Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kader düz bir çizgi değil her aldığın karara göre şekilleniyor yani örümcek ağı gibi düşün.bunu da Allah'tan başka kimse bilemez :) ha ne olur hayatındaki seçimlerden dolayı verdiğin işaretlerden çıkarım yapılır bir sonraki adımda ne yapacağın tahmin edilir. sen ticaretle uğraşıyosun diyelim işlerde sıkıntı var diye bahsediyosun ben pat diye derim o zaman yakında kredi çekeceksin diye bu da fal olmuş olur o zaman

aynen iyi bir doktorla yoluna devam et kaptırma paranı falcılara onun yerine kaç taneee artımed test alınır dimi T TASUU
banada ecbed falı bakan bır ablamız Şubat hayında hamıle kalcağımı soyledı ahahah ben baktırır ama ınanmam yınede merak ederim gecen ay kaldım al noldu onuda bılseydı töbe haşa

banada ecbed falı bakan bır ablamız Şubat hayında hamıle kalcağımı soyledı ahahah ben baktırır ama ınanmam yınede merak ederim gecen ay kaldım al noldu onuda bılseydı töbe haşa
aynen öyle duymak istediklerini söyleyip o yoldan yürüyorlar. annemde ben ünideyken fal baktırmış polis yada askerle evlenecek o ailenizi birbirine katacak çok kötü şeyler yaşanacak diye annemin ödünü patlatmış 4 yıllık evliyim kadının bahsettiği şeylerin ufacığını bile yaşamadık üstelik eşim ne asker ne de polis

Ay harikasın ya enerjine bayıldım seni burda kaybetmemem gerekiyor

Benimki de yakın vade demişti ama ne kadar yakın bilmiyorum

kız oo onların dedıklerı cıksaydııı :

Bu şeye benziyor yemek tariflerinde ki aldığı kadar un meselesine. nereye kadar alabilir? bir bardağı da alır bir leğeni de yeni evliyken deliriyordum bu tarife
ay sorma bende ne kadar alacak yanı bu arkadas bu unu nereye kadar alsın sert mı yumusak mı kıvamıının ne oldugunu bılsem neden tarıfe bakayım gibi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…