- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.641
Yok canım ya bide üç gündür böyle anlam veremedim ilk defa oldu böyleYumurtlama testin yokmu cnm baksan öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya bide üç gündür böyle anlam veremedim ilk defa oldu böyleYumurtlama testin yokmu cnm baksan öyle
Ama adet oluyolarsa testte çıkar mı ki acaba gebelikBen test yaptım ama o yüzden o tez çürüdü bende
Evet mentol var ama sen hissedersin ama dışarıdan başkası duyacak kadar değil canım. Birde fazla damla gelirse ufacık bir kuş yangını olur minik ayarda damlatıcan.Bu bir süredir favorilerimde ekli ama daha almadım. Galiba yorumlarda çok naneli hatta dışarıdan bile anlaşılıyor kokusu falan denilmişti. Doğru mu
Evet onu da okudum tamam almaya karar verince doktora da bı sorayımEvet mentol var ama sen hissedersin ama dışarıdan başkası duyacak kadar değil canım. Birde fazla damla gelirse ufacık bir kuş yangını olur minik ayarda damlatıcan.
Tabi canım biliyor hamile olduğunu ama adet görüyor çok duydum hamileyken bir kaç ay adet gören bana çok tuhaf geliyor ama Allah nasip edince oluyor işte. Ben düşük yaparken kanamam başlamıştı doktora gittik kese yerindeydi hatta dediler sen adet görücen demekki böyle hamileyken eve geldim kese düştü. Aynı şeyi yaşamadım işteAma adet oluyolarsa testte çıkar mı ki acaba gebelik
Aynen danış canım için öyle rahat edecekseEvet onu da okudum tamam almaya karar verince doktora da bı sorayım
Ben hata dedim bu ay tutmazsa artık trendyoldan 30 lu ovolosyon testini 5 tane gebelik testi alıcaktım sende istersen öyle yapsanYok canım ya bide üç gündür böyle anlam veremedim ilk defa oldu böyle
Bakalım dinlemiyorum ama bu akşam belim regli olacakmışım gibi ara ara ağrıdı belki de regli olucam. İnş olmamBelirtilere çok takılma canım regl belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor çok dinlememekte çalış kendini. Az kaldı zaten bekleyelim
Çok iyiymiş ya daha önce nasıl keşfetmemişimİdrar yolu enfeksiyonuna karşı, mantar, kaşınma, koku bir sürü şeye iyi geliyor. Küçükten büyüğe hamileyken her zaman kullanabiliyorsun.
Sabah mı atacaklarCanım yeni geldim sonucu mail attıcaklarmis
Ne sıkıntın varsa bir an önce atlatırsın inşallah gerçekten burada bir arada olmak çok güzel.. anlatmak istersen her zaman buradayız..Kızlar hepiniz iyi ki varsınız. Ben de kendi hayatımda kötü bir dönemden geçiyorum. Sizinle tanıştığım için ve bu kadar duyguyu paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Kimseyle konuşamadıklarımızı konuşabiliyoruz banada çok iyi geliyor iyi ki varsınızKızlar hepiniz iyi ki varsınız. Ben de kendi hayatımda kötü bir dönemden geçiyorum. Sizinle tanıştığım için ve bu kadar duyguyu paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Insallah oyledir canim yarin ya da ertesi gun tekrarliycamPek kurumaya benzemiyor canım
Canım eğer bu seferde olmazsa belki alırım hiç kullanmadım bu zamana kadar beni strese sokar diye korktum ama belki denerim teşekkür ederim canımBen hata dedim bu ay tutmazsa artık trendyoldan 30 lu ovolosyon testini 5 tane gebelik testi alıcaktım sende istersen öyle yapsan
Ayyy inşallah vardır canım test yaparsan beni etiketle mutlakaInsallah oyledir canim yarin ya da ertesi gun tekrarliycam
Aslinda niyetim kesinlesmesi adina pazar yapmaj. Pozitif olurda insallah etiketlerimAyyy inşallah vardır canım test yaparsan beni etiketle mutlaka
Evet sonuç geldi, pozitif çok şükürSabah mı atacaklar
Ayyy inşallah vardır canım test yaparsan beni etiketle mutlaka oInsallah oyledir canim yarin ya da ertesi gun tekrarliycam
aminnn canım var gibi testindeAslinda niyetim kesinlesmesi adina pazar yapmaj. Pozitif olurda insallah etiketlerim
Aaaa süper canım kaç çıkmışEvet sonuç geldi, pozitif çok şükür