Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben 27.28 günde bie oluyorum cnm ben aslında saçma gelicek ama 1 aralıktan beri yapıyorum test bat en son 14 kasımdı 26 Kasım yumurtlama oldu ama ben erken test alıp 1 aralıkta yaptım ama böyle telefonun ışığı ile görüyordum bende işte 4 Aralık Pazar akşamı kan verdim öğrendim negatif 1.32 yazıyordu o gece kustum dedim hastayım ondan dır griptim sonra tekrar ertesi günü 5 aralıkta test yapmak istedim bu pahalı olanlardan erken gebelik testi pozitif gördüm dedim hadi ben kafayı yedim 😅😅terstlerde benle beraber mi yedi dedim birde yazılarda erken gebelik testi işte çoğu insanı yanıltmış dedim gitti para hata artık 😅inanmayıp gene test aldım gene pozitif dedim şaka gibi yani Rabbim den ümid kesilmezmiş ben o gece negatif görünce ağladım ama eşim görmesin diye salonda uyuyan ilk defa ben oldum şükür diyim inşallah keseyi görürüm kalp atışını duyarım şimdi onu tek sıkıntı yapıyorum aslında anladım başlı başına sürekli bir bekleyiş içersindesin hamileyim deyip gerilmek için gene işte 2 hafta hadi kese görülse bebek kalp atışı derken hayırlısı diyorum cnm 🤲❤️Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah uzun oldu hakını helal et ❤️
Canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testin 1.32den sonra mı yükseldi ne zaman yükseldi bir de benim de 2 çıktı kanda ama idrar testlerinde kac tane yaptim hep silik ikinci cizgi çıkıyo delircem artık

Kızlar hepiniz iyi ki varsınız. Ben de kendi hayatımda kötü bir dönemden geçiyorum. Sizinle tanıştığım için ve bu kadar duyguyu paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Yaaaa sen de iyi ki barsın. Buradaki herkes iyi ki var. Gerçekten görmeden birbirimize çok güzel destek oluyoruz. Burayı çok seviyorum ❤️ Allah senin de gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻❤️

Eklentiler

• CAC8FE73-3790-4839-9501-70FA2FDE4BD9.jpeg
    CAC8FE73-3790-4839-9501-70FA2FDE4BD9.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız. Ben de kendi hayatımda kötü bir dönemden geçiyorum. Sizinle tanıştığım için ve bu kadar duyguyu paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Allahım seninde önünü aydın etsin inşallah içinde bulunduğun olaydan inşallah tez vakit sıyrılırsın herşey gönlüne göre olsun inşallah 🤗🤲

X