Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canim her testin hassasiyeti farklı ve ilk idrarla yapmadın oda çok fark ettiriyor kan en doğru sonucu verir sana inşallah bebişin senledir ki öyle diye düşünüyorum sabah ki testi bariz çok belliydi
kızlar kafam allak bullak oldu , o adam da kafamı karıstırdı benı en ıyısı hastane sonucu paklar

Ben bu jeli kullandığım ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım meğer pıhtılaşma varmış genetikte öğrendim
Canım jelden önce ne kadardır deniyorsun?bende jeli almak istiyorum.Birde bende düşük yaptım ama genetik temiz çıktı..olanda oluyor canım düşük

Kızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün
Canım sen adet günü son olarak test yapıp öyle git, sen baya baya erken yumurtlamışsın 6 güne böyle net çıkması şaşırtıcı ya daaa ikiz mi acep 😍 var mı aile dee

ben beklemenı öneririm şahsen , ama ilk bebişsse insan duramıyor yerınde testlerın varsa elınde bırazdaha koyulasma takıp edebilirsin

Canım sen adet günü son olarak test yapıp öyle git, sen baya baya erken yumurtlamışsın 6 güne böyle net çıkması şaşırtıcı ya daaa ikiz mi acep 😍 var mı aile dee
kızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisinde :KK70:anasının kendının ismini yazabiliyor falan :KK70: bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zaten :KK70:

Bende anlamadım niye böle oluyo🥲 aklıma geldi ama ailede ikizde yok neyse biraz daha bekleyin ben

X