- 1 Nisan 2022
- 12.531
- 15.404
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.381
Attım tabierken gebelik sonuçta koyu çıkması lazım..kız attınmı testııı cope yıne bı bak bakalım durumu ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım tabierken gebelik sonuçta koyu çıkması lazım..kız attınmı testııı cope yıne bı bak bakalım durumu ne
kızlar kafam allak bullak oldu , o adam da kafamı karıstırdı benı en ıyısı hastane sonucu paklarCanim her testin hassasiyeti farklı ve ilk idrarla yapmadın oda çok fark ettiriyor kan en doğru sonucu verir sana inşallah bebişin senledir ki öyle diye düşünüyorum sabah ki testi bariz çok belliydi
doğru kan da cıkar degıl mıKUZUM zaten yenı bıde ılk ıdrar degıl normal boyle cıkması
Ben bu jeli kullandığım ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım meğer pıhtılaşma varmış genetikte öğrendimevet bir gebenin günlüğünden sadece tükenmez kalemle jel yazmşlar
Hayırlı uğrlu olsunnİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Canım kendi kendi yiceğine hemen test ver kafan rahatlar kuzum böyle de kendine stres yapıyorsun şuan bebek varsa iyi değil sakin ol lütfen içini ferah tutkızlar kafam allak bullak oldu , o adam da kafamı karıstırdı benı en ıyısı hastane sonucu paklar
İdrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar canımdoğru kan da cıkar degıl mı
Canım jelden önce ne kadardır deniyorsun?bende jeli almak istiyorum.Birde bende düşük yaptım ama genetik temiz çıktı..olanda oluyor canım düşükBen bu jeli kullandığım ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım meğer pıhtılaşma varmış genetikte öğrendim
ay ne biliyim oraya gittim ilk yok dedi sonra silik çizgi var gibi Bhcg baktır canım var bence
sakin tutuyorum akşama da test verip geleceğim size yazacağımCanım kendi kendi yiceğine hemen test ver kafan rahatlar kuzum böyle de kendine stres yapıyorsun şuan bebek varsa iyi değil sakin ol lütfen içini ferah tut
Etiketle canım lütfen çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel inşallahsakin tutuyorum akşama da test verip geleceğim size yazacağım
etiketlemez miyimmm ilk size söyledim eşimin haberi bile yok kan testi de yaptırdım mı içim rahat olacakEtiketle canım lütfen çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel inşallah
İnsallah guzel haberler verebilirimBekle canıö acele etme bana da haber ver mutlaka
Canım sen adet günü son olarak test yapıp öyle git, sen baya baya erken yumurtlamışsın 6 güne böyle net çıkması şaşırtıcı ya daaa ikiz mi acep var mı aile deeKızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün
Canım bence biraz daha bekleKızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün
ben beklemenı öneririm şahsen , ama ilk bebişsse insan duramıyor yerınde testlerın varsa elınde bırazdaha koyulasma takıp edebilirsinKızlar benim de testlerde silik çıkıyor ya acaba gidip test versem mi, regle de 6-4 gün var ya korkuyorum 5-10 gibi bi rakam çıkarsa diye ne diyorsunuz? Dr prüfer kaset testini yaptım bugün
aa işe yarıyıor demekki ne zaman kullandınz kaç ay önceBen bu jeli kullandığım ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım meğer pıhtılaşma varmış genetikte öğrendim
kızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisinde anasının kendının ismini yazabiliyor falan bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zatenCanım sen adet günü son olarak test yapıp öyle git, sen baya baya erken yumurtlamışsın 6 güne böyle net çıkması şaşırtıcı ya daaa ikiz mi acep var mı aile dee
Bende anlamadım niye böle oluyo aklıma geldi ama ailede ikizde yok neyse biraz daha bekleyin benCanım sen adet günü son olarak test yapıp öyle git, sen baya baya erken yumurtlamışsın 6 güne böyle net çıkması şaşırtıcı ya daaa ikiz mi acep var mı aile dee