- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 41
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Biz de arada öğle tatilinde evde buluşuyoruz Güya yemek yemek için2saat takıldık gitti diyince insan sevgili gibi hissediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de arada öğle tatilinde evde buluşuyoruz Güya yemek yemek için2saat takıldık gitti diyince insan sevgili gibi hissediyor
Ay herkes elma yanında yumuşatmış ya avokadolara boşuna kızıyorum bizim elmalarda iş yok benceBen geçen carrefourdan 10tlye buldum 6-7 tane aldım koydum elmaların yanına 2 günde yumuşadı kız
Benim de bu ay yumurtlama dönemi her zamanki gibi eşimin en yoğun olduğu dönem bu ay ful degerlendirme yapacağım diyordum yine mi olmayacak dedim, bir bahane bulup arada kaçarım emaneti teslim ettikten sonra dönerim ofise diyor o da ay bebek yapacağız diye şekilden şekile girdik vallaYok hiç bırakır mıyım sen de son gaz devam et birlikte yol alcaz
benim bu hafta yumurtlama iki gün üst üste oldu dünde misafirden dolayı degerlendiremedik 1 gün fire oldu halbuki bu hafta ful degerlendirmeyi düşünüyordukBırakma kuzu bu ay ben de Allah ne verdiyse modunda olacağım
keşke yüzlerine böyle diyebilsem ah hamile kalırsam burunlarına sokacam amaGerizekalılar , keşke olmasalar
Hey yarabbim girdiğimiz hallere bakBenim de bu ay yumurtlama dönemi her zamanki gibi eşimin en yoğun olduğu dönem bu ay ful degerlendirme yapacağım diyordum yine mi olmayacak dedim, bir bahane bulup arada kaçarım emaneti teslim ettikten sonra dönerim ofise diyor o da ay bebek yapacağız diye şekilden şekile girdik valla
Üşenmedim yaptım bi veled dersinkeşke yüzlerine böyle diyebilsem ah hamile kalırsam burunlarına sokacam ama
bişeyler yapmak isteyince illa cıkıyor bişeyBenim de bu ay yumurtlama dönemi her zamanki gibi eşimin en yoğun olduğu dönem bu ay ful degerlendirme yapacağım diyordum yine mi olmayacak dedim, bir bahane bulup arada kaçarım emaneti teslim ettikten sonra dönerim ofise diyor o da ay bebek yapacağız diye şekilden şekile girdik valla
ay o günleri görürürüz inşaallahÜşenmedim yaptım bi veled dersin
Gece yatmadan 1 tane yapılabilir biz öyle yapıyoruz yoğun çalıştığımız zamanlar yorgun oluyor mesela ben üste geçiyorum o zaman boş geçmemiş oluyoruz bir de pilatese başladım 1 aydır gidiyorum çok ciddi fark etti kondisyonum baya güçlendi benim sen nolmussun diyorBenim de bu ay yumurtlama dönemi her zamanki gibi eşimin en yoğun olduğu dönem bu ay ful degerlendirme yapacağım diyordum yine mi olmayacak dedim, bir bahane bulup arada kaçarım emaneti teslim ettikten sonra dönerim ofise diyor o da ay bebek yapacağız diye şekilden şekile girdik valla
Bir elma ile aynı poşete koyup 2 gün bekletin yumuşar.Yemek bir şey değil de yenecek avokado bulmak sorun bana sert alsam yumusamiyor günlerce yumuşak alsam yiyene kadar bozuluyor delirmemek elde değil Allah'ın meyvesine sinirleniyorum resmen, avokado katili olcam bu gidişle
Direkt Story atacağım ben aynı böyleÜşenmedim yaptım bi veled dersin
Ay çok ilginç bir kaçımız rüyayla haber mi aldık nedir dün gece ne oldu öyleŞimdi büyük görümcem aradı diyalog aynen şu kız elifff rüyamda sabaha kadar seninle alışveriş yaptık, hamileymişsin ama karnın yok, salopet tulum diye tutturdun kaldı mı artık abacım öyle tulumlar aaaa
Kelimesi kelimesine böyle konuşup kapattık telefonu Her detayı biliyolar kayınvalidem iki görümcem babalar abim ve gelinimiz hahahah herkes tek yürek beni bekliyor
Yok yahu bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz bilinç altında sürekli bu var bence bu yüzdenAy çok ilginç bir kaçımız rüyayla haber mi aldık nedir dün gece ne oldu öyle
Daha bu başlangıç deGece yatmadan 1 tane yapılabilir biz öyle yapıyoruz yoğun çalıştığımız zamanlar yorgun oluyor mesela ben üste geçiyorum o zaman boş geçmemiş oluyoruz bir de pilatese başladım 1 aydır gidiyorum çok ciddi fark etti kondisyonum baya güçlendi benim sen nolmussun diyor
Bendeki durumİlk hamilelikte sevincek olarak her kese söyledim..ama ne görümce nede eltim sevinmedi..ikisinde çocuğu olmuyor..Bu defa kimseye söylemicem.Hatda görümcemle küçük tartişma oldu..stres yaptım çok i günü..sabah kalktım gördüm kanamam var..Şimdi konuşmuyor benimle..diyor bende istemezdim çocuk öyle olsunŞimdi büyük görümcem aradı diyalog aynen şu kız elifff rüyamda sabaha kadar seninle alışveriş yaptık, hamileymişsin ama karnın yok, salopet tulum diye tutturdun kaldı mı artık abacım öyle tulumlar aaaa
Kelimesi kelimesine böyle konuşup kapattık telefonu Her detayı biliyolar kayınvalidem iki görümcem babalar abim ve gelinimiz hahahah herkes tek yürek beni bekliyor
Kimyasalı araştırdım ben onda adet günü çok geçmeden en fazla 1 hafta kadar geçip adet kanamasıyla akıp gidermiş. Benim 6 hafta falandı sadece kese vardı ve bebeği keseden görmek nasip olmadan düştü. Yani hiç oluşmadan kese kendisini attı. Kimyasalın farkı adet az geçip üstüne adet olup o arada oda akıp gidermiş ve diğer ay tekrar hamile kalan çok olmuş. Yani düşükte belki rahim kendini bir kaç ayda olsa kese yeri olduğu için onu topluyor ama kimyasal daha bir kese bile var olmadan akıp gidiyor. O sebeple daha hızlı hamile kalabiliyor inşallah tez zamanda senin de yeri çabuk dolar bizlerinde ❤kuzum ya kımyasalda da bu tarz seyler olurmu kı yoksa dırekt adet gıbı gorup dongu devammı eder
canım rüya bahane maksat agız yokluyorlarŞimdi büyük görümcem aradı diyalog aynen şu kız elifff rüyamda sabaha kadar seninle alışveriş yaptık, hamileymişsin ama karnın yok, salopet tulum diye tutturdun kaldı mı artık abacım öyle tulumlar aaaa
Amin canım benim amin ne güzel dedin ben olsada olmasada isteyen herkese diye hep dua ediyorum ❤İnşallah canım zaten düzenli olmazsa yumurtlamayı görmek hayal olur. Ünşallah seninde bu ay tutar da banada dua edersin