- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.401
Evet ilk bebiş merak içindeyimben beklemenı öneririm şahsen , ama ilk bebişsse insan duramıyor yerınde testlerın varsa elınde bırazdaha koyulasma takıp edebilirsin
cızgı var canım bellıKızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün
ılk olunca napıcagını bılemıyor ınsan benım durum da aksam kan verınce netlesıcekEvet ilk bebiş merak içindeyim
Evet aslınd bence kesin gebeyim sabah erken testte çok belirgin çıktı ama regle daha var ne yapsam bilemedimcızgı var canım bellı
Seni de merak ediyorum sonucun çıkınca yazılk olunca napıcagını bılemıyor ınsan benım durum da aksam kan verınce netlesıcek
Adam olacak çocuk hücreykenden belliikızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisindeanasının kendının ismini yazabiliyor falan bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zaten
P Papatyam4292 naptın canım merak ettim seniCanim yarın ilk idrarla tekrar test yapcam eğer yine çıkarsa kan vermeye gideceğim
Camdan bakanlar gibi oluyor bazen demi aaaa neler olmuş yaaa diyip bende öyle oluyorum işten eve gelip yemek yedikten sonra böyle uuu baya sayfa birikmiş diyip okuyorumBen sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyim
Kız nesini merak ediyorsun, hepsi aynı bebe varsa var diyecek yoksa yok diyecek
Darısı başımıza inşallahİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Hiç inanasım gelmiyor sabah baktım çizgi yoktuHayırlı olsun canım gayet belli sağlıklı ilerlesin inşallah
canım tekrar test yaptın mıHiç inanasım gelmiyor sabah baktım çizgi yoktu
Sabah işe geciktim akşam yapacağım atarım canımcanım tekrar test yaptın mı
Ama hiç sanmıyorumcanım tekrar test yaptın mı
tamam canım etiketle beni arada gözümden kaçmasın :)Sabah işe geciktim akşam yapacağım atarım canım
Hiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmentamam canım etiketle beni arada gözümden kaçmasın :)
yuksek seyretmesı gererkıyor ama sen agızdanda olcmuyorsun kı nasıl yorum yapakkPapatyamaviss bacikp şimdi bu geceyi de değerlendirelim mi hoş ben son ana kadar devamke modundayım şimdi çatlama olunca ne olacak ateş düşecek mi çıkacak mı? Ya da nasıl seyretmesi gerekiyor?
aman nerden biliyomuşHiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmen
Dimi ama bu önümüzdeki hafta hsg sonrasında aşılama dedi doktoraman nerden biliyomuşkız fal ne ya inanma öyle şeylere