- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.421
ben bu ay mesela kestımsen ümidine kes :) @pozitifbiri nden öğrendik ümidi kesince oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu ay mesela kestımsen ümidine kes :) @pozitifbiri nden öğrendik ümidi kesince oluyormuş
cok sukur ıyıyım kuzum dun son ılacımı ıctım beklıyoruz ıste herkes gıbı bat gününü ben cok beklemiyorum ama@Papatyam4292 naptın canım merak ettim seni
kader düz bir çizgi değil her aldığın karara göre şekilleniyor yani örümcek ağı gibi düşün.bunu da Allah'tan başka kimse bilemez :) ha ne olur hayatındaki seçimlerden dolayı verdiğin işaretlerden çıkarım yapılır bir sonraki adımda ne yapacağın tahmin edilir. sen ticaretle uğraşıyosun diyelim işlerde sıkıntı var diye bahsediyosun ben pat diye derim o zaman yakında kredi çekeceksin diye bu da fal olmuş olur o zamanHiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmen
ay benimki zaten kesikben bu ay mesela kestım
İnsallah cikmasin yaa. Gecmis olsun kuzuİyiyim bebeğim başladık çalışmalara bugün dişçiye gideceğim umarım süreci etkileyecek bir şey çıkmaz
Türkanım seni seviyorum canımmm içimden seni öpmek geldi
aynen öyle duymak istediklerini söyleyip o yoldan yürüyorlar. annemde ben ünideyken fal baktırmış polis yada askerle evlenecek o ailenizi birbirine katacak çok kötü şeyler yaşanacak diye annemin ödünü patlatmış 4 yıllık evliyim kadının bahsettiği şeylerin ufacığını bile yaşamadık üstelik eşim ne asker ne de polisbanada ecbed falı bakan bır ablamız Şubat hayında hamıle kalcağımı soyledı ahahah ben baktırır ama ınanmam yınede merak ederim gecen ay kaldım al noldu onuda bılseydı töbe haşa
Ay harikasın ya enerjine bayıldım seni burda kaybetmemem gerekiyorkader düz bir çizgi değil her aldığın karara göre şekilleniyor yani örümcek ağı gibi düşün.bunu da Allah'tan başka kimse bilemez :) ha ne olur hayatındaki seçimlerden dolayı verdiğin işaretlerden çıkarım yapılır bir sonraki adımda ne yapacağın tahmin edilir. sen ticaretle uğraşıyosun diyelim işlerde sıkıntı var diye bahsediyosun ben pat diye derim o zaman yakında kredi çekeceksin diye bu da fal olmuş olur o zaman
ayy utandımAy harikasın ya enerjine bayıldım seni burda kaybetmemem gerekiyor
Benimki de yakın vade demişti ama ne kadar yakın bilmiyorumHiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmen
kız oo onların dedıklerı cıksaydııı :aynen öyle duymak istediklerini söyleyip o yoldan yürüyorlar. annemde ben ünideyken fal baktırmış polis yada askerle evlenecek o ailenizi birbirine katacak çok kötü şeyler yaşanacak diye annemin ödünü patlatmış 4 yıllık evliyim kadının bahsettiği şeylerin ufacığını bile yaşamadık üstelik eşim ne asker ne de polis
şimdi kime göre neye göre yakın vadeBenimki de yakın vade demişti ama ne kadar yakın bilmiyorum
İşte orası belli değilşimdi kime göre neye göre yakın vade
inşallah buralar hep hayırlı bebıs haberlerı ıle dolarDarısı başımıza inşallah benimde 5 gün kaldı inş bende güzel haberler veririm
tabiii akşama yaptırınca yazacagımSeni de merak ediyorum sonucun çıkınca yaz
Bu şeye benziyor yemek tariflerinde ki aldığı kadar un meselesine. nereye kadar alabilir? bir bardağı da alır bir leğeni de yeni evliyken deliriyordum bu tarifeşimdi kime göre neye göre yakın vade
Belirtilerin varsa yazar mısın kuzuminşallah buralar hep hayırlı bebıs haberlerı ıle dolar
ay sorma bende ne kadar alacak yanı bu arkadas bu unu nereye kadar alsın sert mı yumusak mı kıvamıının ne oldugunu bılsem neden tarıfe bakayım gibi dimiBu şeye benziyor yemek tariflerinde ki aldığı kadar un meselesine. nereye kadar alabilir? bir bardağı da alır bir leğeni de yeni evliyken deliriyordum bu tarife