- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.361
kız ben ıcımden daha buyuk kufur ettım de buraya yazmayım banlarlar benıBok çıkmaz deseydin ona. Ya kendimi tutayım diyorum ama yok. Önce kanda sonra idrarda çıkıyor bilmiyorsunuz deseydin keşke.
İnşallah benim de yükselirKesinlikle var. Ben de böyle gördüğümde gidip kan vermiştim 57 ydi.
Amin canımm ne güzel dua ettin öyle Allah razı olsunnnÇok güzel daha koyu olmuş rabbim sana bağışlasın kucağında görmekte nasip olsun inşallah❤
Bekle canıö acele etme bana da haber ver mutlakaBen bir de Haziran da kimyasal gebelik geçirdim.test yapmak üzülmek istemiyorum 30.gunde yaptim tek cizgiydi bugun 38. Gunum ama 41 e kadar bekleyecem pazar gunu de regl olmazsam test yaparim yine
Laboraquick kullanıyorum bazen aşırı pik yakalıyorum bazen bu şekilde olsa bile pozitif görünüyorhayır zaten siyiricam kafayı 3 ay oldu bir gün mü denk gelmez ya. pozitifbiri senin gibi tek atisla gol lazım yardım eeeeet
Defolsun gitsin ordan köpekHayır evde yaptığımız testin aynısı çizgi ile bakıyor
Allah senden de razı olsun hep güzel düşün kendini strese sokma. Birşey olacaksa olur olmuyorsa ne yaparsan yap olmaz. En güzel zaman tadını çıkar bol bol mutlu olduğunu söyle kendine moralde çok önemli.Amin canımm ne güzel dua ettin öyle Allah razı olsunnn
Ben ümidi kestim artık kimse benden bişey beklemesin artık sakın sormayın ben bıraktım bu işlerio ümidi kesince oluyor bebiş
Ağzına sağlık beDefolsun gitsin ordan köpek
Hay ben o adamın ya. Aşkım bırak testi falan ne kaldı akşama git kan ver.Şimdi test aldım geldim bunda böyle çıkmış ama adam aradı gebesiniz dedi sabahki test e pozitif çıktı,erken diye mi çıkmadı bu normal test
He kestim kestimo ümidi kesince oluyor bebiş
Bencede akşam kan vermeyi bekle canım bu farklı test mi? Hasssasiyeti daha az ise çizgiyi çok az belli çıkarmış olabilir bak attığım fotoda sağ kenara çok yakın bu testin çizgisi çok hafif belliŞimdi test aldım geldim bunda böyle çıkmış ama adam aradı gebesiniz dedi sabahki test e pozitif çıktı,erken diye mi çıkmadı bu normal test
Canim her testin hassasiyeti farklı ve ilk idrarla yapmadın oda çok fark ettiriyor kan en doğru sonucu verir sana inşallah bebişin senledir ki öyle diye düşünüyorum sabah ki testi bariz çok belliydiŞimdi test aldım geldim bunda böyle çıkmış ama adam aradı gebesiniz dedi sabahki test e pozitif çıktı,erken diye mi çıkmadı bu normal test
Şimdi test aldım geldim bunda böyle çıkmış ama adam aradı gebesiniz dedi sabahki test e pozitif çıktı,erken diye mi çıkmadı bu normal test
Hep birlikte ümidimizi kesek belki o zaman olduBen ümidi kestim artık kimse benden bişey beklemesin artık sakın sormayın ben bıraktım bu işleri
KUZUM zaten yenı bıde ılk ıdrar degıl normal boyle cıkmasıŞimdi test aldım geldim bunda böyle çıkmış ama adam aradı gebesiniz dedi sabahki test e pozitif çıktı,erken diye mi çıkmadı bu normal test
kız attınmı testııı cope yıneHep birlikte ümidimizi kesek belki o zaman oldugerçi adetim bile gelmemiş