-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.441
Canım özel de hızlı test işte yarım saate çıkıyor sonuç 100 tl ye yapmıştım ben o kadar bekleyip kendini yeme hiçKız cidden iyice sinirimi bozmaya başladı halbuki çok da cici biri gibi. Sırf sinirime hastaneye gidicem de laboratuar farklı olmasın diye yine de şüphem var kafayı yedirtecek bana
Hsg yi aşılama hemen öncesi mi istiyorlarArtık
kuzumm hemen çıkmadı sonra bakmıştım ben acelem vardı olmasa bile sizin şu pozitif enerjileriniz bana yetiyor olmazsa zaten önümüzde hafta aşılamam varilk önce hsg tabi
Canım sonradan mı çıktı o çizgi hemen mi ilk 10dk önemliHiç inanasım gelmiyor sabah baktım çizgi yoktu
Gerçekten ise yarıyor mu bu jel ilişki sonrası sperm akması olmadı mi hiç jelden sonra ? Beb ilişki sonrası bele yastık alıp yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum lavaboya vs gitmiyorum sabaha kadar dusumu da sabah alıyorum.. ise yarıyorsa bende deniyim yaBen bu jeli kullandığım ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım meğer pıhtılaşma varmış genetikte öğrendim
İkiz gebelik olabilir ben önceki düştüğüm de ikindi ve ben adetime 8 gün kala kaset testte kıpkırmızı çift çizgi gördüm tabi o zamanlar pek bilmiyorum test nedir erkenden o kadar net olması ne anlam taşır vs .. Yani ikiz bebiste olabilirBende anlamadım niye böle oluyoaklıma geldi ama ailede ikizde yok neyse biraz daha bekleyin ben
rahim bölgesinde aşırı ağrım , göğüs agrısı,mide bulantısı ve bel ağrım varBelirtilerin varsa yazar mısın kuzum
Kullanıp çok memnun olanlar var, bende takip ediyorum ama henüz cesaret edemedim. Ovülasyon testini de kullandım ama ilk ay yumurtlama göremedim. İkinci ay klomen ve çatlama iğnesinde takip yaptım ama sonuç negatifti. Bu ay hurma poleni kürünü yaptım oda fayda etmezse hsg cektirecegim, doktorlar çok oyaladi beni çekmemek için..Gerçekten ise yarıyor mu bu jel ilişki sonrası sperm akması olmadı mi hiç jelden sonra ? Beb ilişki sonrası bele yastık alıp yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum lavaboya vs gitmiyorum sabaha kadar dusumu da sabah alıyorum.. ise yarıyorsa bende deniyim ya
rahim bölgesinde aşırı ağrım , göğüs agrısı,mide bulantısı ve bel ağrım var
aynen yaay sorma bende ne kadar alacak yanı bu arkadas bu unu nereye kadar alsın sert mı yumusak mı kıvamıının ne oldugunu bılsem neden tarıfe bakayım gibi dimi
Anladım canım ama hsg çektirmeni de öneririm hatta bana kalırsa doktorların çocuk düşünen kadından usteyecegi ilk şey olmalı bu . O kadar şey yaşadım süreç geçirdim sonunda hamile kaldık 3 aylıkken düşük yaptım sonra hsg istendi benden meğerse rahimde perde varmış y rahimmis ameliyat oldum şimdi yeniden düşünüyorum çocuk işini süreç başa döndü.. yahu baştan baksanıza sağlıklı bir yapı var mı kadında hemen dayiyolar klomeni iğneyi iç hamile.kal gelKullanıp çok memnun olanlar var, bende takip ediyorum ama henüz cesaret edemedim. Ovülasyon testini de kullandım ama ilk ay yumurtlama göremedim. İkinci ay klomen ve çatlama iğnesinde takip yaptım ama sonuç negatifti. Bu ay hurma poleni kürünü yaptım oda fayda etmezse hsg cektirecegim, doktorlar çok oyaladi beni çekmemek için..
11 inde regli olmam gerekiyor . Ve geçen ay ki bütün belirtiler mevcut..
Canım ilişkiden yarım saat sonra gidip tuvaletini yapman gerekiyor sonra duş almadan yatarsın spermler kalır daha içinde.gitmezsen idrar yolu enfeksiyonu olabilir o da çok uğraştırır seni. Gebeliğe de etkisi olur mu onu bilmiyorumGerçekten ise yarıyor mu bu jel ilişki sonrası sperm akması olmadı mi hiç jelden sonra ? Beb ilişki sonrası bele yastık alıp yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum lavaboya vs gitmiyorum sabaha kadar dusumu da sabah alıyorum.. ise yarıyorsa bende deniyim ya
Yaa gerçekten mii bende iliski öncesi lavaboya gidiyordum ki ilişki sonrası gerek kalmasın idrarla atılmasın spermler die ama idrarla atılmaz mi ki sperm hemen lavaboya gidersemCanım ilişkiden yarım saat sonra gidip tuvaletini yapman gerekiyor sonra duş almadan yatarsın spermler kalır daha içinde.gitmezsen idrar yolu enfeksiyonu olabilir o da çok uğraştırır seni. Gebeliğe de etkisi olur mu onu bilmiyorum
Valla ben ilk defa deniycem canım. Ama yorumlar olımluydu o yüzden aldımGerçekten ise yarıyor mu bu jel ilişki sonrası sperm akması olmadı mi hiç jelden sonra ? Beb ilişki sonrası bele yastık alıp yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum lavaboya vs gitmiyorum sabaha kadar dusumu da sabah alıyorum.. ise yarıyorsa bende deniyim ya
Sen dene de tutarsa ben de alayım hemen dene hemen tutsun amaValla ben ilk defa deniycem canım. Ama yorumlar olımluydu o yüzden aldım
Yarım saat dursan yeter canım sonra git lavaboya. İdrar yolu enfeksiyonu olurYaa gerçekten mii bende iliski öncesi lavaboya gidiyordum ki ilişki sonrası gerek kalmasın idrarla atılmasın spermler die ama idrarla atılmaz mi ki sperm hemen lavaboya gidersemyani idrar yolu enfeksiyonu gecirkisligim de oldu berbattı bundan mj oluyor du acaba ?daha neler ogrenecegim bakalim
İnşallah sen hiç merak etme hemen deniycem şu adetim bitsin biSen dene de tutarsa ben de alayım hemen dene hemen tutsun amaçok bekletme beni arkandan gelicem senin
Tamam bunu yazdım bir köşeye meğersem yanlış uyguluyormuşum. Bu forumun da bu yönünü çok seviyorum yeni yeni bilgiler ediniyorum sayenizdeYarım saat dursan yeter canım sonra git lavaboya. İdrar yolu enfeksiyonu olur
İdrar enfeksiyonu ve ben..resmen beni mahv etdiYaa gerçekten mii bende iliski öncesi lavaboya gidiyordum ki ilişki sonrası gerek kalmasın idrarla atılmasın spermler die ama idrarla atılmaz mi ki sperm hemen lavaboya gidersemyani idrar yolu enfeksiyonu gecirkisligim de oldu berbattı bundan mj oluyor du acaba ?daha neler ogrenecegim bakalim
Anladım canım ama hsg çektirmeni de öneririm hatta bana kalırsa doktorların çocuk düşünen kadından usteyecegi ilk şey olmalı bu . O kadar şey yaşadım süreç geçirdim sonunda hamile kaldık 3 aylıkken düşük yaptım sonra hsg istendi benden meğerse rahimde perde varmış y rahimmis ameliyat oldum şimdi yeniden düşünüyorum çocuk işini süreç başa döndü.. yahu baştan baksanıza sağlıklı bir yapı var mı kadında hemen dayiyolar klomeni iğneyi iç hamile.kal gel
ne kadarlık evlısın canısı ilk bebiş mi ıkı mıaynen yayapa yapa çözdük bu işi