Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İdrar enfeksiyonu ve ben..resmen beni mahv etdi🥴ilişkiden sonra hep oluyor bende sabahlar en çok..önceden ilişkiden sonra hiç kalkmazdım gece..şimdi 1 saat uzanıyorum yine oluyor enfeksiyon..hatda diyorum acaba engelmi gebeliğe enfeksiyon..
Enfeksiyon engeller bence ya iyi bir şey değil netice de engellemezse bile başa bela yani dikkat etmek lazım

İdrar enfeksiyonu ve ben..resmen beni mahv etdi🥴ilişkiden sonra hep oluyor bende sabahlar en çok..önceden ilişkiden sonra hiç kalkmazdım gece..şimdi 1 saat uzanıyorum yine oluyor enfeksiyon..hatda diyorum acaba engelmi gebeliğe enfeksiyon..
ya bende de etkılıyor bılıyormusun

Sende nasıl oluyor enfeksiyon?
Bende kürtaj ve histeroskopi sonrasi oldu aslında korunma sürelerine fazlasıyla uyduk ama çalıştığım için toplu alanlardaki wc lerim kullanmak zorundaydım oradan kaptım diye düşünüyorum aşırı bir yanma yerimde duramıyorum resmen acı biber sürmüşler gibiydi ve sarı akintim olurdu hep yuruyemezdim ağrısından

ne kadarlık evlısın canısı ilk bebiş mi ıkı mı :KK70:
4 yıllık evliyim canım kısmetse ikinci bebiş için çalışacağım😍 5 ay önce ilk bebeğimi kaybettim son haftalarda sezaryen olduğum için bu ayda da beklememi istedi doktorum. Diğer aya tam gaz gireceğim İnşAllah 🤲🏻 Senin bir oğlun vardı dimi Allah yolunu bahtını açık etsin 🤲🏻

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-08-17-46-56-977_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-08-17-46-56-977_trendyol.com.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 39
Ben bi tane yıkama jeli aldım çok güzel. Hem akıntı hem koku hem kaşıntı için. Çok memnunum haftada 2-3 kere yıkıyorum.
İşte bende bunlar yokki..ben mesela gece ilişki olduysa sabah vajinada farklı bir sıkışma hali oluyor..oturub hiç kalkmak istemiyorum..o kadar rahatsız oluyorumki..dut kaynatıb içiyorum sık sık idrara çıkınca hemen geciyor

Canım jelden önce ne kadardır deniyorsun?bende jeli almak istiyorum.Birde bende düşük yaptım ama genetik temiz çıktı..olanda oluyor canım düşük
Ya canım jelden önce 3 ay denedim ama yumurtlama günlerinde birlikte olamadık desem yeri.biraz sorunlu bir süreçti ben kürtaj oldum ardından bebek fikri yerleşti kafama çünkü kürtaj olduğum bebek sürpriz oldu. Eşimin çok yoğun çalışması denk getirememek falan derken hiç zamanlamalı olmadı sorunluydu biraz kısacası.Mayıs ayında takip ederek oldu ve jeli de kullandım
senin düşük doğal Seçilim kuzu sağlıklı değildi vücut istemedi.
Ben şimdi aksatmadan folik ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka vitaminler de alıyorum. Şimdi var yumurtlamaya daha pazar pazartesi olur nasipse bakalım bi aksilik çıkmazsa yaşayıp göreceğiz

X