- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Hadi gözün aydın rast gelsin inşallah banada bu ay nasip olsun geçen ay göremedimkızlarrrr sononda yumurtladımmm allahım şükürler olsunnn :)
Yok yok haftasonu beraberdik zaten biliyor tedaviyi adet zamanımı filan. Kürtaj zamanımda da çok destek oldular Allah razı olsuncanım rüya bahane maksat agız yokluyorlar
Bende elma yanına koyuyorum tabi hemen yumuşasın istersenBen geçen carrefourdan 10tlye buldum 6-7 tane aldım koydum elmaların yanına 2 günde yumuşadı kız
Ben de öyle düşünüyordum ama dediğin gibi illa bir şey çıkıyor yabenim bu hafta yumurtlama iki gün üst üste oldu dünde misafirden dolayı degerlendiremedik 1 gün fire oldu halbuki bu hafta ful degerlendirmeyi düşünüyorduk
Ya ne güzel spor her derde deva vallaGece yatmadan 1 tane yapılabilir biz öyle yapıyoruz yoğun çalıştığımız zamanlaryorgun oluyor mesela ben üste geçiyorum o zaman boş geçmemiş oluyoruz bir de pilatese başladım 1 aydır gidiyorum çok ciddi fark etti kondisyonum baya güçlendi benim sen nolmussun diyor
Öyle de yaptım aslında ama eşim bir yerden almış getirmiş asla ne yaptıysam yumuşamadılar şimdi gidip tek tek alıyorum marketten olgun seçip öyle çözüm buldum ama o da yorucu oluyorBir elma ile aynı poşete koyup 2 gün bekletin yumuşar.
Of hiç sormaHey yarabbim girdiğimiz hallere bak
Ayy geliyor hamile rüyaları valla haydi inşallahŞimdi büyük görümcem aradı diyalog aynen şu kız elifff rüyamda sabaha kadar seninle alışveriş yaptık, hamileymişsin ama karnın yok, salopet tulum diye tutturdunkaldı mı artık abacım öyle tulumlar aaaa
Kelimesi kelimesine böyle konuşup kapattık telefonuHer detayı biliyolar kayınvalidem iki görümcem babalar abim ve gelinimiz hahahah herkes tek yürek beni bekliyor
Test yapmıcamAyy geliyor hamile rüyaları valla haydi inşallah
Sen bu ay farklı bir şey yaptın mı ya da yapacak mısın kuzum?
Kesinlikle ben de öyle söylüyordum spor yapamam diyordum hatta on dakka yürüsem oturup kalıyordum yerimde nefes nefese kalıyordum hiç sevmiyordum sporu ama ne zaman şu çocuk olayı kafama yattı başladım pilatesi inanılmaz iyi geliyor yani ben herkese öneririm spor gibi de değil çok değişik o rahmi yumurtalıkları esnetiyor özellikle ben pilatese başladığım ay çok kaliteli yumurtladım pco olmasına rağmenYa ne güzel spor her derde deva vallaben de yeniden yogaya ve yürüyüşe başladım ya çok şükür ama benim vücut çok zor esniyor çok çok zor kaskatı her yerim aylar sürer yani guclenmem o kadar da düzenli yapamıyorum sabır yok günlük rutin haline getirmem lazım
Kesinlikle ben de öyle söylüyordum spor yapamam diyordum hatta on dakka yürüsem oturup kalıyordum yerimde nefes nefese kalıyordum hiç sevmiyordum sporu ama ne zaman şu çocuk olayı kafama yattı başladım pilatesi inanılmaz iyi geliyor yani ben herkese öneririm spor gibi de değil çok değişik o rahmi yumurtalıkları esnetiyor özellikle ben pilatese başladığım ay çok kaliteli yumurtladım pco olmasına rağmen
Pilates çok farklı doğurganlık sporu gibi bisey her seansta kasıklarımda hissediyorum hareketlenmeyi
ne güzel konustun kuzummm inşallah inşallah hayırlısı ileKimyasalı araştırdım ben onda adet günü çok geçmeden en fazla 1 hafta kadar geçip adet kanamasıyla akıp gidermiş. Benim 6 hafta falandı sadece kese vardı ve bebeği keseden görmek nasip olmadan düştü. Yani hiç oluşmadan kese kendisini attı. Kimyasalın farkı adet az geçip üstüne adet olup o arada oda akıp gidermiş ve diğer ay tekrar hamile kalan çok olmuş. Yani düşükte belki rahim kendini bir kaç ayda olsa kese yeri olduğu için onu topluyor ama kimyasal daha bir kese bile var olmadan akıp gidiyor. O sebeple daha hızlı hamile kalabiliyor inşallah tez zamanda senin de yeri çabuk dolar bizlerinde❤
siz hangi takviyeleri kullandınız acabaAma ben mfk sayesinde hamile kaldım..bana kötü etkisi olmadı..hatda sonradan hormon testi verdim..baya iyi çıkmıştı.
ahahahah inşallah oyle de olur bakalım tecrube edıcezÖnemli olan bedenin ve ruhun gevşemesi canım gelmez mi hiçbu ay test filan da yapmayacağım diyorsun zaten üzerine de biraz gevsedin mi stres filan kalmaz tam gebe kalınacak ay
valla ayrıldıgını duyan yabancı bir musterısı benimle calısmak ıstermısın demiş bızımkıde kabul etmıs , bıyere baglı olmadan adamın turkıyedekı ıslerını yonetmek gıbı bısey sonuc ne olur bılınmez ama boyle bır yola gırdı ,inşallah güzel olur hayırlısıylaİş durumu nasıl oldu mavişim
basbasa degıl ya oğlusumda olacak ama tabıkııı yınede farklılıkk sonucta :)))Kız deli misin bazen başbaşa güzel bir filme gitmek bile efsane oluyor :)
E süperahahahah inşallah oyle de olur bakalım tecrube edıcez
valla ayrıldıgını duyan yabancı bir musterısı benimle calısmak ıstermısın demiş bızımkıde kabul etmıs , bıyere baglı olmadan adamın turkıyedekı ıslerını yonetmek gıbı bısey sonuc ne olur bılınmez ama boyle bır yola gırdı ,inşallah güzel olur hayırlısıyla
Eş paketi ve ayrı ayrı ürünler aldım..her kes aynısını almaya bilir..benim neye ihtiyacım vardıysa onu alıb kullanıyorumsiz hangi takviyeleri kullandınız a
doktor mehmet fatih karslının hamile kalmak için takviyeleri instagramda varBu eş paketi ne oluyor arkadaşlar ?
haydi hayırlısı artıkTest yapmıcam
Şaka bir yana özel bir şey yapmıyorum zaten folik asit harici. Havuç incir ve avakado yiyorum her gün. Sigara alkol zaten yok. Arada içerdik kafaları güzelleştirmek için bu tedavilerle onu da bıraktıkÖzel bir şey yok yani Sebze yemekleri ve balık ağırlıklı besleniyorum zaten.