorum aynı heyecanla bakalım ne olacak
İnşallah kuzum amiiinİnş bu ay güzel haberler veririz kuzuuuum
Kesinlikle öyle vücudumuzdaki her şey büyük nimet sana sonuna kadar katılıyorum. Sadece benim 2 gün önce değişik bi bel karın ağrım oldu böyle uyuşuk gibi ishal kabız ağrısı gibi anlamlandıramadım da dün akşam 9 dan sonra regli ağrısına benzer oldu hayta hasta oluyorum diye ped taktım ama daha gelen giden olmadı, belirti aramıyorum bu ay ama vücudum gözüme gözüme şeyler çıkartıyor :/Şuna mahvoldum diyorsun ya ya da az önce lavinya gibi iki gün önce kabız oldum o ağrı mı dedim acaba ya da ay kabız oldum diyenlerin çoğu sadece bir iki gün ya gebeler hariç çok sinir oluyom kıskanıyom çünkü eşim bile dalga geçiyor haha ben pembe bile yapıyorum sen yapamıyorsun yazık falan diye benim kronik kabızlığım var ilaçsız çıkamıyorum 4 5 günde bir gelirse oh be diyorum kolonoskopi yaptırdım doğuştan gelen bağırsak uzunluğum varmış fazla kıvrımlıymış yolu bulamıyorlar demekki sizin mahvoldum dediğiniz nadir olan o ağrı benim artık kanıksadığım mecburi alıştığım bir ağrı (( Allah daha büyük dert vermesin gene de Yani tuvaletini yapabilmek bile büyük bir nimet benim gözümde