- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.621
Ooooo çok sert kankama bak senDefolsun gitsin ordan köpek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo çok sert kankama bak senDefolsun gitsin ordan köpek
Pazar günü 11.gun bitmiş olacak ama bilmiyorum erken olur galiba bide hiç belirtim yokGul220 kuzum sen ne zaman test yapıyorsun?sen 4bekliyorum
Doktorun ne zaman dedi yap testi?ya dur belirtilere takılma sen..Güzel düşünPazar günü 11.gun bitmiş olacak ama bilmiyorum erken olur galiba bide hiç belirtim yok
Olabilir dimi öyle :/Belki ovülasyon gerçekleşti ve sen farkedemedin o saatlerde test denk gelmedi canım
Test günü hiç vermiyor adet olmazsan 1 hafta sonra gel demişti. Ama 12.gunden sonra netleşiyor geneldeDoktorun ne zaman dedi yap testi?ya dur belirtilere takılma sen..Güzel düşün
Valla ya al benden de o kadarBen de bu ara kaybettim zaman algımı
Bence yüksel ihtimalOlabilir dimi öyle :/
İnşallah cnmKalp atışını duyana kadar hep bir dediği olacaz sanırım belki ondan sonrasında biraz huzur buluruz
İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah26 Kasım benimde yumurtlamamdı tek ortak noktamız bende griptim 4 5 Aralık ama negatifim yine yok sağlıkla ilerlesin
Yumurtlamadan sonra adete kadar olan süreç canımfnd_50 dpo ne olaki
Vallaha katılıyorum ben kan verdiğim gün bir ağrım vardı mazeret olucak gibi dedim keşke vermeseydim kan ağrılarım olunca mazeret gibiBelirtilere çok takılma canım regl belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor çok dinlememekte çalış kendini. Az kaldı zaten bekleyelim
6 gün önce erken gebelik testi ile sonra kaset tesle az silik ti bat 5 gün kala gene test le çıktı 4 gün kala kan verdim bugün sonuç öğrendim şuan 2 günüm kaldı bataNarin24naz canım sen adete kaç gün önce öğrendin o zaman gebeliğini?
İdrar yolu enfeksiyonuna karşı, mantar, kaşınma, koku bir sürü şeye iyi geliyor. Küçükten büyüğe hamileyken her zaman kullanabiliyorsun.neye iyi geliyo bu
Yumurtlama testin yokmu cnm baksan öyleHanımlar yumurtlama da göğüs ağrısı yaşayan var mı ve şişlik?
Tekrar mı yumurtlama oluyor veya geçen hafta yumurtlamadım mı onu anlamaya çalışıyorum ona göre ne zaman test yapıcamı hesaplicam
Canım yeni geldim sonucu mail attıcaklarmis
Maşallah canım6 gün önce erken gebelik testi ile sonra kaset tesle az silik ti bat 5 gün kala gene test le çıktı 4 gün kala kan verdim bugün sonuç öğrendim şuan 2 günüm kaldı bata
Bu bir süredir favorilerimde ekli ama daha almadım. Galiba yorumlarda çok naneli hatta dışarıdan bile anlaşılıyor kokusu falan denilmişti. Doğru muİdrar yolu enfeksiyonuna karşı, mantar, kaşınma, koku bir sürü şeye iyi geliyor. Küçükten büyüğe hamileyken her zaman kullanabiliyorsun.
Ben test yaptım ama o yüzden o tez çürüdü bendeO zaman senin de ihmaller dahilinde bu durum