-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.461
Enfeksiyon engeller bence ya iyi bir şey değil netice de engellemezse bile başa bela yani dikkat etmek lazımİdrar enfeksiyonu ve ben..resmen beni mahv etdiilişkiden sonra hep oluyor bende sabahlar en çok..önceden ilişkiden sonra hiç kalkmazdım gece..şimdi 1 saat uzanıyorum yine oluyor enfeksiyon..hatda diyorum acaba engelmi gebeliğe enfeksiyon..
ya bende de etkılıyor bılıyormusunİdrar enfeksiyonu ve ben..resmen beni mahv etdiilişkiden sonra hep oluyor bende sabahlar en çok..önceden ilişkiden sonra hiç kalkmazdım gece..şimdi 1 saat uzanıyorum yine oluyor enfeksiyon..hatda diyorum acaba engelmi gebeliğe enfeksiyon..
Sende nasıl oluyor enfeksiyon?Enfeksiyon engeller bence ya iyi bir şey değil netice de engellemezse bile başa bela yani dikkat etmek lazım
Nasıl oluyorsun sen?ya bende de etkılıyor bılıyormusun
Ben bi tane yıkama jeli aldım çok güzel. Hem akıntı hem koku hem kaşıntı için. Çok memnunum haftada 2-3 kere yıkıyorum.Nasıl oluyorsun sen?
Bende kürtaj ve histeroskopi sonrasi oldu aslında korunma sürelerine fazlasıyla uyduk ama çalıştığım için toplu alanlardaki wc lerim kullanmak zorundaydım oradan kaptım diye düşünüyorum aşırı bir yanma yerimde duramıyorum resmen acı biber sürmüşler gibiydi ve sarı akintim olurdu hep yuruyemezdim ağrısındanSende nasıl oluyor enfeksiyon?
Adi nedir kuzum jelin kimyasal içeriyor mu acaba vajinayi bu tür şeylerle yıkamak florasini bozuyormus vajinaninBen bi tane yıkama jeli aldım çok güzel. Hem akıntı hem koku hem kaşıntı için. Çok memnunum haftada 2-3 kere yıkıyorum.
4 yıllık evliyim canım kısmetse ikinci bebiş için çalışacağımne kadarlık evlısın canısı ilk bebiş mi ıkı mı
Bu bebeğim incele sen de biAdi nedir kuzum jelin kimyasal içeriyor mu acaba vajinayi bu tür şeylerle yıkamak florasini bozuyormus vajinanin
Hangi marka canımBen bi tane yıkama jeli aldım çok güzel. Hem akıntı hem koku hem kaşıntı için. Çok memnunum haftada 2-3 kere yıkıyorum.
İlaçlı rahim filmi rahme bakılıyor herhangi bir sorun var mı diyeHsg ne demek
İşte bende bunlar yokki..ben mesela gece ilişki olduysa sabah vajinada farklı bir sıkışma hali oluyor..oturub hiç kalkmak istemiyorum..o kadar rahatsız oluyorumki..dut kaynatıb içiyorum sık sık idrara çıkınca hemen geciyorBen bi tane yıkama jeli aldım çok güzel. Hem akıntı hem koku hem kaşıntı için. Çok memnunum haftada 2-3 kere yıkıyorum.
Bu alttan kamera gibi bakılan değil dimiİlaçlı rahim filmi rahme bakılıyor herhangi bir sorun var mı diye
Araştırayım bakalım güzel birseyse bende alırımBu bebeğim incele sen de bi
Bu canımHangi marka canım
Ya canım jelden önce 3 ay denedim ama yumurtlama günlerinde birlikte olamadık desem yeri.biraz sorunlu bir süreçti ben kürtaj oldum ardından bebek fikri yerleşti kafama çünkü kürtaj olduğum bebek sürpriz oldu. Eşimin çok yoğun çalışması denk getirememek falan derken hiç zamanlamalı olmadı sorunluydu biraz kısacası.Mayıs ayında takip ederek oldu ve jeli de kullandımCanım jelden önce ne kadardır deniyorsun?bende jeli almak istiyorum.Birde bende düşük yaptım ama genetik temiz çıktı..olanda oluyor canım düşük
Mayıs ayında kullandım başka arkadaşlar da kullandı benden sonra onlardan da varaa işe yarıyıor demekki ne zaman kullandınz kaç ay önce
Sende nasıl oluyor enfeksiyon?
Yok o ultrason canımBu alttan kamera gibi bakılan değil dimi
Yoo hayır o vajinal muayene bu ayrı isteyene anestezili veya anestezisiz bakılıyor hicaz ağrılı bir işlem kamera ile bakılıyor şırınga ile basınçlı su veriliyor vajinaya tıkanıklık varsa açmak veya yapısal bozukluk varsa tespit etmek içinBu alttan kamera gibi bakılan değil dimi