Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

boyle sevincim kursagımda kaldı sağlık kabıni çok yeni olabilir hastaneye gitseniz de çıkmaz dedi
Evet ultrasonda bişey görülmez sadece rahim kalınlaşması belli olur, Çünkü çok yeni daha ama kanda çıkar canım, idrardan önce kana karışıyor.
Hem senden kan alıp nasıl silik çizgi görüyor🤔 benim devreler yine yandı🤦🤦 kaset teste kan mı damlattı akıllı 😬😬😬

Ya vallaha kalmamış 😂 canım peki gün içinde 1-2 sefer sadece çok ama çamur gibi gelmesi normalmi yoksa sürekli mi gelmesi gerekiyordu
Yoo normal ikimizdede farklı ola bilir..sen 1 ve ya 2 aya toparlanacaksın..ama gordün hicbir şey yok..dene belki hamiş oldun..hatda ben dedimki kendime kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar nasıl kalıyor..çünkü ben ilişkiye bile giremedim😂😂😂

Yoo normal ikimizdede farklı ola bilir..sen 1 ve ya 2 aya toparlanacaksın..ama gordün hicbir şey yok..dene belki hamiş oldun..hatda ben dedimki kendime kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar nasıl kalıyor..çünkü ben ilişkiye bile giremedim😂😂😂
Bende giremedim valla 18. Gün felandı artık kocamı özleyince oldu 😂 cidden hiç adet görmeden nasıl hamile kalıyorlar çok merak ediyorum

Evet ultrasonda bişey görülmez sadece rahim kalınlaşması belli olur, Çünkü çok yeni daha ama kanda çıkar canım, idrardan önce kana karışıyor.
Hem senden kan alıp nasıl silik çizgi görüyor🤔 benim devreler yine yandı🤦🤦 kaset teste kan mı damlattı akıllı 😬😬😬
Canım sağlık kabinleri kan bakmıyor bildiğin erken gebelik testi yapıyor yani idrarla bakıyor😂 ben daha önce gitmiştim bana bardak verdi işe diye nasıl yani diyince gebelik testini gösterdi bunla bakıyoruz diye ben onu evdede yapıyorum yani he saçma şey

yaa Allah seni ne kadar çok seviyor baksana. Ben buna çok inanıyorum. Senden hiç vazgeçmiyor, sen dünyaya yöneldiğin anda kendini sana hatırlatıyor. bu çok büyük bir lütuf. Ya aklına dua etmek gelmeseydi? Kalbin böylesine mühürlenseydi. Bu dünya 2 saniyelik bir an sadece. 2 saniye için sonsuz hayatımızı riske atmayalım. Umudunu kaybettiğin yerde imanından şüphe etmen gerekirmiş bu yüzden umudumuzu aslaaaa kaybetmiyoruz :) Nefes aldığımız her an umudumuz var. Bende acımı içimde yaşıyorum tekrar nasip olmayacak belki diyorum. Gidip ihtiyacı olan çocuklarla ilgileniyorum. uzun süre gidemesem yanlarına gidince özlediklerini hissediyorum ya dünyalar benim oluyor. Belki de o çocuklar için bana şu anda nasip olmuyor. onların bana ihtiyacı var belkide
Tebrik ediyorum seni güzel yüreğinden öperim. O kadar güzel demişsin ki üzerine birşey eklemeye gerek yok. İnanç var olduğu sürece umut hep var, çıkmamış candan umut kesilmez. Rabbim bizim için en hayırlısını versin biz isteyince değil o bize hakettiğimiz zamanda versin. Şu sözü çok severim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. 🤲💐

Canım sağlık kabinleri kan bakmıyor bildiğin erken gebelik testi yapıyor yani idrarla bakıyor😂 ben daha önce gitmiştim bana bardak verdi işe diye nasıl yani diyince gebelik testini gösterdi bunla bakıyoruz diye ben onu evdede yapıyorum yani he saçma şey
Hımm, arkadaş kan verdim dedi sanki beni mi yanlış anladım N Ncct

Kizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde 😂 ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem

X